KaRASiS yazdı:arkadaşlar haklı kesilmek istemiyorsan girme ama efendi gibi dersin kardeşim işim var bırak geçiyim o zamanda devam ederse insanlıkdan çıkmıştır o kişi dediğin gibi kp açıdır
KP Açlığı Demeyin bi kere yahu Ben Karizmam 0 ken bile Arz KEsiyorum :twisted: Acımam + Dur Deseniz Durmam Benim içinde Konu açmayın ha 1 lwl olsa dahi keserim .Tekrar söylüyorum Durmam Durmammmm :twisted: Görevin Varsa klandan çık banane :mrgreen: Her Arz kestikçe Ölen Lodosların Kemiklerini Rahatlatyorum :mrgreen: :mrgreen:
Zaten klana 1 de değil 5 lv da giriliyor :mrgreen:
babacan yazdı:34 lwl şifam ile kurt mağasına gidiodu. İki lodos geldi bunlardan birisi Choosensx .. [Choosensx'ların çoğunu tanıyorum ve hepside Onurlu , Gururlu , Şahsiyetli kişiler... ] Bu arkadaşıda onlar gibi sandım.. bişi yapmaz dedim.. mağara girdikten sonra yannada bi savaşçı gelmiş iki bana dalıo... Kp açı olduğun için belki levelimi bile görmemiştir...
Tamam seni kesmeleri normal ordaki suç senin ama resimde fark ettiyseniz kestikden sonra sırıtmaları terbiyesizce.Madem kesiyorsun sessiz kal 2 kişi 34 lvl e gücü yetio bir de kesince alay ediyorlar.Tek başına kessen neyse tek kesince ben bazen gülüyorum..Gıcığım olduğu kişilere gülüyorum ...