>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen byhMz »

Loncamıza yeni katılan arkadaşlara şimdiden BAŞARILAR diliyorum sevgi ve saygılarımla

Kardeş lonca başkanı

KARDEŞXHAMZA
Devv
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Devv »

S.@ ArkadşlaR enesım benle ozan arasında ne catsma olduda foruma 1 ,2 aydır ozan bılal catsması var dedın ?. Benım qıbıler dedınde ılk once ademın yazdıklarına baqta sonra konus kardeşim forumda DİYARBAKIRLI kardeşime arqo kelımeler yazmıs.bakalbılırsın..ya zateN aranızda olmıcam artık sadece forumdan bakıyorum.Ademım adresımı verdIm Ve forumda yazDım. eqer ıkı elın yakamdaysa buyur qeL.. Enes snDe buyukmussun qıbı konusma Karşnda cocuk yoq kardeşim.o kufurlerı hemşerine edılmıs olsaydı sende sınırlenrdIn bunu bİLL..

KardeşXBİLAL
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen byhMz »

Bilal fazla uztma kardeşim benimde hemşerim oldunu biliyosun fazla uzatmaya gerek yok adresini verdiysen tmm dır ok forumu boş konularla doldurmayın

Kardeşxhamza
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selamun aleyküm arkadaşlar bu adem ozan bilal konusu nedir adamı döveceksiniz adamı vuracaksınız ne ayaksınız hepiniz la biri adres verir biri dayı iyimisiniz nedir bu benim yazdıklarımı okuyamıyormusunuz siz kim adres isterse ben veririm adem ve ozan loncadan atılmıştır dedimi biti daha ne uzatıyonuz bu olayı diyarbakırlı veya muşlu veya iraklı ne farkeder ben loncamda adam istiyorum bunu anlamayan varmı hala akılı olun biraz herkez kendi halinde bilal sana gelince beni bir ara dedim okadarlıkta saygın yoksa eyvalah bu konuyu açıp durmayın artık arkadaşlar Kardeşxorhan
Kullanıcı avatarı
opasnoadem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen opasnoadem »

orhantu79 yazdı:selamun aleyküm arkadaşlar bu adem ozan bilal konusu nedir adamı döveceksiniz adamı vuracaksınız ne ayaksınız hepiniz la biri adres verir biri dayı iyimisiniz nedir bu benim yazdıklarımı okuyamıyormusunuz siz kim adres isterse ben veririm adem ve ozan loncadan atılmıştır dedimi biti daha ne uzatıyonuz bu olayı diyarbakırlı veya muşlu veya iraklı ne farkeder ben loncamda adam istiyorum bunu anlamayan varmı hala akılı olun biraz herkez kendi halinde bilal sana gelince beni bir ara dedim okadarlıkta saygın yoksa eyvalah bu konuyu açıp durmayın artık arkadaşlar Kardeşxorhan
ben ne kimseden adres istedim ne telefon tmm mı ben ogun kapaddım konuyu ve ozanlada hatımızı anladık barıstık kendisinede bu konuyu sorabilirsiniz ozan doru degilmi girince forma yaz ve sana gelince bilal ben sana sadece kufur etme dedim edeceksen oyuna gel dedim orda et forumu kirletme ve onca kudur ettin bende tutamadım sana kufur ettim loncadan formdan ozurmu diledim adıma biz sen karısmasanda ozanla aramızdaki mesle konusut anlaısırdık ama illa maydonozluk yapcan atlıcan lafı ozanda suc sadece forma tasıması gelse konussa bunlar olmazdı herse forma tasımakla bitmez bukadar Kardeşx loncasınla alakam kalmadını herkez belirti ve bende belirtim tmm mı kimsele bundan sonra ne işim olur onlarında benle olmasın rica olur bu bana dokunmayan yılna bin degil 20 bin yaşasın tmm suan hossakalın saglıcakla

Sonxaskerx İmzaxqril Kardeşxadem
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~

WaLKNeVeR ™ ●●●

Resim
Kullanıcı avatarı
Ozan21
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ozan21 »

DOĞRUDUR ADEM İLE HATALARI ÇÖZÜP BARIŞTIK AMA BEN ÇÖZMEMİŞİM SAOLSUN KENDAL'IM ÇÖZMÜŞ BANA İLETTİ
BEN BIRAK BOŞVER FALAN DEDİ AMA BENİ İKNA ETTİ AMCA OĞLUM...
VE ŞUAN BENİM ADEMLE ARAMDA BİRŞEY YOK...
KENDİSİNİ TSKX LONCASINA GİRDİRDİM VE ŞUAN ARAMIZDA BİRŞEY YOK OLMAYACAKTA....
уα кαвυℓℓєηιя вυя∂α кαℓıяѕıη
уα∂α αякαηı ∂öηєя уσℓ αℓıяѕıη

кαя∂єşχσzαη[48] вιяℓιкχѕ¢σятιєℓ[44]

ResimResim
Kullanıcı avatarı
opasnoadem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen opasnoadem »

Resim
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~

WaLKNeVeR ™ ●●●

Resim
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selamun aleyküm arkadaşlar bir karar verdim ve bundan sonra lonca çarlarıylada karizma satmak serbest herkezin dikatine saygılar sevgiler kardeşxorhan
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen byhMz »

Sevgili Lonca Üyeleri Almış Oldumuz Bir kArarı size bildirmek İstiyorum bildiğiniz gibi karizma satmak yasaktı loncamızda Dün itibariyle KARİZMA SATIMLARI SERBES DİR HERKESİN DİKKATİNE UCUZA SATMAYIN :lol: SEVGİLERİMLE

KARDEŞ LONCA BAŞKANI

KARDEŞXHAMZA
Kullanıcı avatarı
Update
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Update »

arkadaşlar ben mehmet bir ara oyunu bıraktın ben işlerimden ötürü yaklaşık 20 lvlde sizlere ayıp olmasın diyede kardeşime devrettim oyunu o ynuyordu oda 18 yaşında adı ahmettir bilginize olsun o bu çara devam edecek ben tskda devam ediyorum teşekkürler sizlere iyi oyunlar kısaca diğer çar ahmetindir.

kardeşxmehmett

“Lonca İletişim” sayfasına dön