KADİM REZALETİ !!!!!!!
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
KADİM REZALETİ !!!!!!!
Arkadaşlar sunucumuzda kadim kesmek artık rezalet boyutuna ulaştı. Her seferinde 50 den fazla kişi geliyo ve kesilemiyo. ANKA sunucusunda sadece 2 grup tek başına kesebildi. Ve Video bile koydular foruma isteyen bakabilir. Bu sunucuda neden olmuyo. Oyuna 2.5 sene önce başladığımda beyaz köşke diğer sunuculardan gelmek istiyolardı. Çünkü en ii birlik beraberlik bu serverdaydı. Ama şimdi bi görevi bile birlikte yapamıyoruz. 12 kişi kesebiliyoken kadimi 50den fazla kişinin kesememesi size mantıklı geliyomu???? Tek açıklaması var birliktelik yok. Dün gece GM Erdoğan geldi ve aynısını söyledi 100 kişide olsanız böyle kesemezsiniz diye. Buna bir çözüm bulmanın ve dur demenin vakti gelmedimi SİZCEDE???
-
- Teşkilat Neferi
Re: KADİM REZALETİ !!!!!!!
Haklısın kardeşim ama elden ne gelir? Biri çekemediğinden kaçırır, diğeri ikinci bi çharına kesmek için uğraşır ve görev grubu olmak ister, 6 -7 grup toplanır sıra kavgası çıkar
Her zaman dediğim gibi burası BeyazKöşk burda herkes kendi çevresiyle iş yapar..
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
2 Grup sadece 17 dk da kesiyo bide. Taktik çok basit. İteme fln gerek yok sadece herkes yanında kudret iksiri götürecek tek masrafta bu
Böyle basit bir işi bile beceremiyosa bu köşkün sakinleri ne diye oynuyo bu oyunu???
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Şuan Beyaz Köşk öyle bi durumdaki, herkes birbirine karşı cephe almış, herkes birbirine düşman. Dostlar ve loncalar kendi aralarında yapabiliyor,ama nerde çokluk orda 'bozukluk' lafı gerçekten de doğru .Kendi aranda yapacaksın bu görevi.Nasip meseleside var tabii, dün depremi atlattık canı 7 'ye indi ve ilk vuran kişi düştü. Nasip.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Şu an ki durumu kısaca özetliyecem [/b[b]]^^^Nerde Çokluk Orda B*kluk^^^
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ancyra loncası olarak gidip kesin bu rezaletten loncanızı kurtarın en azından...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Çoluk çocuk gliyor hidraları kaçırıp yüzsüzce gülüyor.Bu görevleri gece yapmak lazım onlar tatlı rüyalarındayken.
Canerxbizans Deathly
Canerxbizans Deathly
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
- Ancyraxomer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Gerekli işlemi oyuna girdiğimde uygulacağım dostlarım...
İyi oyunlar
İyi oyunlar
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
- KingWarrior
- Cin Avcısı
Sadece görevlerdede değil item fiyatlarında da rezalet.Başka sunucualrda da çarım var böle fiyatlar bi bizde ((( tabi fiyatlar değişmiş olabliri ben bayadır girmiyorum o sunucualrdaki çarlarıma)))
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
- crazyferrari
- Acemi Savaşçı
anka sunucusundaki kadimi kesen 2 gruba helal olsun demişsiniz.normal bir ikv oyuncusu 15-20-48-52 bin vuruyorsa gerçekten onları tebrik ederim full yücelen halit seti olan bir kişi bile 15 bin vuramıyor ama orda 52 bin bile görünüyor adamlara gm yardım etmiş gelmişler 2 grup kestik diye hava atıyolar.videoyu dikkatlice izlerseniz 15-20-48-52 bin vuruşları görebilirsiniz.