3 kere format attım 2 kere oyunu indirdim gene aynı bi bakın
3 kere format attım 2 kere oyunu indirdim gene aynı bi bakın
daha önce bböle bişi ile karsılastnızmı?sadece bunda deil hemen hemen her dosyada yapıor 

Şehzaade - Şukruaa - Vezirr - Mecxsonsehzade
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: 3 kere format attım 2 kere oyunu indirdim gene aynı bi bakın
o dosyayı sana birinin atması gerekio bugünde herkesde bişiler var ya çoğu insan giremio sanada yardımcı olayım oyunu kurabildiğim yere kadar kur yoksay de hataları ama o yoksaydıklarını not al boyutu yüksek deilse sana atabilirim o dosyaları bu şekilde oyun açılabilir denemekden zarar gelmez şuanda 2 kişidede kritik hata dio onları çözüorum
Drowxdadawa
ilk 3 dosya hariç hep takılıor yoqsay dior sence bu normalmı?
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
büyük bi ihtimal virüsden dolayı yada ağda bi sorun vardır bnm düşünceme göre 2 seçenek var garanti vermiorum
1 ağda sorun vardır dosyaı indirirken hasar oluşur tam indiremez hasarlı dosya indirir
2 virüs vardır o dosyaları kitler ve açmasını engel bu yüzdende kurulumu tam anlamıyla bitiremezsin
1 ağda sorun vardır dosyaı indirirken hasar oluşur tam indiremez hasarlı dosya indirir
2 virüs vardır o dosyaları kitler ve açmasını engel bu yüzdende kurulumu tam anlamıyla bitiremezsin
Drowxdadawa
virüs proğramı kullanmıyorum ondan pc çauk çöküor şimdi avast kurdum bidaha indiriorum bakalım ne olcak olmassa yine yazarım saol kardeşim ilgine..
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
rica ederim bide combofix indir bi tarat gayet iyi siliyor program avastı pek önermiorum çoğu virüsü bulamıo ve bazı pclerdede kasıyor
Drowxdadawa
ewt benm pc çöp kaldırmıor kasıor hep ibidaha indirdim kuruor şimdi oyunu sorun yok gibi güncelleme ye geçti şimdi insalla açacak tekraradan tşk saolsn..
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Aynen . bende böyle düşünüyorum.Drowxcorellon yazdı:büyük bi ihtimal virüsden dolayı yada ağda bi sorun vardır bnm düşünceme göre 2 seçenek var garanti vermiorum
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
kardeşm bendede böyle diyor oyunu kurarak oynamıyrm cafeden kurulmuş bir şeklde flşala aldm gayet iiyi oynanıyor...
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Oyunu :C ye deılde masa ustune bi yenı klasor ac ve onun ıcvıne kur çalısır
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın