Oyundaki lonca karakterimin de içinde bulunduğu hesabım iki gün süreli susturulma cezası almıştır.Bunu fırsat bilen bazı şahsiyet (siz) ler oyun nickimi taklit ederek loncaya alım yapma bahanesi ile diğer oyunculardan msn isteyip sayfa göndererek hesap calmak istiyorlar.Lütfen dikkatli olunuz.Bu adi insanlara fırsat vermeyiniz.
Körfezxbizans isimli arkadaşımız loncamıza yeni katılmıştır.Tüm Bizans İmparatorluğu üyelerien bildirilir.
Ali'im yıkılmayacağız inşallah.Ama tek yanlız bu yükün altından kalkamam.Hepinizin yarımına ihtiyacım.Özellikle eski üyelerin ( Basew, Burhan, Ferhat, Mustafa ) .Sizlerin yardımına ihtiyacım var.Abinizi yanlız komayın bu yolda
Geçen Gün Sana Ve Bu Loncaya Hata Yaptım Boyumunda Ölçüsünü Aldım.Ne Olur Stresime Ver Abi Okul Sınavlar Yoruyor Anlamsız Kararlar Alıyorum Lütfen ops: ops: Anladın Sanırım O Saygısızlığımı Sınava 33 Gün Kaldı Sınavdan Çıkar Çıkmaz Oyundayım
Yılmaz Abi bu konuda elbet yanında olmaya calısacağız . Ve ne ara alım yapıldı bilmiyorum da körfezxbizans kim ? eski carının adı neymiş bu tarz bilgileri bize verebilirdin . neyse ve en azından Basew yerine diğer arkadasların ismini yazdığın gibi ismimi yazabilirdin
En kısa zamanda loncamızı eski güzel günlerinde görmek dileğiyle
Basewxbizans yazdı:Yılmaz Abi bu konuda elbet yanında olmaya calısacağız . Ve ne ara alım yapıldı bilmiyorum da körfezxbizans kim ? eski carının adı neymiş bu tarz bilgileri bize verebilirdin . neyse ve en azından Basew yerine diğer arkadasların ismini yazdığın gibi ismimi yazabilirdin
En kısa zamanda loncamızı eski güzel günlerinde görmek dileğiyle
Tamam ula CAN Yaptık bir yanlış demediğini bırakmadın
Körfezxbizans'ın eski char isimi Agemennommm.Maydanozexbizans'ın yani Oğuzhan'ın kefilliği ile alındı loncaya.Birde Burhan bir isim katmak istiyordu aramıza ama henüz bana char açıp açmadığı hakkında bilgi gelmedi.Fırsat bulduğumda sizler ile bir toplantı yapmayı düşünüyorum.Yeni bir liste hazırlayalım beraber.Eğer sizlerde uygun görürseniz hafta sonu skype de yada msn de konuşalım...
Vay vay az da olsa neşe gelmiş foruma mustafa sesin soluğun çıkmıodu senide görmek güzel Unutmayın Oyun oynasamda oynamasamda ben gerçek bi bizans ' ım hepiniz seviyorum