Merhabalar,
01.05.2010 01:53:41 tarihinde sancak sunucusunda Aşikar isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 04.05.2010 13:57:53 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
Aşikar iti en azından biraz ötemicek
Aşikar iti en azından biraz ötemicek

New StyLe
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Aşikar iti en azından biraz ötemicek
Onu ülkeden sınırdışı etmek gerek...ematema yazdı:Merhabalar,
01.05.2010 01:53:41 tarihinde sancak sunucusunda Aşikar isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 04.05.2010 13:57:53 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İKV Destek Takımı
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
-
- İri Fare Avcısı
yalnız degersız ınsanlar ıcın kullanndıgın kelımeden dolayı sende ceza alabılırsın unutma
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
olsun bu bile yeter.Şimdilik
ben böle bi karaktersiz görmedim dün gece klandan bölgeden sövüyor.
Klavye erkeği bu ya sustu artık 3 gün kafa dinlicez. xD
ben böle bi karaktersiz görmedim dün gece klandan bölgeden sövüyor.
Klavye erkeği bu ya sustu artık 3 gün kafa dinlicez. xD

New StyLe
doğru diyosunda sinirleniyorum bende dün gece küfürleri bana etmediği halde çok sinirlendim.timxfaster yazdı:yalnız degersız ınsanlar ıcın kullanndıgın kelımeden dolayı sende ceza alabılırsın unutma

New StyLe
-
- İri Fare Avcısı
ematema yazdı:doğru diyosunda sinirleniyorum bende dün gece küfürleri bana etmediği halde çok sinirlendim.timxfaster yazdı:yalnız degersız ınsanlar ıcın kullanndıgın kelımeden dolayı sende ceza alabılırsın unutma
O Bızı ıyı tanır zamanında caldıgı ıtemlerle cok ottu ama onlarda kalmadı artık elınde onun ıcın bunun gıbı sahısları kale almayarak burada manset edıpte ....kaldırmamak gerek
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
aslında senin dediğinde doğru ama insanı deli ediyor ana bacı sövüyor düşündükçe dahada sinirleniom.

New StyLe
ematema yazdı:Merhabalar,
İKV Destek Takımı
Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır .
[GM]Nocomment
timxfaster yazdı:ematema yazdı:doğru diyosunda sinirleniyorum bende dün gece küfürleri bana etmediği halde çok sinirlendim.timxfaster yazdı:yalnız degersız ınsanlar ıcın kullanndıgın kelımeden dolayı sende ceza alabılırsın unutma
O Bızı ıyı tanır zamanında caldıgı ıtemlerle cok ottu ama onlarda kalmadı artık elınde onun ıcın bunun gıbı sahısları kale almayarak burada manset edıpte ....kaldırmamak gerek
Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır
[GM]Nocomment
Titxdelikurt yazdı:Onu ülkeden sınırdışı etmek gerek...ematema yazdı:Merhabalar,
İKV Destek Takımı
Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır
[GM]Nocomment