Bu yerin neresi olduğunu bilen var mı?
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu yerin neresi olduğunu bilen var mı?
KArdeş sen bu resmi tam olarak nerde çekildin
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Yıkık köprü varya orası balıkçının oldugu yer ama sözde em girip çıkınca orasi 3-4 saniyeliğine beliriyorpasakadir yazdı:KArdeş sen bu resmi tam olarak nerde çekildin
-
Benbilmem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaki trenlerin ordan koşuncada görünüyor.KaraXHayalet yazdı:Yıkık köprü varya orası balıkçının oldugu yer ama sözde em girip çıkınca orasi 3-4 saniyeliğine beliriyorpasakadir yazdı:KArdeş sen bu resmi tam olarak nerde çekildin

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Olabilir denemedim bu arada deparlamı yoksa normalmi çünkü ben çok kez gittim geldim hiç bir şey göremedimBenbilmem yazdı:Arkadaki trenlerin ordan koşuncada görünüyor.KaraXHayalet yazdı:Yıkık köprü varya orası balıkçının oldugu yer ama sözde em girip çıkınca orasi 3-4 saniyeliğine beliriyorpasakadir yazdı:KArdeş sen bu resmi tam olarak nerde çekildin
-
Benbilmem
- Cin Avcısı

Kamerayı tam karakterin ensesine yaklaştır iyice sonra ileriye doğru git depar olması şart değil ama en ileri tıkla o zamanda görünüyor.KaraXHayalet yazdı:Olabilir denemedim bu arada deparlamı yoksa normalmi çünkü ben çok kez gittim geldim hiç bir şey göremedimBenbilmem yazdı:Arkadaki trenlerin ordan koşuncada görünüyor.KaraXHayalet yazdı:Yıkık köprü varya orası balıkçının oldugu yer ama sözde em girip çıkınca orasi 3-4 saniyeliğine beliriyorpasakadir yazdı:KArdeş sen bu resmi tam olarak nerde çekildin

- deneoooo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Hangover
ya bende gözükmyüor açabilir mi biriBenbilmem yazdı:
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
yaklaşık 2 sene önce ben böyle bir olayla karşılaşmıştım ve bende gördüm bi kaç kişiye sordum zembekoğlu dahil zamanın yöneticilerine ya foto almadığım için çok üzgündm bi kaç saniyede gittiydi vay be gerçekmiş meğerse böyle bi şey varmış hakkatende bilgiler için sağolun
eski forumda da açıldı bu konu. çok fotolar konuldu. ama kimse çıkıp açıklama yapmadı. em 'den çıktığınızda veya deparla gittiğinizde gözüküyor. hatta yaseminden taa antreponun arkasındaki boş alana kadar bütün sahil boyunca gözüküyor...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur