YÖNETİME SİTEM !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mesut7
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: YÖNETİME SİTEM !!!

Mesaj gönderen Mesut7 »

GünceLLeme geLse YeniLikLer GeLse GüzeL oLurda Kardeşim Bunu Oyunun En Yoğun oLduğu zamanLardan Birinde Yani PAZAR Günü yapmaLarı Şart değiL ki Umarım En Kısa Zamanda Sorun ÇözüLür...........

ByZk$k
Quakexxquake
Resim ø Turansports/Turanwhitedoom øResim
Kullanıcı avatarı
estelann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen estelann »

SKeLeToR yazdı:
complex yazdı:ne biliyosunuz belki haber verecekler.

belki yarın açılacak.
Saçmalamayı KeS !!!
Ben Artık Belkilerle Uğraşmak İstemiyorum Tamam Mı... Duyarlı Vatandaş Ayaklarına Yatıp Canımı Sıkma. Bu Oyunda Birtek Sen Mi varsın ? Ne Kadar Süredir Bu oyunu Oynuyorum Her Şeye Duyarlılıkla Yaklaştım. Benim şu An Yaptığımda Duyarlılık Bilmem Farkında mısın ?
arkadaşa aynen katılıyorum neyi savunuyorsun sen ya biz betadan beri burdayız 6 saattir bekliyoruz birisi çıkar bi açıklama yapar oda yok okula giden öğrenciler var pazar günleri oynayanlar bunlara ne cevap vericeksin ?
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Arasdagli »

açılıp açılmaması önemli değil benim için. isterse 1 hafta açmasınlar ama çıkıpta açaıklama yapsınlar kardeşim. şundan şundan şundan dolayı şukadar saat şu kadar gün oyun açılmayacaktır. bilginize flaan filan bi şeyler desinler. oyunculara verdikleri değer bu kadar mı yani .bi açılmayı hak ediyoruz sanırım.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

Ormes yazdı:Ceza alırız hangi karekter ne kadar ceza aldı belli değil birini şikayet ederiz ceza alıp almadığı belli olmaz
oyuna giriş hatası verir günlerce oyuna giremeyiz çözüm yapan olmaz taktik veren ordan oraya havale edn çokkk başlarından salmak için geçici olarak hesabınıza giremezsiniz diye sürekli uyarı ve hata alıp çıldırmaktansa böylesi daha iyi olmuş hiç değilse yoklar deriz artık. ( Umarım sorun ve sorunları neyse çabuk çözerler işlerinde başarılar dilerim.)
şikayet ettiklerin ceza aldıysa e-mailine mesaj gelir bana geldiği gibi 2-3 gün ceza almış adamlar :)
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arasdagli »

byprens yazdı:
Ormes yazdı:Ceza alırız hangi karekter ne kadar ceza aldı belli değil birini şikayet ederiz ceza alıp almadığı belli olmaz
oyuna giriş hatası verir günlerce oyuna giremeyiz çözüm yapan olmaz taktik veren ordan oraya havale edn çokkk başlarından salmak için geçici olarak hesabınıza giremezsiniz diye sürekli uyarı ve hata alıp çıldırmaktansa böylesi daha iyi olmuş hiç değilse yoklar deriz artık. ( Umarım sorun ve sorunları neyse çabuk çözerler işlerinde başarılar dilerim.)
şikayet ettiklerin ceza aldıysa e-mailine mesaj gelir bana geldiği gibi 2-3 gün ceza almış adamlar :)
evt mail geliyo.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
eceligelen12
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen eceligelen12 »

Merhaba
Lütfen herşeyi güncelleme algılamayın..Oyun her kapandıgında güncelleme mi oluyor ? Bi sorun vardır.. Ha birde şu konuya bakalım;
Güncelleme gelicekse kimseye haber vermek zoruna değiller..Sürpriz olmasını istiyolar belki.. Ama herşeyi güncelleme olarak algılamayın bence.. ve de sakin olun. Forumda bile tartışabiliyosunuz ya.. Neyse,
İyi Forumlar !
Resim
Kullanıcı avatarı
Neurotic
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Neurotic »

Plus bittiği gün Dakikasında bitiriyorlar ama ...Bayaaa ilgililer o konuda :twisted:
Resim
Kullanıcı avatarı
SKeLeToR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SKeLeToR »

eceligelen12 yazdı:Merhaba
Lütfen herşeyi güncelleme algılamayın..Oyun her kapandıgında güncelleme mi oluyor ? Bi sorun vardır.. Ha birde şu konuya bakalım;
Güncelleme gelicekse kimseye haber vermek zoruna değiller..Sürpriz olmasını istiyolar belki.. Ama herşeyi güncelleme olarak algılamayın bence.. ve de sakin olun. Forumda bile tartışabiliyosunuz ya.. Neyse,
İyi Forumlar !

