Arkadaşlar birçok kişinin İKV yöneticileri oyunla ilgilenmiyor diyor ve ben buna cevap olarak bu konuyu açtım ve ayrıca bir önerimde olacak.
Arkadaşlar İKV plus paket 12 tl şu anda plus alanların sayısını biraz daha arttırırsak oyun ayda 40.000 tl gibi bir para kazanıyor.Sobee yetkilileri ve GM'ler bu parayı arasında pay ederse her yetkiliye 3 bin tl gibi bir fiyat düşüyor.Ve oyundan alınan vergiyide ekleyince 2.000-2.500 tl gibi bir fiyat a denk geliyor.Ben şahsen bu kadar bir parayla hiçbir oyunun başında günlerce duramam.Durarsam nerdeyse şirket iflas edecek duruma gelir.Ama Sobee duruyor.Evet sizler için duruyor.Ama siz hala nankörlük yaparak oyunla ilgilenilmiyor diyorsunuz.Metin2 gibi oyunlara bir bakın yüzlerce para ile alınabilecek eşya var oyunda her biride çok yüksek fiyatlar içeriyor.Ama İKV 1 aylık içinde onlarca şey olan paketi 12 tlye size veriyor.Eğer bu oyunun ilerlemesi ve güncellemeleri daha hızlı yapmasını istiyorsak oyuna plus paket haricinde para ile alınabilen OYUNCULAR ARASI GÜÇ DENGESİNİ BOZMAYACAK paketler getirilmelidir.Bu sayede 40.000 tl gibi bir para 100.000 tlye çıkabilir ve oyuna daha fazla Developer ve GameMaster alımı yapılabilir.Ben alınabilecek paketlere birkaç örnek vereyim mesela:
Miğrat ve Sığınaklar Giriş Anahtarı:3 TL karşılığında 20 adet anahtar sahibi oluyoruz ve Grup Bölgelerine 20 defa giriş yapma hakkı kazanıyoruz.(Bu paketi yüksek seviyede her oyuncu alacaktır bence.)
Çanta Genişletme Paketi :3 TL karşılığında 1 ay boyunca 2. envanterimiz olacaktır.(Eğer paket bittiğinde 2. çantada eşyalarımız varsa onlar 2. paket alınana kadar orada kilitli kalacaktır.)
Bunlar gibi onlarca paket alınabilir tabi güç dengesini bozmayacak paketler.Bu sayede İKV hem daha çok para kazanır hemde oyuncularını daha fazla memnun eder.Eğer bu önerim dikkate alınmazsa YÖNETİCİDE OYUNCUDA İSYAN EDER.
Saygılarımla . . .
Oyunda Neden Güncellemeler Geç Yapılıyor? Cevabı Burda.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda Neden Güncellemeler Geç Yapılıyor? Cevabı Burda.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Oyunda Neden Güncellemeler Geç Yapılıyor? Cevabı Burda.
benzeri bir öneri de ben sundum. (ücretli item) kısmet, bekleyeceğiz...
Syg.
Syg.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Ben ücretli item demiyorum ücretli item oyunu daha berbat kılar parası olan itemleri dizer.Ben oyunun para kazanması için plus paket gibi OkO dengesini bozmayacak paketler gelmesini istiyorum mesela belirli bölgelere paket satın alınarak girilip efsunlu eşyalar düşürülmesi.
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
-
- Salgın Koruyucusu
e aynı şey, parası olan konuşacak yine?
Syg.
Syg.
stıl degıstırme paketı ,ısım degıstırme paketı =bu ıkısı yeter zaten oyun manyak para kazanır 
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Parası olan konuşacak ama emegi olanda konuşacak sonuçta parayı basıp takım almıyoruz değilmi?Sadece fazladan exp ve değerli efsun düşebilen bölgelere girme imkanı saglanabilir paket ile bu bölgelerde illa item düşecek degil ya?
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
SANIRIM ARKADŞIMIZIN HOLDINGLERI FALAN VAR 2500 TLYI BEGENMIYOR TURKIYE DE YASAMIORSUN ISVECLE MI YADA BASKA ULKELERLE KARISTIRIOSUN TAMAM SOLEDIKLERINE KISMEN KATILIYORUM AMA YUKARIDA BELIRTTIGIN RAKAMLAR BIRAZ ABARTILI :?
En son hanedanxbutcher tarafından 03 May 2010 16:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Hayır ne alaka holding ile başka online oyunlara bak aylık 250 bin tl kazanamıyor diye oyunu kapatıyorlar.İKV nin kapatılmaması sırf bizim için .
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
DeathLord yazdı:Hayır ne alaka holding ile başka online oyunlara bak aylık 250 bin tl kazanamıyor diye oyunu kapatıyorlar.İKV nin kapatılmaması sırf bizim için .
İŞTE ŞİMDİ OLMADI TAMAM MEBLALAR AZ OLABILIR FAKAT SENIN İŞ YERİN KAR ELDE ETMESE CALIŞIRMISIN ? ? ? ?
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Bende bunu diyorum Sobee nin iş yeri kar elde etmezse güncellemelerle uğraşır mı ? Ama uğraşıyor .
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun