SMS yolu ile nasıl plus alabiliyorsak, yine SMS ile item de satın almalıyız diye düşünüyorum. Nasıl plus olana da olmayana da açıksa bu oyun, parası olan istediğini almalı bence. Hem böylelikle oyunun yapımı, güncellemesi, birtakım giderleri vs. için de yatırım olmuş olmaz mı? Forumda her item e bir kod verin ve
örn: 123 kodunu yaz ....noya ilet ... iteme sahip ol! (itemine göre SMS in bedelini belirlersiniz)
Bence olmalı, çalışan insanlarız. Oyunu seviyoruz; tamam sabır gösteriyoruz elbette ama onun da bir sınırı var. Tamam kabul ediyorum, item düşüremiyorum. Düşüremiyorum diye neden sinirleneyim ki? Neden böyle bir şansım olmasın? Oyun içinde gerçek satışlar yasak peki ya resmi olarak bu yapıyı siz kursanız da o şekilde alsak olmaz mı? Her oyunda bu var.
Bence olmalı; çünlü pluslı ve plus sız ayrımı madem var o zaman böyle bir extra da olmalı. Oyun tamamen ücretsiz olsa tamam; ama değil? İsteyen plus alıyor ve extra özelliklere kavuşuyor. Demek ki bedel ödeyerek iyi şartlarımız oluyor ise yine bedel ödeyerek item düştü düşecek sinir harbini yaşatmayın
Bence böyle birşey olursa çok insan mutlu olacak ve oyunumuzun gelişimi için paramız da birikmiş olacak.
Görüş ve değerlendirmelerinize sunarım.
Syg.
Donjuandemarco