öncelikle bi dönem oyunu bırakma gibi durumum oldu ama bırakmadım arkadaslarım saolsun sevenim cokmus bunu anladım bi kişi ile cok yakındık yapmıs olduğu bi davranıs beni cok üzdü ve artık bi mesafe koydum arama simdi bu kişi diyecek ki değirmenin suyu nerden geliyo anlatılım görsün bırakmama olayından sonra üzerimi hasar set dizdim nasıl mı fiyatları siz hesaplayın 1 irid 2 budaksız cektim Qantum un bana olan borcunu ödemesi üzerine yücelen abanozlu kafa koparan sattım Cihadxekber'e. Aşkxmusti ve bana yönlendirmis olduğu bi arkadasına epin sattım + baska bir kişiye daha e pin sattım sonra hasar item aldım aldığım kişilerin isimlerini hatırlamıyorum fakat Qantum her alıs verisime sahittir ayakkabın bizzat pazarlığını kendisi yapmıstır bu günlerde epe ve kadim pence arıyorum ve aldım gibi nasıl mı hasar setimi ws den vazgeçtiğim için sattım bu set direncli ve plevne karısık 4 kişiye daha e-pin alıyorum p.tesi günü ve işte paramın kaynağı bunlardır. Neden mi acıklama gereği duydum sizde hırsız muamelesi görseniz sizde burdan bi acıklama gereği duyardınız. O kişinin hangi sözüne mi üzüldüm TEXT carımla Mesmer tek item ayakkabı düsürdüm ve yansıtırken kendisi verir misin dedi tabi abi dedim ve verdim 2 gün sonra itemi yansıtırken gördüm hayırdır abi itemi yansıtıyorsun dedim ve vermis olduğu cevap beni sok etti aynı itemin plevnesini verseydinde bende satmasaydım. Siz olsanız bu durumda kırılıp bi tavır almaz mıydınız bu alt tarafı bi oyunu ben bi itemin pesinde veya bi baksa seyin pesinde değilim sadece bu yapılmıs olan suclama ve alınan bu tavır beni üzdü buradan bildirmek istedim.
Saygılar...
Bana hırsız muamelesi yapanlara cevap...
Re: Bana hırsız muamelesi yapanlara cevap...
Takma kafana oyunda eski ortam, eski dostluklar yok artık.İyice knight a dönmeye basladı ve bu benide cok üzüyo...
Level sınırının 29 oldugu gunleri hatırlıyorum.Ozamanların tadı yok.Apa-krip madenlerinde sabahlardık.Cıkıncada uçardık ama bi arkadaşa dosta lazımsa düşünmedende verirdik.Nerdeen nereyee...
Hey gidi gunler hey...
Level sınırının 29 oldugu gunleri hatırlıyorum.Ozamanların tadı yok.Apa-krip madenlerinde sabahlardık.Cıkıncada uçardık ama bi arkadaşa dosta lazımsa düşünmedende verirdik.Nerdeen nereyee...
Hey gidi gunler hey...
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Haklısın kardesim eskiden hersey cok güzeldi eski günleri özlüyo insan
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın Miko Ama Bi Oyun için Bence De Değmez Sen Takma Bak Oyununa 
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!