BÜTÜN MERANIN DİKKATİNE
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
BÜTÜN MERANIN DİKKATİNE
ARKADAŞLAR BEN STRONGXŞİFA
STRONGXŞİFA STRONGXBLUEMAN GOBENXBRESLAV GOBENXSATKOMANDO ADLI ÇARLARIM TELİF İHLALİ NEDENİYLE 2012 YE KADAR BANLANMIŞ BULUNMAKTADIR BEN YANLIŞLIKLA BANLADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM ONUN İÇİN ÇARI AÇTIRMAYA ÇALIŞACAĞIM BU ARADA NOKTAXŞİFA ADLI ÇARDA BENİ BULABİLİRSİNİZ BU ÇARA PLUS ALDIM PLUSA YAZIYORUM ARADA SIRADA BANLANDIĞIMI AMA OLMUYOR ÖYLE EN İYİSİ BURADAN HERKESİN ÖĞRENMESİ STRONGXŞİFA yı AÇTIRANA KADAR NOKTA ÇARIMI KASACAĞIM!!
sevgiler..
En son Strongxsifa tarafından 13 Ara 2009 11:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- Lacoste374
- İskele Babası
Re: BÜTÜN MERANIN DİKKATİNE
LAN İçerik düzenlendi. TAMAM ANLADIK BAN YEDİN AHAHAHAH D D HAVA ATMA İçerik düzenlendi. HEA :mrgreen:
Meran Meran Olalı ßöyle Oyuncu Görmedi ..!
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
BEN HERKESLE ANA AVRAT TARTIŞMADIĞIM İÇİN MERANDA SEVENLERİM VAR AZİZ ONUN İÇİN KARIŞMA abi

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Strongxsifa yazdı:BEN HERKESLE ANA AVRAT TARTIŞMADIĞIM İÇİN MERANDA SEVENLERİM VAR AZİZ ONUN İÇİN KARIŞMA abi![]()
Kimmiş o şanslı kişiler
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Seni kim seviyo çok merak ettim? Sen kendi çapında eğleniyon kardeş seni tınlayan yok.xD
Öncelikle Geçmiş olsun kardeşim.Umarım dediğin gibi Yanlışlıktır.Kolay Gelsin Dileklerimle...

'' The By NeKrxKbLy Or N€Kr TeaM'S ''
- Lacoste374
- İskele Babası
NAH YANLIŞ D D REKLAM YADA SPAM FLN YAPMIŞIN BANNED OLMUŞN BEN BÖLGEDEN SİTE VERDİM AHAHAHAHA D D YÖNETİME SÖVDÜMDE YEDİM SENN Bİ HİÇ UĞRUNA :mrgreen: :mrgreen:
Meran Meran Olalı ßöyle Oyuncu Görmedi ..!
Merhabalar;
Telif İhlali münasebeti ile 2012 yılına kadar susturulduğunuzu, size haber veren bilgi mailine karşılık olarak; "Cevap Yaz" yahut "Replay" işlemi yaparak maruz kaldığınız duruma itiraz edebilme şansınız var.
Telif İhlali münasebeti ile 2012 yılına kadar susturulduğunuzu, size haber veren bilgi mailine karşılık olarak; "Cevap Yaz" yahut "Replay" işlemi yaparak maruz kaldığınız duruma itiraz edebilme şansınız var.
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
sen kimsin veled!!newxparti yazdı:Seni kim seviyo çok merak ettim? Sen kendi çapında eğleniyon kardeş seni tınlayan yok.xD
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Gel oyuna gösterem sna ezme