Samuraixbizans yazdı:Rabia Ablam Ve Diğer Abilerim Ablalarım.Mağlum Okuldan Giremiyorum.Ama Olsun Geleceğim İçin Katlanacağım.Yazın Oyuna Geldiğimde Önemli Kararlar Almayı Düşünüyorum.Bu Kararlar Neler Derseniz:Bizans Loncasından İlişkilerimi Koparabilirim.Eğer İlişkilerimi Koparırsam,Beni Aranıza Alırsanız Mutlu Olurum.Rabia Ablacım.... Bu Yazdıklarımı Sakın Sana Ve Diğer Lonca Üyelerine Yalakalık Olsun Diye Yazmadım Zaten Biliyorum Öyle De Anlamazsın.Eğer Aranıza Alırsanız Mtxutlu Olurum.... Neyse Benden Size Sevgiler Öpüyorum Herkezi.Dua Edin Bana Sınavım İçin Öptüm Hadi Herkezi.....Mert
Selamlar;
Bu sayfaya, Rdmx lerin konusuna uzun zamandır bi şey yazmamıştım.Yazmayada pek niyetim yoktu.Lakin Mert sen beni buraya yazmaya mecbur ettin!
Yukarıda Bizans İmparatorluğu Loncasından ayrılabilirim Rdmx loncasıan gelebilirim demişsin.Mert, sen Bizans İmparatorluğu Loncası ile irtibatını bu yazı ile kesmiş bulunuyorsun.Özgürsün artık ister Rdmx olursun istersen başka bir loncaya üye olursun.Yolunda bahtında açık olsun...
Saygılarımla....