Gladio Loncası
Re: Gladio Loncası
sımdılık bu kadar uye lıstesını lonca lıderı gelınce kendısı yazacak ıyı forumlar 
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
senide koyuyom kanka loncaya hemen karekterini söyle sensiz olamazjfdfx yazdı:Bize ne görevi düşüyor:D
Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration

- brondy1
- FareAdam Düşmanı
0/7 Yaş arası bebeler Lonca açmıs Bide yazmıslar Lonca yas sınırı 17 dir diye valla acıksa soylemek gerekirse Hiç gülcegim yoktu ha ...
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
kuyruk acın buyuk heralde:)) kım 10 yasında 20den kucuk yok loncada neyse sabret Gladio yayaılıyor oyuna daha dur ergenekonlar tam gırmedı oyuna loncanı tanımıyoruz bırdaha boyle yorumlar yazarsan aynısını senın lonca sayfana yazıcam neden kabullenemıyorsunuz bızım loncayı korkuyormussunuz cok buyuk oldugundan daha durun:=)brondy1 yazdı:0/7 Yaş arası bebeler Lonca açmıs Bide yazmıslar Lonca yas sınırı 17 dir diye valla acıksa soylemek gerekirse Hiç gülcegim yoktu ha ...
Gladioxpolemick
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
Güncel üye listemiz
Gladioxtacsız (kurucu)
Gladioxergenekon (kurucu)
Gladioxpowerful (yönetim kurulu üyesi)
Gladioxpolemick (yönetim kurul üyesi)
Gladioxdanger (yönetim kurulu üyesi)
Gladioxgamze
Gladioxkarizma
Gladioxkutagorn
Gladioxliquid
Gladioxestarniz
Gladiyoxisyankar
üye alımlarımız devam ediyor gözlerinizden öperim iyi formlar
Gladioxtacsız (kurucu)
Gladioxergenekon (kurucu)
Gladioxpowerful (yönetim kurulu üyesi)
Gladioxpolemick (yönetim kurul üyesi)
Gladioxdanger (yönetim kurulu üyesi)
Gladioxgamze
Gladioxkarizma
Gladioxkutagorn
Gladioxliquid
Gladioxestarniz
Gladiyoxisyankar
üye alımlarımız devam ediyor gözlerinizden öperim iyi formlar

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
fazla bıdı bıdı yapma evlat babalar yorgun anladın sen 69cu senibrondy1 yazdı:0/7 Yaş arası bebeler Lonca açmıs Bide yazmıslar Lonca yas sınırı 17 dir diye valla acıksa soylemek gerekirse Hiç gülcegim yoktu ha ...

- brondy1
- FareAdam Düşmanı
[/color]
Tskxkxmareşal Tskxhxgenelkrmay xxxfikoxxx mehmettt
valla korktum bak abinizde gelmiş artık bizi kabadada tutmazsınız siz. Neymiş Gladyox miş allahım ya biraz gercekci olun özenti degil şimdi gider o ergenekon yalakaları gelir sadece loncaya nese Büyüsün bakalım kime kafa tutcagını ögrensinAspawa yazdı:kuyruk acın buyuk heralde:)) kım 10 yasında 20den kucuk yok loncada neyse sabret Gladio yayaılıyor oyuna daha dur ergenekonlar tam gırmedı oyuna loncanı tanımıyoruz bırdaha boyle yorumlar yazarsan aynısını senın lonca sayfana yazıcam neden kabullenemıyorsunuz bızım loncayı korkuyormussunuz cok buyuk oldugundan daha durun:=)brondy1 yazdı:0/7 Yaş arası bebeler Lonca açmıs Bide yazmıslar Lonca yas sınırı 17 dir diye valla acıksa soylemek gerekirse Hiç gülcegim yoktu ha ...
Gladioxpolemick
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
lonca yokken kralı bıat ettı lonca varken ne olcak merak edıyorum neyse evlat acınız buyuk hayırlı olsun der ınsan bırden atlamaz Gladiomusya bız oyle yazılarmı yazıyoruz demekkı yazmak gerekıyormus:=)brondy1 yazdı:[/color]valla korktum bak abinizde gelmiş artık bizi kabadada tutmazsınız siz. Neymiş Gladyox miş allahım ya biraz gercekci olun özenti degil şimdi gider o ergenekon yalakaları gelir sadece loncaya nese Büyüsün bakalım kime kafa tutcagını ögrensinAspawa yazdı:kuyruk acın buyuk heralde:)) kım 10 yasında 20den kucuk yok loncada neyse sabret Gladio yayaılıyor oyuna daha dur ergenekonlar tam gırmedı oyuna loncanı tanımıyoruz bırdaha boyle yorumlar yazarsan aynısını senın lonca sayfana yazıcam neden kabullenemıyorsunuz bızım loncayı korkuyormussunuz cok buyuk oldugundan daha durun:=)brondy1 yazdı:0/7 Yaş arası bebeler Lonca açmıs Bide yazmıslar Lonca yas sınırı 17 dir diye valla acıksa soylemek gerekirse Hiç gülcegim yoktu ha ...
Gladioxpolemick
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
fiko babandan harçlık almadınmı sen plusunmu bitti ben yolluyayım para sana bende bol bol para var yoksa oyunda örsünmü bitti yaa sus cevdettt konuyu kirletmeyin lonca sayfası dında kavga edin

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
[Vimeo]http://v5.tinypic.com/player.swf?file=2j2evd4&s=5[/Vimeo]
video linkimizde burda izlemek isteyen izler
video linkimizde burda izlemek isteyen izler