YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE...

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Ben bna bır acıklık getırıyım .. :) Oyun cıersındekı sıkayet sıtemı aslında cok basıt ve ısler bır sıtemdır oyuncuların anlık kulana bılecegı ve sıteme gonderılen bu sıkayetler yetkı verılmıs arkadaslar tarafından .. ıncelenır ama burdakı onemlı nokta sıkayet edılen ve edenın nıcklerının gorunmemesıdır yanı yonetımdekı ark sıkayet mevzu bahıs olan anlık konusmalrı okur ama ısımelr yoktur.. sıkayet eden ve edılen olarka yazar baslıklar.. ve gerkelı bır durm var ıse ceza verılır.. yanı burda gece olmus sabah olmus ahmet olmus mehmet olmus cok onemlı nokta degıl .. Sızın sıkıntılı olan kısma gleınce sanırm su aralar sıkayet sıstemıne gelen metınlerın cok ınceledıgını dusunmuyorum .. Sozum ona yonetım tıcet ekbı harıl harıl yenı grup bolgelerının testını yapmaktadır.. ee halıyle aslı gorevlerını yapmakda bıraz sonrakı donemlere kalıyor :) Bır cogunu tanıdıgım bu ekıpde daha bu tıp oyunların mantıgını kavrıyamamıs bır cok kısının oldugunu bılıyorum kıslık olarak duzgun ve ıyı nıyetlı kısıler olabılırler ama test etmekden bır haber kısıler bu bolumlerı test edıcekde kardesım cıkan sonuclar nasıl bıız memnun edıcke ben anlamıs degılım :) neyse onuda gelınce ayrıyeten bombalarız D napalımalıstık mualefet yapmaya Baykal'ı gecıcem bu ıste :D
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
gurcu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen gurcu »

Valla Dorleo'nun dediklerine katılıyorum bende genelde geceleri girerim oyuna ve dedii gibi ağıza alınmayacak laflar sarfettiğini gördüm şikayet ettim de ancak herhangi bir geir dönüş olmadı bu zamana kadr şikayet ettiğim kişilerin başında gelir Bumin... Şikayetlerim içerisinden sadece 1 kişi ceza aldı oda başka bir char oda topu topu 2gün susturma... Gelelim yeni Grup bölgelerine... Grup bölgeleri gelecek diye oyuncuların keyfini bozacak olayları gözden geçirmemek yanlış... Herkesin bir görevi vardır herkes o görevini yerine getirir Ceza işine bakan ceza işleri ile ilgilenir Oyunu geliştirecek olan Görevli oyun içerisindeki değişiklikleri yapar...
Saygılarımla İyi Forumlar
İnegollugurcu Troyaxxkartveli]
Sultanahmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Sultanahmet »

yahu bende dün gece şikayet ettim o adamı bugün yine oyunda haklı olabilirsin. ama boş değildir yani elbet göz önnde bulundurulur.. belli periyotlarla kontrol yapılıyordur bellki de...

...:::Sultanxahmet Spiritofmagic:::...
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön