yıldızlı eşyalar
yıldızlı eşyalar
arkadaşlar bazı eşyaları yansıtınca sonunda yıldız işareti çıkıo örneğin:Hasan 2 Modeli Tungsten Kütük Yaran* sonundaki yılıdızın anlamı ne
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Re: yıldızlı eşyalar
O Eşyanın dış görünümü diğerlerin farklı demek, yani bir nevi özel eşya gibi.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ama ben yıldızlı bir kafa koparanin diğerlerinden farklı oldugunu görmedim sanırım bu sadece eşyalarda çıkıyorDoGanSarLi yazdı:O Eşyanın dış görünümü diğerlerin farklı demek, yani bir nevi özel eşya gibi.
- winwar3
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
SAdece ceket,pantolon,eldiven ve ayakkabıda var yıldızlar (*) sadece dış görünüşü değişio eşyaların.galibada zırh mı veriodu ne ?
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Peki nasıl bir görünüm kazanıyor mesela benim gördüğüm 38 lwl deki savaşçi ceketinin 49 lwl de aynı oldugu fakat renginin değişik oldugu bumu yıldızlı yoksa başkamı varwinwar3 yazdı:SAdece ceket,pantolon,eldiven ve ayakkabıda var yıldızlar (*) sadece dış görünüşü değişio eşyaların.galibada zırh mı veriodu ne ?
evet sadece görünüş değişiyowinwar3 yazdı:SAdece ceket,pantolon,eldiven ve ayakkabıda var yıldızlar (*) sadece dış görünüşü değişio eşyaların.galibada zırh mı veriodu ne ?
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Görümüş + yüksek lwl eşya nın zırh etkisi düşük lwl deki eşyalara göre azda olsa farklıdır 
45 lwl ceketle 49 lwl ceketin zırh etkisini karsılastırın derim bi
45 lwl ceketle 49 lwl ceketin zırh etkisini karsılastırın derim bi

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
KaraXHayalet yazdı:Peki nasıl bir görünüm kazanıyor mesela benim gördüğüm 38 lwl deki savaşçi ceketinin 49 lwl de aynı oldugu fakat renginin değişik oldugu bumu yıldızlı yoksa başkamı varwinwar3 yazdı:SAdece ceket,pantolon,eldiven ve ayakkabıda var yıldızlar (*) sadece dış görünüşü değişio eşyaların.galibada zırh mı veriodu ne ?
43 Seviyelik bir Kenefir Lifi Ceket ile 48 seviyelik ipekli(*)'lı ceket arasında 2 fark vardır.
Biri yüzde 0.02 'lik zırh farkı bırde sırt kısmında gorunen resım bır nevı güzel görunuş ve karızma
Bu etkı sadece Ceket,Pantolon,Ayakkabı ve eldiven'de gözukebılır (takı,silah ve zırh'larda böyle bır şey yoktur)
2 tane eşyanın resmini koyarmısınız giyerek yıldızlı eşyası olan varsa merak ettim
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Level sınırı 39 iken 'kurt kürkü veya pamuklu' olan eşyaların yeni levellerle(47-49 arası) sarı ve parlatılmış olanları *lı oldu.
Karizmatik duruş sağlar.
Karizmatik duruş sağlar.