İkv yönetimin görüşü ben plustan paramı alırım buda kişiye ana bacı küfür etme hakkı tanır... Yazacağım yazının özeti budur.
İstanbul Kıyamet Vakti... Türk oyunu, hepimizin gururunu okşayan bu ayrıntı işin iç tarafına girdikçe çirkin yüzünü göstermekte ve yönetim zaaflarını açık şekilde ortaya koymaktadır. Arkasına Mynet ve Telekom gibi devleri sponsor almış olan bu platformda insanlar bilgisayarları başından birbirlerine ağıza alınmayacak küfürler etmekte ve adresler vermektedir... Şayet olurda birgün bu adres olayı gerçek olur ve işin sonu daha önce haberlerde izlediğimiz gibi başka bir online platformda olan olaylar olur ise bu durum böylesine gurur duyulan oyuna asla çıkmayacak bir leke sürecektir. Oyun içi şikayet sistemi getirmiş olan yönetimin oyuncu (para) kaybetmemek adına en ağır küfürleri susturma cezası ile cezalandırması oyunun en büyük yönetim zaafıdır çünkü bu cezanın bir caydırıcılığı yoktur... Bu işin sonunda az öncede dediğim gibi illa bir vukuat olucakki yönetim ozamanmı aklını başına alacak ? Aileye ve Allaha edilen küfürler kutsal değerlere edilmiş küfürlerdir bunun cezası bi süre(cik) susturma değil direkt olarak karakterin kapatılması olmalıdır... Bir diğer konu umut isimli arkadaşın açtığı konu... Sahte charlar yöneticiler loncaları bilmeli tanımalı ve bu tür açılan hesaplara dur demelidir. Misal Loncaxasdf isimli bir karakterim var ise ve benim ismime benzeyen sahte bir karakter açıldıysa ben bunu İKV de kayıtlı olan mail adresimden şikayet olarak atıp o karakteri kapatabilmeliyim... Bunlar yönetimin zaaflarının sadece bazıları... TEMİZ BİR OYUN İÇİN, KİŞİLİKSİZ KÜFÜRBAZ ve BU GÜZELİM TÜRK OYUNUNU KİRLETEN AİLE TERBİYESİ ALMAMIŞ ŞAHISLAR İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM...
Buarada sen kimsin imzan yok diyenler olabilir.. Eski bir oyuncuyum hemde çok eski isme lüzum yok... Mühim olan niyet...
Eminim ikv yönetimi bu konuyuda ortadan kaldıracaklardır bu davranışları yapanlar görmezden gelinip olaylar örfbas edilerek sistem aynı şekilde devam edecektir... Benim yaptığım Nasrettin hoca misali birşey YA TUTARSA...
ARTIK YETER DİYENLER ?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
Re: ARTIK YETER DİYENLER ?
Degerli arkadasim
Kim oldugunu bilmiyorum ama gostermis oldugun sagduyu icin cok tskrler... Burda bi cogumuz bu tur tacizlere maruz kaldik.. bence yaptırım uygulayamadigimiz ve surekli istismar altinda kalisimizda bir tacizdir... Son zamanlarda sahsima ve aileme karsi hatta cok sevdigim oyun arklarima kardeslerime bazi kisiliksizler agir hakaret ve kufurle ithamlarda bulundular... kaldi ki bu insan bozmalari İkv yonetimindeki bosluklari kullanarak bunu forum ortamına kadar tasiyarak yaptiklari cirkin davranislarla adeta meydan okudular.... oysa ki sizinde dediginiz gibi bu tur davranislarin reelde kendilerine nasil doneceginin farkinda degiller...Bu oyunda hala oynuyorsak gunesin balcikla sivanmayacagi gercekligine inanmamizdir..
Keser doner sap doner bir gun hesaplar doner.....
Dengexasya/ Dengexopal
Kim oldugunu bilmiyorum ama gostermis oldugun sagduyu icin cok tskrler... Burda bi cogumuz bu tur tacizlere maruz kaldik.. bence yaptırım uygulayamadigimiz ve surekli istismar altinda kalisimizda bir tacizdir... Son zamanlarda sahsima ve aileme karsi hatta cok sevdigim oyun arklarima kardeslerime bazi kisiliksizler agir hakaret ve kufurle ithamlarda bulundular... kaldi ki bu insan bozmalari İkv yonetimindeki bosluklari kullanarak bunu forum ortamına kadar tasiyarak yaptiklari cirkin davranislarla adeta meydan okudular.... oysa ki sizinde dediginiz gibi bu tur davranislarin reelde kendilerine nasil doneceginin farkinda degiller...Bu oyunda hala oynuyorsak gunesin balcikla sivanmayacagi gercekligine inanmamizdir..
