GM CAPTAİN DUY SESİMİ ALLAH RIZASI İÇİN
GM CAPTAİN DUY SESİMİ ALLAH RIZASI İÇİN
USTA GEÇEN SENEDEN BVERİ SİZE İLETİ YAZIORUM YANLIŞ YERE ÇARIM BLOKLANDI Xxxefecanxxx NE OLUR Bİ EL AT HAKSIZ YERE HİÇ BİŞİ YAPMADIM BARİ BANLADINIZ NDENİNİ SÖLEYİN YALVRIRIM Kİ BİŞİ YAPMADIM BURDA KONU AÇINCA İLETİ YAZIN DİOSUNUZ AMA SES SEDA YOK TAM 1 YIL OLDU EL İNSAF YA
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GM CAPTAİN DUY SESİMİ ALLAH RIZASI İÇİN
Geçmiş Olsun ,
bu gibi durumlarda destekten yardım istesen daha uygun ve net birşey oLur.
bu gibi durumlarda destekten yardım istesen daha uygun ve net birşey oLur.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
arkadaşım iyi dmeişsin de 1 yıldır destek ielri yazmaktan eridim pc çöktü ya D
Merhaba,
Size Sn:Lathander'in Forum imzasını hatırlatmak isterim;Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Saygılarımla;
Size Sn:Lathander'in Forum imzasını hatırlatmak isterim;Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek>İletişim formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Saygılarımla;
Hreff/Teşkilat

aynısı banadamı olacak yaklaşık 11 gün oldu offfffffffffffffffffffffffffff bloklanalı yaa
Hırs
aLpcAnHreff yazdı:Merhaba,
Saygılarımla;
TTmShumpssss