Arkadaşım Mesaj yazmak İçin Mesaj Yazma !

Güncellemenin Süprizimi Olur Yada Bu nasıL Güncelleme ? Sen sevgiline mi Süpriz Yapıyorsun ..? Millet bıkmış Zaten Böyle Şeylerden Saçma Saçma Konuşma.. Kimsenin Bi Süprize İhtiyacı yok ..! Oyun Oynamak istiyoruz. Olayı Saptırma..!
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Öncelikle merhabalar;

Bildiğiniz üzere Türkiyede gelişiminin lider öncüsü bir oyuna mensup kullanıcılarız. Ve bu iki sıfatı hak etmek büyük bir bütçeyi araç edindiriyor. Üç yıla tekabülen bir zaman zarfına yakındır oynadığımız İstanbul Kıyamet Vakti tıpkı benzerleri gibi kimi sorunlarla karşılaşabilmektedir. Bu sebepten hareketle daha güzel, sorunsuz vakit geçirilebilmesi için; tıpkı yaşadığımız gibi aksaklıklar olması muhtemeldir.

Yine bilindiği üzere bu; İstanbul Kıyamet Vakti'nin karşılaştığı ilk sorun değildir ve edinilen tavır hakkında yorum yapmak da çok güç değil.
Yönetimin benzeri durumlarda da yaptığı gibi bu sefer de sorunu çözüme ulaştırdıktan sonra açıklama yapması yanlış karşılanacak bir durumu teşkil etmemektedir.

Sizlerin ehemmiyetle yapması gereken iki husustan biri beklemek, ikincisi ise olumsuz düşünmemektir. Bilinmelidir ki sizlerin daha sağlıklı bir oyun ortamında vakit geçirmesi için büyük emek sarfeden bir ekip var.

İyi günler...
Kullanıcı avatarı
SKeLeToR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SKeLeToR »

Kindar yazdı:Öncelikle merhabalar;

Bildiğiniz üzere Türkiyede gelişiminin lider öncüsü bir oyuna mensup kullanıcılarız. Ve bu iki sıfatı hak etmek büyük bir bütçeyi araç edindiriyor. Üçe tekabülen bir zaman zarfına yakındır oynadığımız İstanbul Kıyamet Vakti tıpkı benzerleri gibi kimi sorunlarla karşılaşabilmektedir. Bu sebepten hareketle daha güzel, sorunsuz vakit geçirilebilmesi için; tıpkı yaşadığımız gibi aksaklıklar olması muhtemeldir.

Yine bilindiği üzere bu; İstanbul Kıyamet Vakti'nin karşılaştığı ilk sorun değildir ve edinilen tavır hakkında yorum yapmak da çok güç değil.
Yönetimin benzeri durumlarda da yaptığı gibi bu sefer de sorunu çözüme ulaştırdıktan sonra açıklama yapması yanlış karşılanacak bir durumu teşkil etmemektedir.

Sizlerin ehemmiyetle yapması gereken iki husustan biri beklemek, ikincisi ise olumsuz düşünmemektir. Bilinmelidir ki sizlerin daha sağlıklı bir oyun ortamında vakit geçirmesi için büyük emek sarfeden bir ekip var.

İyi günler...
Kardeşim Güzel Açıklama Yapmışsında Benim Sitemim Zincirleme oLan Bu Yanlışların Birikmişliğinin Patlamasıdır... Kaç Yıldır Bitmiyor Bu Sorunlar Tam Anlamıyla Oturmuş Sorunsuz Bir İKV'ye kavuşma İsteği Sende Taktir Edersin ki En Doğal Hakkımız... Birçok Online Oyun Biliyorum Ben İnternet Cafe İşletmecisiyim Bir Tek İkv De Bu kadar Sorun Çıkıyor Yeter Artık Demenin Zamanı Geldi Benim İçin..
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön