Sende herkezi 3-1 yenmissin arkadas EFEmehmetin carında yendigin sıra ben vardım ve yetenekler buyucu ws si icin iyi yetenekler degildi ben EFEmehmet kadar iyi buyu kullanmıyorum k bakma ama sorsan kimi yendigini soylerdim direk
benm için fark eden bişe yk sonuçta yendmmmi yendm gerisi pff whiskyede sorablrsns kurt mara önüde hatrlıyrsa... 3-1
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
Alayınız sıraya geçsin kralınız bir adım öne çıksın....
SN: Yarar Geliyor...
Bu işin espiri tabi ki
ancak xxlarge sağlam zekası ve üstü ile güzel büyücüydü aynı zamanda nitro ve turanxakrepugur
pasan sen once ws de yenıldın paranı ode DDDDDDDDDDDDD
bu adam buyu bılıyosa ben bu oyunu bırakırım
o kadar konustu laf attı 6bın yedı konsantrasyon yoq DDDDDD efemehmet3----1 kdrzgzm
slk fızıkselmıs dırenc kırma vermısDDDDDDDD parlement vardı ve dorowlardan bırı vardı yannda gıdıp sorun ne oldu dıye /ama arkadsları ya onu tutarlar..... fotosunu koycam rezıl olmasın dıyom
not ben en ıı deılım fakat ıı oldugumu dusunuyom taktır sızın ... onemlı olan sevılıp sayılmak bu takoz gıbı ötup ötup te yenılınce guneste kalmıs ıt yavrusu gıbı kuyrugunu kastırıp kacmak deıl
Sanane dostum.Kdrgzm benim çarım değil.Knkmn çarı.Ama güçlü bir çar.Eğer oyunu bilmiyorsam sana göstereyim.Gel istediğin zmn ws ye.Sırf seni kesmek için girerim Lan oyuna.
yav ne kadar iyi büyücü var bu sunucuda kötü büyücü yokmu kötü ama bence büyü kullanmak yetenek işi yani hem yeteneklerini doğru vermen gerek hemde büyüyü iyi kullanabilmen gerek