! Recepivedikx yakinda eminönünde !
- firatli
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: A L P
Re: ! Recepivedikx yakinda eminönünde !
La Bırakın arz olsun ne tartışıyonuz ha bir eksik ha bir fazla lodosta olursa eywallah buyrsun gelsin
ben zaten orda sadece ıyı bır tercıh yattın dedım lodos olmaklafiratli yazdı:La Bırakın arz olsun ne tartışıyonuz ha bir eksik ha bir fazla lodosta olursa eywallah buyrsun gelsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama buna yaıplan yoruma bakar mısn;
KaraXHayalet yazdı: ha ha ha güldürme beni hiç bir işe yaramayan hiç taktik geliştirmeyen boş beyinlermi hımm sanırım lodosdu onlar
H.G kardeşim sunucumuzu umarım rahat edersin burda sen arza gel boş ver lodosu okadar adamları olamalarına rağmen aptalca haraketlerinin sonuçlarını ağır ödüyorlar
bu denecek laf, dusunulecek seymı ya akıl var mantık var :!: :!:

- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
Tılsımda oynuyormuydun ?recepivedikx yazdı:MERHABA EMİNÖNÜ HALKİ YAKİNDA EMİNÖNÜ DEYİM İKV MACERAMA BURDA DEVAM EDECEĞİM İNŞALLAH BU SUNUCUDA MUTLU VE HUZURLU VAKİTLER GEÇİRİRİM
KLANİM LODOSTUR .![]()
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
doorss yazdı:ben zaten orda sadece ıyı bır tercıh yattın dedım lodos olmaklafiratli yazdı:La Bırakın arz olsun ne tartışıyonuz ha bir eksik ha bir fazla lodosta olursa eywallah buyrsun gelsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama buna yaıplan yoruma bakar mısn;KaraXHayalet yazdı: ha ha ha güldürme beni hiç bir işe yaramayan hiç taktik geliştirmeyen boş beyinlermi hımm sanırım lodosdu onlar
H.G kardeşim sunucumuzu umarım rahat edersin burda sen arza gel boş ver lodosu okadar adamları olamalarına rağmen aptalca haraketlerinin sonuçlarını ağır ödüyorlar
Doors boşver nerde tartısılacak batırılacak yer varsa mutlaka biri buluyo
adresbu yazdı:doorss yazdı:ben zaten orda sadece ıyı bır tercıh yattın dedım lodos olmaklafiratli yazdı:La Bırakın arz olsun ne tartışıyonuz ha bir eksik ha bir fazla lodosta olursa eywallah buyrsun gelsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama buna yaıplan yoruma bakar mısn;KaraXHayalet yazdı: ha ha ha güldürme beni hiç bir işe yaramayan hiç taktik geliştirmeyen boş beyinlermi hımm sanırım lodosdu onlar
Doors boşver nerde tartısılacak batırılacak yer varsa mutlaka biri buluyo![]()
hiç deme yasin ya anlamıyorum

-
Speciallistgirl
- Sahaf Yardımcısı

Sunucumuza hoşgeldinn, iyi vakit geçirmen dileğiyle... 
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Özgürlük için savas
yok kardeşim sadece kuklaci ve ankada oynadimahmet103045 yazdı:Tılsımda oynuyormuydun ?recepivedikx yazdı:MERHABA EMİNÖNÜ HALKİ YAKİNDA EMİNÖNÜ DEYİM İKV MACERAMA BURDA DEVAM EDECEĞİM İNŞALLAH BU SUNUCUDA MUTLU VE HUZURLU VAKİTLER GEÇİRİRİM
KLANİM LODOSTUR .![]()
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

arkadaşlar klanim lodostur ama 40 lv kadar tam bir klan şeçmem ama 40 lv den sonra klanimi şeçerim daha sunucuyu tanimiyorum zamanla klanimiida şeçeceğim
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

hoş bulduk inşallah iyi vakit geçiririmSpeciallistgirl yazdı:Sunucumuza hoşgeldinn, iyi vakit geçirmen dileğiyle...