Işınladım İnanması Güç Ama Doğru . .!
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Işınladım İnanması Güç Ama Doğru . .!
ARKADAŞLAR GM LER KENDİLERİNİ IŞINLAYA BİLDİKLERİ GİBİ BAŞKALARINIDA IŞINLAYABİLİYORLAR BUNDA BİR ŞEY YOK 39 LWL LER VARKEN ARTİST WS DEMİŞTİM KABADAYI MODUNA GEÇMİŞTİ VE KESMİŞTİM
BENİDE CEVRİYEYE IŞINLAMIŞTI...
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

hatta sanada [GM] ol dediler sende dedin [DEV] aşağısı kurtarmaz onlarda dedi abi yapma mevlüt bey izin vermez sende gittin mevlüt dinç'in yanına sana çay kahve ikram ettiler hatta mevlüt dinç sana makamını verdi sen yine istemedin diğerlerine ayıp olur dedinhicretsidan yazdı:ARKADAŞLAR GM LER KENDİLERİNİ IŞINLAYA BİLDİKLERİ GİBİ BAŞKALARINIDA IŞINLAYABİLİYORLAR BUNDA BİR ŞEY YOK 39 LWL LER VARKEN ARTİST WS DEMİŞTİM KABADAYI MODUNA GEÇMİŞTİ VE KESMİŞTİM![]()
seneryo bu hacı
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

ARKADAŞIM ÖNCEDEN GM LER ÖLEBİLİYORLARDI AMA ARTIK ÖLMYORLAR EMİNÖNÜ SERVERİNDE BİZ KESMEYİ DENEDİK AMA CANININ 99 DAN AŞAĞI İNDİREMEDİK 39 LWL LER VARKEN ÖLEBİLİYORLARDI VE O GM BANA VURMAMIŞTImorukkelleci yazdı:hatta sanada [GM] ol dediler sende dedin [DEV] aşağısı kurtarmaz onlarda dedi abi yapma mevlüt bey izin vermez sende gittin mevlüt dinç'in yanına sana çay kahve ikram ettiler hatta mevlüt dinç sana makamını verdi sen yine istemedin diğerlerine ayıp olur dedinhicretsidan yazdı:ARKADAŞLAR GM LER KENDİLERİNİ IŞINLAYA BİLDİKLERİ GİBİ BAŞKALARINIDA IŞINLAYABİLİYORLAR BUNDA BİR ŞEY YOK 39 LWL LER VARKEN ARTİST WS DEMİŞTİM KABADAYI MODUNA GEÇMİŞTİ VE KESMİŞTİM![]()
seneryo bu hacı
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

Hicret doğru söylüyor.Bir ara MOMT görmüştüm Bab-ı Ali de moddaydı.Kestim.Hiçbirşey demedim heralde pc başında değildir 
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Evet ama gm lerde ölüyordu ve eskiden 50 lvl di
(İnanmayan f1 e bassın mesaj atma yerinde var listede ) eskiden Gm ler kesilmiyordu..Yöneticiler kesiliyordu.Hatta hatırlayan varsa Meran'da Pussu vardı o habire kabadayıya geçiodu herkez dalıodu adam ölüodu..Ama pussu Herkezle arky'di kankasına fln dalmıodu :mrgreen: Birisi ona torbacı demişti bikere ii hatırlıorm :mrgreen:
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
GM CaptainATX bizide ışınladı ama ben resim çekip koyma gereği duymadım :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
doğru söylüor GM Abura zamanında o komutana gelmişti bir çember açtı oradaki tüm arzlar geberdi xD sonra biraz zorlama ile kestiler ztn o zmnlar ölünce kaleden kalkmadığımız için ve 15sn sürede yoktu o yüsden biraz zorlama ile kesmişlerdihicretsidan yazdı:ARKADAŞIM ÖNCEDEN GM LER ÖLEBİLİYORLARDI AMA ARTIK ÖLMYORLAR EMİNÖNÜ SERVERİNDE BİZ KESMEYİ DENEDİK AMA CANININ 99 DAN AŞAĞI İNDİREMEDİK 39 LWL LER VARKEN ÖLEBİLİYORLARDI VE O GM BANA VURMAMIŞTImorukkelleci yazdı:hatta sanada [GM] ol dediler sende dedin [DEV] aşağısı kurtarmaz onlarda dedi abi yapma mevlüt bey izin vermez sende gittin mevlüt dinç'in yanına sana çay kahve ikram ettiler hatta mevlüt dinç sana makamını verdi sen yine istemedin diğerlerine ayıp olur dedinhicretsidan yazdı:ARKADAŞLAR GM LER KENDİLERİNİ IŞINLAYA BİLDİKLERİ GİBİ BAŞKALARINIDA IŞINLAYABİLİYORLAR BUNDA BİR ŞEY YOK 39 LWL LER VARKEN ARTİST WS DEMİŞTİM KABADAYI MODUNA GEÇMİŞTİ VE KESMİŞTİM![]()
seneryo bu hacı
Ottomanxölümsüz anısına
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

HERŞEYE SENARYO, YALAN VS. DEMEYİN ÖNCE ARAŞTIR İYİCE ÖĞREN SONRA YORUMUNU YAPmorukkelleci yazdı:hatta sanada [GM] ol dediler sende dedin [DEV] aşağısı kurtarmaz onlarda dedi abi yapma mevlüt bey izin vermez sende gittin mevlüt dinç'in yanına sana çay kahve ikram ettiler hatta mevlüt dinç sana makamını verdi sen yine istemedin diğerlerine ayıp olur dedinhicretsidan yazdı:ARKADAŞLAR GM LER KENDİLERİNİ IŞINLAYA BİLDİKLERİ GİBİ BAŞKALARINIDA IŞINLAYABİLİYORLAR BUNDA BİR ŞEY YOK 39 LWL LER VARKEN ARTİST WS DEMİŞTİM KABADAYI MODUNA GEÇMİŞTİ VE KESMİŞTİM![]()
seneryo bu hacı
-
Sultanahmet
- Sahaf Yardımcısı

Merhaba ;
Size şöyle söyleyeyim arkadaşların inanmaması gerçekten normal ama bende bu ve buna benzer birçok özelliği sizden iyi bildiğimi düşünüyorum ışınlanmaya gelirsek bunu ilk gördüğümde Kuklacı sunucusu Yöneticisi (Ayrıca oyunun en eski yöneticisiydi şu anda aramayın oyunu bıraktı) Ömer düz (Yönetici mrdz ) kendi karakterine girip bana göstermişti o büyücü oldugu için uzun uzun yürümek yerine genelde ışınlanıyordu ama bu sadece Çok eski MT lere MOMTLARA veriliyor öte yandan GM ve DEV ler zaten istediğini yapıyorlar..
Size şöyle söyleyeyim arkadaşların inanmaması gerçekten normal ama bende bu ve buna benzer birçok özelliği sizden iyi bildiğimi düşünüyorum ışınlanmaya gelirsek bunu ilk gördüğümde Kuklacı sunucusu Yöneticisi (Ayrıca oyunun en eski yöneticisiydi şu anda aramayın oyunu bıraktı) Ömer düz (Yönetici mrdz ) kendi karakterine girip bana göstermişti o büyücü oldugu için uzun uzun yürümek yerine genelde ışınlanıyordu ama bu sadece Çok eski MT lere MOMTLARA veriliyor öte yandan GM ve DEV ler zaten istediğini yapıyorlar..