Selam Arkadaşlar 2 Günden beri cok karısık olaylar geçti basımdan plus paketi aldım 1 aylık suan kullanıyorum ve abimde bana 1 aylık paket almıs mobil yolu ile ben şimdi abimin aldıqınıda kullandıqımın üstüne yüklersem ne olur ? ve söyle bir problem daha var diyorum ya size herşey birbirine karıstı .. Ben İKV başlayalı 1 Hafta Kadar Oldu ..Ve Plus Paketini Almaya Karar verdim .. Tabi Mobil yolu ile dedemin telefonundan aldım IKV3 paketini.. ıkv3 paket şifreleri geldi o şifreleri kendi telefonuma yollarken yanlısıkla sildim ... şimdi telefon numaralarını burda veremiyorum yetkili arkadaşlar bi yardımcı olun bilgileri size vereyim kontrol edin şimdi 3 aylık aldıgım plus paketi boşa çöpemi gitti ?
Sorularm bunlar yardımcı olursanız cok sevinirim destek hattındanda mesaj attım haber gelmedi yani 2 gün içinde 3 kere plus aldık 2 tane si 1 aylık 1 tanesi 3 aylık ve sorunlarımız oldu sorunlarda bunlar adminler gmler player arkadaslar bi bakın lütfen ama..!
Plus Paketi -ve- Cok Önemli Bir Konu var..!!
-
qurhan1993
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- winwar3
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Plus Paketi -ve- Cok Önemli Bir Konu var..!!
ikvdestek ' e yolla onlar baksın.
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx