lütfen bi okuyun..!!
- sorcerer028
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
lütfen bi okuyun..!!
lütfen yardım edin..plus almak için mesaj yolladım e pin sayfasında 8 haneli diyor mesaja şifre 6 haneli geliyor ne yapmam lazım..?? 
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Re: lütfen bi okuyun..!!
Kafadan salla
İkv desteğe sorununu ilet arkadaşım buradan sana yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
plus alma evet bunu yapman lazım .sıf bölgeden yazmak için para verilirmi fecii saçmalık .biraz düşünün anlıcaksınız :idea:
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
Sen yenisin galibaZems yazdı:plus alma evet bunu yapman lazım .sıf bölgeden yazmak için para verilirmi fecii saçmalık .biraz düşünün anlıcaksınız :idea:
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Boş insanlar boş konuşurlar.Oda bunu çok seviyor Yiğithan.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Zems yazdı:plus alma evet bunu yapman lazım .sıf bölgeden yazmak için para verilirmi fecii saçmalık .biraz düşünün anlıcaksınız :idea:
Bu weLet'in işi gücü yok , derslerine çalışmayarak sbs'de başarısız sonuçlar alarak ikv'ye sarıyor .
Merhabalar
Mobil Ödeme ile satın aldıysanız, başvuru yaptığınız GSM numarası, E-Pin kodu ve şifresi ile birlikte desteğe Üyelik başlığı altında başvuru yapınız .
iyi forumlar
Mobil Ödeme ile satın aldıysanız, başvuru yaptığınız GSM numarası, E-Pin kodu ve şifresi ile birlikte desteğe Üyelik başlığı altında başvuru yapınız .
iyi forumlar