Artık Yeter!
Artık Yeter!
Arkadaşlar bu nedir ya.Grup bölgeleri açılcak denildi tık yok.Ya sadece verilecek itemleri göstermekle olmaz.Mesela ilerleme tablosu konulsun.Bölgenin yapımı %10-%20 ..... gibi bişe olsun.Bizde ne zaman acılcagını bilelim.
Re: Artık Yeter!
Mantıklı.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Mantıklı ama ben ikv tarihinde oyuncular tarafından gelen sadece 1 önerinin kabul gördüğünü gördüm oada gmb-anı
Ancak sadece bölge istatigi koymak yetersiz.Bu bölge istatigi konulurken yeni şeylerde olmalı.Mesela ansızın eminonunu hiç bilmedigimiz yaratıklar saldırsa ve bizde bu yaratıkları öldürmeye calıssak bolge acılana kadar.Bölge acılıncada yenı bölgeye atlarız ztn:D
of okadar beklediniz biraz daha bekleyın amma sabırsınızsınız hiç bişeyden memnun olmuonuz !
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Taşkanat etkinliği gibi mi?Leosmontu yazdı:Ancak sadece bölge istatigi koymak yetersiz.Bu bölge istatigi konulurken yeni şeylerde olmalı.Mesela ansızın eminonunu hiç bilmedigimiz yaratıklar saldırsa ve bizde bu yaratıkları öldürmeye calıssak bolge acılana kadar.Bölge acılıncada yenı bölgeye atlarız ztn:D
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Güzel olurdu aslında Saldırı adında bir etkinlik belirlenöiş 1 gün mesela tepegözler bassa mesela meranlar bassa veya cinler eğlenceli olurEmirBerkKorkmaz yazdı:Taşkanat etkinliği gibi mi?Leosmontu yazdı:Ancak sadece bölge istatigi koymak yetersiz.Bu bölge istatigi konulurken yeni şeylerde olmalı.Mesela ansızın eminonunu hiç bilmedigimiz yaratıklar saldırsa ve bizde bu yaratıkları öldürmeye calıssak bolge acılana kadar.Bölge acılıncada yenı bölgeye atlarız ztn:D
Eğer böyle etkinlikler olursa hem eğlenceli ve İKV Ekibi'nin bizi düşündüğünü anlarız.Hemde diğer bölgeleri sıkılmadan beklemiş oluruz.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
bencede iyi bir fikir.yeni yaatıkların basması 2 zorluğun habercisi olabilir.
Benim tahminim Grub Bölgeleri okulların tatil edilmesiyle aktifleşicek. Zira hatırlarsanız Derindeki Sır da okulların tatil edilmesiyle akfitleşmişti.Böylece daha çok oyuncu potansiyeli olacaktır. (Sadece benim

Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.