Doğru Gidiyor muyum?
Doğru Gidiyor muyum?
arkadaşlar ben 37 lvlim üzerimde 4 parça alman eşya var ben bronzu fln yapmayıp 42 lvl kasıp klana giricem sizce yanlış bir düşüncemi yoksa bronz fln yapıp 45 te flnmı giremyim
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Doğru Gidiyor muyum?
eğer paran bolsa 42lvl de yeter.Üstünü tamamen hasar+ direnç buz dizersen tabi.dur145 yazdı:arkadaşlar ben 37 lvlim üzerimde 4 parça alman eşya var ben bronzu fln yapmayıp 42 lvl kasıp klana giricem sizce yanlış bir düşüncemi yoksa bronz fln yapıp 45 te flnmı giremyim
- xxxsuskunkralxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bencede 42 de yap görevi ve üstünü full yapmaya calıs savaşmak için element yaratık kesmek için max dizmelisin
Ey melek sûretli dil-ber cân fedâdır yoluna
Çün dedin lahmike lahmi kana kanım merhabâ
SEYYİD NESİMİ
Çün dedin lahmike lahmi kana kanım merhabâ
SEYYİD NESİMİ
anlamadım ben şimdi bronzu fln yapimmi ben yoksa 42 lvle kasıp direk hasar setmi dizim?
Arkadaşım düşük lvl de klan sevdasına tutulma 44 de girsen klana ne fayda savaşarak kaybedeceğin zamanı karakterini kasarak geçirirsen hızlı lvl atlayıp 49 da klana girersin + olarak klan savaşları için element 187 hasar dizmelisin bu tip eşyalar yaratık kesmekte iyi olmadığı için birde yücelen set dizeceksin kolay gelsin.
kardeş ben 42 de hasar set dizicem almanları satıp ama kasıcam hala bırakmıcam size birşey sordum hala cvb nı alamadım ama bronzu yapimmi yapmimmi
bronzu bence hemen yap ex bakamından karlı olur hem sonra ugrasmassın 42 klana gırıceksen guzel olur
kasmak ıcın lodos klanına gır derım sonra degıstırırsın
kasmak ıcın lodos klanına gır derım sonra degıstırırsın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
dur145 yazdı:kardeş ben 42 de hasar set dizicem almanları satıp ama kasıcam hala bırakmıcam size birşey sordum hala cvb nı alamadım ama bronzu yapimmi yapmimmi
Kardeşim bence görevleri levelinde yap exp olarak karlı olursun daha sonra 42 ol paran varsa item al yoksa git kasıl item düşerse satıp para kasarsın hasar 187 item al iyi silah geçir eline geleni geçeni kesersin
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bronzu yap. Klana girme. Full kas. 49 oL öyLe gir kLana
49 dada MaxLarı satıp HasaR Dizersin .
dur145 yazdı:arkadaşlar ben 37 lvlim üzerimde 4 parça alman eşya var ben bronzu fln yapmayıp 42 lvl kasıp klana giricem sizce yanlış bir düşüncemi yoksa bronz fln yapıp 45 te flnmı giremyim
44 olunca lodos ol görevleri dha rahat yaparsın
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı