#@!? YARAR MADEN PROGRAMI KURAN BU ADAMMIS SEREFSİZ İT :twisted:
HEMDE MILLETE MADEN KURUYOR DİYO İT :twisted: :twisted: #@!? EMEK HIRSIZI
Gök Loncası Tanıtım Videosu
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gök Loncası Tanıtım Videosu
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker
EskiLER TANIR YENILER ÖRNEK ALINIR GÖRENLER ANLATIR.
EskiLER TANIR YENILER ÖRNEK ALINIR GÖRENLER ANLATIR.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
İyi güzel diyorsunda söz konusu pc benim bu değil ki. benim sistemi WİN 7 ancak karsımda gördüğüm sistem win xp bunu bana bi açıklarmısın yaparmısın komplomü soytarılık mı ?CyBeRxLe0o0o0o yazdı:
masaüstünde olan videonda gördüğüm ve resimdeki axife mouse recorder dikkatimmi çektide ne oldugunu açıklarsan sevinirim
Gelelim diğer konuya madem bende böle bir pro var ben enayimiyim cayır cayır madene para dökeyim ?
Çarım geçmişte çalındı ecel & ejder asam gitti ben onca para döküp tekrar ecel ve ejder asa topladım ben enayimiyim ?
ALLAHA ( C.C.) HAMD OLSUN EMEK HIRSIZI DEĞİLİZ. ANCAK BU FOTOYU HANGİ PC GÖRDÜ İSEN O HESABI ONA SOR KARDEŞ BANA DEĞİL.

SİNCE 2007...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Gelelim sana sen karsıma geçip kimsin ki bana hesap soruyorsun sen ANAYA BABAYA küfür eden vatana Küfreden şerefsizin tekisin AYRICA Asıl emek hırsızı senin gibi çar soyanlara denir şimdi kes sesini yasıtlarınla eğlen.xxjokerxx yazdı:#@!? YARAR MADEN PROGRAMI KURAN BU ADAMMIS SEREFSİZ İT :twisted:
HEMDE MILLETE MADEN KURUYOR DİYO İT :twisted: :twisted: #@!? EMEK HIRSIZI

SİNCE 2007...
- CyBeRxLe0o0o0o
- Şarapçı'nın Sırdaşı
güzelce bişi sordum merak ederk amacım ne komplo ne de soytarılık....bu videoyu çeken kimse o kişide olmuş oluyo ben maden hilesi vb gibi şeyler sölemedim şimdiki sorum videoyu kim çekti ?yarar yazdı:İyi güzel diyorsunda söz konusu pc benim bu değil ki. benim sistemi WİN 7 ancak karsımda gördüğüm sistem win xp bunu bana bi açıklarmısın yaparmısın komplomü soytarılık mı ?CyBeRxLe0o0o0o yazdı:
masaüstünde olan videonda gördüğüm ve resimdeki axife mouse recorder dikkatimmi çektide ne oldugunu açıklarsan sevinirim
Gelelim diğer konuya madem bende böle bir pro var ben enayimiyim cayır cayır madene para dökeyim ?
Çarım geçmişte çalındı ecel & ejder asam gitti ben onca para döküp tekrar ecel ve ejder asa topladım ben enayimiyim ?
ALLAHA ( C.C.) HAMD OLSUN EMEK HIRSIZI DEĞİLİZ. ANCAK BU FOTOYU HANGİ PC GÖRDÜ İSEN O HESABI ONA SOR KARDEŞ BANA DEĞİL.
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
pc benm pc ömerle alakası yok . + insanlarda merak diye bi özellik var ki insanız merak ettik baktım . ömerimle ilgisi yokdur pc nin ve o programın. hadiii eyw.
'' LaZpApAzZ '
- kopartxasikar
- Salgın Koruyucusu
hırsız gök team maden prgoramı kuruyor .Gokxyancy yazdı:pc benm pc ömerle alakası yok . + insanlarda merak diye bi özellik var ki insanız merak ettik baktım . ömerimle ilgisi yokdur pc nin ve o programın. hadiii eyw.

Bahar Gelir Çiçek Açar, Baba Yatar Şafak Atar, Torun Gelir Dede Kaçar
Timxkin--- Titanxic--- Aşikar ---Aşikarr --UMİT19832
iLK ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE SONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE
- kopartxasikar
- Salgın Koruyucusu
YARAR HEM VİDEOYU CEKIYO SONRA PC BENIM DEGİL DİYO SUNUCU GORSUN YARAR HIRSIZDIR !.

Bahar Gelir Çiçek Açar, Baba Yatar Şafak Atar, Torun Gelir Dede Kaçar
Timxkin--- Titanxic--- Aşikar ---Aşikarr --UMİT19832
iLK ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE SONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE
Ömer abi ellerıne saglık vıdyo cok guzel
Şeyhxmami
Şeyhxmami
𝕂𝕦𝕋𝕊𝕒𝕃𝔾𝕖ℕÇ
2006-2019
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
2006-2019
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi