Beyler 1 haftadır bırı ıle gergınlık ıcındeyızz bundan dolayıı oyun eglence amacından kacmıs daha cok stres altında oluyor bu sebeden dolayıı.
Bozkurt denen arkadas yanı meran sunucusundan kacan arkadas bızıım duzenımızı bozmaya calısmaktadır burda ne derse hıc bısıy yazılmıcaktıtt. Hakaret edılırse dırek sıkayet edılcektırr aff yokk.
BUndan sonra Herhangı bır ınfaz BOZKURT adlı sahısla ıletısıme gecmesı yasaktırrrr.
Kendı konussun kendı cevaplasınnn saygılarımla.
samedsedir
İnfaz loncası ve dıger arkadaşlar bakarmısınız=?
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
İnfaz loncası ve dıger arkadaşlar bakarmısınız=?
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Re: İnfaz loncası ve dıger arkadaşlar bakarmısınız=?
Selam,samedsedir06 yazdı:Beyler 1 haftadır bırı ıle gergınlık ıcındeyızz bundan dolayıı oyun eglence amacından kacmıs daha cok stres altında oluyor bu sebeden dolayıı.
Bozkurt denen arkadas yanı meran sunucusundan kacan arkadas bızıım duzenımızı bozmaya calısmaktadır burda ne derse hıc bısıy yazılmıcaktıtt. Hakaret edılırse dırek sıkayet edılcektırr aff yokk.
BUndan sonra Herhangı bır ınfaz BOZKURT adlı sahısla ıletısıme gecmesı yasaktırrrr.
samedsedir
Samet hoca Bozkurt yani Ali'ye ben söyledim, adam "tamam uğraşmam" dedi ama siz durmadan ona taş atıyorsunuz adam nasıl rahat dursun?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Bozkurt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Esadullah yazdı:Selam,samedsedir06 yazdı:Beyler 1 haftadır bırı ıle gergınlık ıcındeyızz bundan dolayıı oyun eglence amacından kacmıs daha cok stres altında oluyor bu sebeden dolayıı.
samedsedir
Samet hoca Bozkurt yani Ali'ye ben söyledim, adam "tamam uğraşmam" dedi ama siz durmadan ona taş atıyorsunuz adam nasıl rahat dursun?
Esadullah sen beni tanıdığına eminmisin benim adım ali değil ama sen ali oalrak yazmışın tanıştığımızı sanmıyorum :mrgreen:
www.loncabeta.org
Tamam kardesım bundan sonra sız yolunua bız yolumuza kımse kımseye taş atmasın 1hafta bas agrıttık bos konu yuzunden ugrasmaya degmez herkez yoluna baksınn ıı oyunlar..Esadullah yazdı:Selam,samedsedir06 yazdı:Beyler 1 haftadır bırı ıle gergınlık ıcındeyızz bundan dolayıı oyun eglence amacından kacmıs daha cok stres altında oluyor bu sebeden dolayıı.
samedsedir