KLANİM LODOSTUR .
! Recepivedikx yakinda eminönünde !
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
! Recepivedikx yakinda eminönünde !
MERHABA EMİNÖNÜ HALKİ YAKİNDA EMİNÖNÜ DEYİM İKV MACERAMA BURDA DEVAM EDECEĞİM İNŞALLAH BU SUNUCUDA MUTLU VE HUZURLU VAKİTLER GEÇİRİRİM
KLANİM LODOSTUR .
KLANİM LODOSTUR .
Re: ! Recepivedikx yakinda eminönünde !
İnş Huzurlu Vakit Geeçirirsin EE Ne Diyelim HşG...
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA MORALİM ÇOK BOZULDU 33 KİŞİ BU KONUYA GİRDİ AMA SADECE SİZ HOŞGELDİNİZ DEDİNİZ HEVESİM KAÇTİ HİÇ CANİM EMİNÖNÜNDE OYNAMAK İSTEMİYO YENİ GELENLERE SİZ BÖYLE Mİ DAVRANİRSİNİZ :evil:Zaza yazdı:İnş Huzurlu Vakit Geeçirirsin EE Ne Diyelim HşG...

Havasına suyuna taşına toprağına
Bin can feda bir tek dostuma
Her köşesi cennetim ezilir yanar içim
Bir başkadır benim memleketim
perver yazdı:

Havasına suyuna taşına toprağına
HOŞ GELDİN ARAMIZArecepivedikx yazdı:MERHABA EMİNÖNÜ HALKİ YAKİNDA EMİNÖNÜ DEYİM İKV MACERAMA BURDA DEVAM EDECEĞİM İNŞALLAH BU SUNUCUDA MUTLU VE HUZURLU VAKİTLER GEÇİRİRİM
KLANİM LODOSTUR .![]()
LODOS klanını secmekle akıllı bır hareket yapmıssın

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
ha ha ha güldürme beni hiç bir işe yaramayan hiç taktik geliştirmeyen boş beyinlermi hımm sanırım lodosdu onlardoorss yazdı:HOŞ GELDİN ARAMIZArecepivedikx yazdı:MERHABA EMİNÖNÜ HALKİ YAKİNDA EMİNÖNÜ DEYİM İKV MACERAMA BURDA DEVAM EDECEĞİM İNŞALLAH BU SUNUCUDA MUTLU VE HUZURLU VAKİTLER GEÇİRİRİM
KLANİM LODOSTUR .![]()
LODOS klanını secmekle akıllı bır hareket yapmıssın![]()
H.G kardeşim sunucumuzu umarım rahat edersin burda sen arza gel boş ver lodosu okadar adamları olamalarına rağmen aptalca haraketlerinin sonuçlarını ağır ödüyorlar
KaraXHayalet yazdı:ha ha ha güldürme beni hiç bir işe yaramayan hiç taktik geliştirmeyen boş beyinlermi hımm sanırım lodosdu onlardoorss yazdı:HOŞ GELDİN ARAMIZArecepivedikx yazdı:MERHABA EMİNÖNÜ HALKİ YAKİNDA EMİNÖNÜ DEYİM İKV MACERAMA BURDA DEVAM EDECEĞİM İNŞALLAH BU SUNUCUDA MUTLU VE HUZURLU VAKİTLER GEÇİRİRİM
KLANİM LODOSTUR .![]()
H.G kardeşim sunucumuzu umarım rahat edersin burda sen arza gel boş ver lodosu okadar adamları olamalarına rağmen aptalca haraketlerinin sonuçlarını ağır ödüyorlar
beyınden ozurlu oldugun ıcın sana cvb vermıyorum

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
İşte kardeim bu yüzden eminönüne gelme tavsiye etmem cevap açık ve net oldu sanırım. insanda saygı olsa hayvanlar önünde eğilirmişdoorss yazdı:KaraXHayalet yazdı:ha ha ha güldürme beni hiç bir işe yaramayan hiç taktik geliştirmeyen boş beyinlermi hımm sanırım lodosdu onlardoorss yazdı:HOŞ GELDİN ARAMIZArecepivedikx yazdı:MERHABA EMİNÖNÜ HALKİ YAKİNDA EMİNÖNÜ DEYİM İKV MACERAMA BURDA DEVAM EDECEĞİM İNŞALLAH BU SUNUCUDA MUTLU VE HUZURLU VAKİTLER GEÇİRİRİM
KLANİM LODOSTUR .![]()
KaraXHayalet yazdı:İşte kardeim bu yüzden eminönüne gelme tavsiye etmem cevap açık ve net oldu sanırım. insanda saygı olsa hayvanlar önünde eğilirmişdoorss yazdı:KaraXHayalet yazdı:ha ha ha güldürme beni hiç bir işe yaramayan hiç taktik geliştirmeyen boş beyinlermi hımm sanırım lodosdu onlardoorss yazdı:HOŞ GELDİN ARAMIZArecepivedikx yazdı:MERHABA EMİNÖNÜ HALKİ YAKİNDA EMİNÖNÜ DEYİM İKV MACERAMA BURDA DEVAM EDECEĞİM İNŞALLAH BU SUNUCUDA MUTLU VE HUZURLU VAKİTLER GEÇİRİRİM
KLANİM LODOSTUR .![]()
ortada hıc bır sorun yokken kuş beyınlı gıbı yorumuma cevap yazıp saygısızlık yaptın bende altında kalamam ..
Senın arz oldugundan suphe duyuyorum tanıdıgım o kadar arz varkı sen onların yanında sınek vızıltısı kadar degere sahıp degılsın
ınsanların tercıhıne etkı edemezsın adam lodos klanını secmıs bu kımseyı ılgılendırmez
saygı gosterseydın belkı ınsan oldugunu anlardım
konuya bır kılıt