Keser doner sap doner bir gun hesaplar doner.....
Dengexasya/ Dengexopal
bu konuyu açan kardeşim sonuna kadar arkandayım ikv yönetıminin gene haberı olmaz sesimizi duymazlar belkı ama bunada bi dur diyen olmalı diye düşünüyorum ben başka arkadaşlarıma bir öneride bulunayım kendılerıne ayrı bı hesap acıp nick`ine benzeyen isimlerde çar açmalarıdır böylece sızın adınıza karakter acılmaz örnek olarak karakterım Zamanxying ben başka bi hesaba (Zamanxylng ve Zamanxyıng) diye karakter açtm bu fikir benim adıma çar açıp bölegeden millete küfür eden haysiyetsizi engellemiştir sanırım ...
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
Benim fikrim farklı oyunu devlet gibi düşünürseniz bazı pislikler olmasa kavga ve dalaşma olmayacak yonetım bunu gormemezlıkten gelecek kı onlıne süresi artsın ne pluslu sayısı artsın eger muhalefet olmazsa olmazzz diyelimm
YUKARDAKI ARKADAŞADA KATILIYORUM AYRICA
İYİ FORUMLAR
YUKARDAKI ARKADAŞADA KATILIYORUM AYRICA
İYİ FORUMLAR
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Arkadaşım yazdıklarının her kelimesine katılıyorum. Bu konuya sonuna kadar destek veriyorum. Ama senin de yazında belirttiğin gibi benimde bir konuda kaygım var. Bu konunun açılmış olması herzamanki gibi bir çözüm getirmeyecek kanaatindeyim. Yinede duyarlı davranıp konuyu açtığın için teşekkür ederim. Saygılarımla..
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
-
- Acemi Savaşçı
Destek veren arkadaşlara teşekkürü bir borç bilir ama bukadar desteğin devede kulak olduğu gerçeğinide üzülerek belirtirim... Bu konuda 200 ve üzeri destek verici nitelikte cevap olmalıki dikkat çekmeli. Şuan itibariyle 34 kişi bakmış ve 4 cevap var benim yazdığım bu son yazı ile 5. Oyunda şu hırsız bu hırsız diye yazanların burayada 2 satır yazması dileğiyle...
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
ikvforumcusu yazdı:Destek veren arkadaşlara teşekkürü bir borç bilir ama bukadar desteğin devede kulak olduğu gerçeğinide üzülerek belirtirim... Bu konuda 200 ve üzeri destek verici nitelikte cevap olmalıki dikkat çekmeli. Şuan itibariyle 34 kişi bakmış ve 4 cevap var benim yazdığım bu son yazı ile 5. Oyunda şu hırsız bu hırsız diye yazanların burayada 2 satır yazması dileğiyle...
EVET BU DUYARSIZLIK MILLETIMIZDE OLDUGU SURECE İŞİMİZ CO K ZOR CARI CALINSA BAS BAS BAGIRIR
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Evet diger arkadaşlarımında dediği gibi sana katılıyorum. Levelim yüksek olmadıgı için böyle birşey yaşamadım ama yaşandıgını biliyorum bu konu ile ilgili olarak çok sayıda konu açıldı ama hiç kimse (özellikle yöneticiler) hiç bir şey demiyorlar madem bu oyunu yaptınız o zaman oyununuza bakacaksınız benim görüşüm bu
TEKRARDAN BU ÇOK İYİ BİR KONU VE BU KONUNUN ""DİKKATE"" ALINMASINI UMUYORUM...
TEKRARDAN BU ÇOK İYİ BİR KONU VE BU KONUNUN ""DİKKATE"" ALINMASINI UMUYORUM...

HEP DESTEK TAM DESTEK.
ORTADA BİR SUÇ VARSA CEZASI AGIR OLMALIKİ CAYDIRICI OLSUN.
YOKSA SUÇ DEVAMLI İŞLENİR.
ORTADA BİR SUÇ VARSA CEZASI AGIR OLMALIKİ CAYDIRICI OLSUN.
YOKSA SUÇ DEVAMLI İŞLENİR.