Louster yazdı:Öncelikle Forum Sayfamızın Kilitlenmesi Dolayısıyla Artık Forumda Bulunmayacağımızı Belirtmek İsterim.
Bizi Tılsım Tanıyor ve biliyor. İki üye yüzündende Koskoca Loncanın Çökmeside İmkansız Birşey Zaten. 22kişiydik 20kişi Kaldık. Normalde Maximum 18kişi olmalıydık. Yani 2 Üyemizde şuan fazla var. Anlatmak İstediğim bi 27level savaşçı birde 47level savaşçının (nefer & esadullh) Loncaya bi faydası olamaz. Ben Muhammeti sırf alinin arkadaşı dostu olduğu için aldım yoksa bizim çoktan üye alımları durdurulmuştu. Bu Konuyu Fazla uzatmak istemiyorum.
Artık foruma Yorum bırakmıyoruz. O Sayfama yorum bırakan bozkurt ve diğer şahısada söylüyorum. Siz nekadar loncanın adını batırmaya çalışırsanız çalışın bu lonca kapanmaz. İki Dengesiz yüzünden bir lonca kapansaydı tılsımda lonca kalmazdı. Biz Böylelerini çok gördük ve görmeyede devam ediyoruz..Ha Kendinize Çok güveniyorsanız Reelde Görmek isterim Sizi. Nefer ve esadullah loncadan Ayrıldı dedik iki tane dengesiz başımıza bela oldu ey allahım :shock:
Dengesiz senin gibi içerik düzenlendi edebınle oynuyacaksan oyna len 2 üye ayrıldı diye ne kadar çok yaygara yaptınız...
Hele fatih sen şu çalınan çarlarını geri nasıl aldın hakan abi senın için mynete fax cekecektı senın çarların çalınmış onları almak için sen ertesi gün çarları geri alıyorsun ve hiç bir item eksilmeden biraz da kendiniz yalan söylüyorsunuz çarı geri teslim eden şahıs kimse burada paylaş koçum söyleyecek yüzünüz yok çünkü söyleyemezsiniz
Kendinizi bi baltaya sap olarak görüyorsunuz ya ne diyim size reelde görüşelim görüşecek varsa beklerim klavye veleti senide beklerim samed içerik düzenlendi senide beklerim tamam mı
1.si Ben Aliye Söyledikten Tam 20gün Sonra Çarlarımı Geri Aldım.
2.si Ben çarlarım çalındı deyip neden yalan söyleyeyim ?
3.sü Ali bana nasıl fax çekeceğini söyledi bende uygulayacaktım.
4.sü Adamın annesi vefat etmiş hakkını helal etti insafa gelmiş adam verdi bana çarları.
5.si Adam itemlerinin aktarmamasının sebebi tılsımda bi başka çarı olmamasıydı.
Sanırım Bukadar söz sana yardımcı olur ve sesini keser. Ali ve muhammetin ağzı var dili var. Şimdi senden bişey istiyorum o mahalle karısı gibi olan çeneni kapa.
İnfazxnefer ve İnfazxesadullah loncadan ayrıldı bunu uzatacak bişey yoktur. Sen Hala ne konuşuyorsun onu anlamıyorum. Ya Kendini tanıtıyorsun , Yada benim nekadar ciddi biri olduğumu henüz kavrıyamadın. Bundan Sonra Yazdığın Mesajlara Cevap vermiyorum. Yukarıdaki 5 Madde Senin sesini kesmene yardımcı olacaktır.
Louster yazdı: 1.si Ben Aliye Söyledikten Tam 20gün Sonra Çarlarımı Geri Aldım.
2.si Ben çarlarım çalındı deyip neden yalan söyleyeyim ?
3.sü Ali bana nasıl fax çekeceğini söyledi bende uygulayacaktım.
4.sü Adamın annesi vefat etmiş hakkını helal etti insafa gelmiş adam verdi bana çarları.
5.si Adam itemlerinin aktarmamasının sebebi tılsımda bi başka çarı olmamasıydı.
Sanırım Bukadar söz sana yardımcı olur ve sesini keser. Ali ve muhammetin ağzı var dili var. Şimdi senden bişey istiyorum o mahalle karısı gibi olan çeneni kapa.
İnfazxnefer ve İnfazxesadullah loncadan ayrıldı bunu uzatacak bişey yoktur. Sen Hala ne konuşuyorsun onu anlamıyorum. Ya Kendini tanıtıyorsun , Yada benim nekadar ciddi biri olduğumu henüz kavrıyamadın. Bundan Sonra Yazdığın Mesajlara Cevap vermiyorum. Yukarıdaki 5 Madde Senin sesini kesmene yardımcı olacaktır.
Kesin öledir Çarı geri veren şahısın ismini de yazsaydın olacaktı fakat bile bile yazmamışın yazık çok yazık acıyorum sizlere
Mahalle karısı olmaz senden anca ortalıkta fing atarsın
Sayfayı açan şahsın talebi üzerine konu kilitlenmiştir. Yeni bir sayfa açabilirsiniz. İyi forumlar
Kırmızı ile renklendirdiğim yeri anlayana kadar oku !.
Alparslan'a arka çıkıyorsun fakat yönetim burada haklı
Senin kendi loncandan haberin yok ego tatmin etmek için Yönetim'e laf söylüyorsun.
Alparslan'a yapılan yanlışın üzerinden çok zaman geçti, geçen zaman içerisinde neredeydiniz ?
Şu an NoComment'in yerinde olsam emin ol çok güzel ceza verirdim sana ki vereceği her cezada haklı konumda.
Yönetim'e kafa tutuyorsun bizi eziyorsunuz diyorsun ama at gözlüğünü takarak yorumlarda ve tehtitlerde bulunuyorsun.
Önce bi o gözlükleri çıkar sonra kime nasıl ve neden sataşacağını öğren
AmisosxxPittBuLL yazdı:NoComment'in kilitlediği konuda ki son mesajı :
Sayfayı açan şahsın talebi üzerine konu kilitlenmiştir. Yeni bir sayfa açabilirsiniz. İyi forumlar
Kırmızı ile renklendirdiğim yeri anlayana kadar oku !.
Alparslan'a arka çıkıyorsun fakat yönetim burada haklı
Senin kendi loncandan haberin yok ego tatmin etmek için Yönetim'e laf söylüyorsun.
Alparslan'a yapılan yanlışın üzerinden çok zaman geçti, geçen zaman içerisinde neredeydiniz ?
Şu an NoComment'in yerinde olsam emin ol çok güzel ceza verirdim sana ki vereceği her cezada haklı konumda.
Yönetim'e kafa tutuyorsun bizi eziyorsunuz diyorsun ama at gözlüğünü takarak yorumlarda ve tehtitlerde bulunuyorsun.
Önce bi o gözlükleri çıkar sonra kime nasıl ve neden sataşacağını öğren
Ya beyler gereksız gereksız konusmayın bırakın bozkurt havlasın dursun az eglenmemıze bakalım bız ıtlerle ugrasmaya ne gerek var meran sunucu onun ıpını salmıs bıze havlıyor konussun dursun..
eğerki loncada sağlam adam yok diosan ben şifaciyim çıkar küfürlü içerik silindi karşıma benden iyi şifacı ( ws vi değil el çabukluğundan bahsediyorum)
dier adamların küfürlü içerik silindi ne kadar heveslisin onlar cevap veremiomuda sen küfürlü içerik silindi onları savunuosun bize
Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...