Sevenlight Hırsızlığının Kanıtı. (Fotolu)
- Samet199020
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sevenlight Hırsızlığının Kanıtı. (Fotolu)
ÖNCelikLe hepiniZe SelamLar ..! Yazış SitiLimden Kim oLdugumu HerKez ÇıkarabiLir Ben Osmanlıqleader.
ßu olaydan yaklaŞık Bir aY önce BenimDe karakterimi Soymuş Bulunmakta oLan ŞahsiyeT Sevenligt Tır ..! Hattaha Vakti Zamanı Geldiği Zaman Selçuk [ monsterhunter*] Arkadaşımız da onun ne mal oLdugunu anlayıp ayrıLmıştı.
ßu arkadaş Kendisini Gizem selin Tekcan olarak Tanıtıyor xD Ben sordugumda ismini selin olarak demişti.
Oysaki monsterhunter ile çıkarken Adının Sade Gizem oLdugunu Söylüyordu Buradada Bir Şüphe doğmuştu. Neyse Tek cümleyle açıkLamak Gerekirse Sen biTTin Xsevenligt & Sevenligt & Sevimsizxşeker ..!
The And
OSMANLIqLeaDeR & IIIexelansIII & kArLıDaG
Britneyspears
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
ordakı kanıtlarla hıcbırsey olmaz ya gercekcı bır kanıt bul oyle sucla yada bır bardak su ıc (tabı gercekse )
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim bak herşey 1 saate oldu.fenomen yazdı:ordakı kanıtlarla hıcbırsey olmaz ya gercekcı bır kanıt bul oyle sucla yada bır bardak su ıc (tabı gercekse )
Ben muratım desem !!!!
Msndeki şahsiyet ejder asayı nerden biliyor.
Sen kanıtla ben hırsızım dicem.,
Ha adıda selinmi neymiş. Hayali.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
dogru soyluyor olabılırsın ama bu kanıtlara kımse ınanmazFearles yazdı:Kardeşim bak herşey 1 saate oldu.fenomen yazdı:ordakı kanıtlarla hıcbırsey olmaz ya gercekcı bır kanıt bul oyle sucla yada bır bardak su ıc (tabı gercekse )
Ben muratım desem !!!!abi böle bişi olabilirmi. Yok msni nerden biliyor.
Msndeki şahsiyet ejder asayı nerden biliyor.
Sen kanıtla ben hırsızım dicem.,
Ha adıda selinmi neymiş. Hayali.
handanın ölümü
ÖncelikLe Merhabalar
Gelelim Ejder Asa üretimine Sevenligt a Ejder üretmesi icin 18 Mavi topazı Ben Aldım Ve 20m de DADASKENT Ten Aldım Sorabilirsiniz Kendisine . Ben Sevenligt ı 2 Yıl Önce Tanıdım .. Suana Kadarda Bana Yanlıs Biseyini Görmedim .. İnsanlara İftira Atmadan önce Düsünün Sorun Arastırın Öyle İftira Atın .. Bu Konu Burda kapanmıstır .. Bu Yazıdan Sonrada Kimse Bisey Yazmaz Artık.. Diyeceksiniz Neden 1 msjın var Forum Kanalını Kullanmayı sevmem Ama ortada iftira Var Buna Seyirci Kalamazdım ..
İyi OyunLar
Destumi , Doğubeyx ,Doğubey
Gelelim Ejder Asa üretimine Sevenligt a Ejder üretmesi icin 18 Mavi topazı Ben Aldım Ve 20m de DADASKENT Ten Aldım Sorabilirsiniz Kendisine . Ben Sevenligt ı 2 Yıl Önce Tanıdım .. Suana Kadarda Bana Yanlıs Biseyini Görmedim .. İnsanlara İftira Atmadan önce Düsünün Sorun Arastırın Öyle İftira Atın .. Bu Konu Burda kapanmıstır .. Bu Yazıdan Sonrada Kimse Bisey Yazmaz Artık.. Diyeceksiniz Neden 1 msjın var Forum Kanalını Kullanmayı sevmem Ama ortada iftira Var Buna Seyirci Kalamazdım ..
İyi OyunLar
Destumi , Doğubeyx ,Doğubey
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Valla benden çok iyi savcı olurmuş ama maalesef sayısal degıl sözel ve pratık zekam var bu yuzden olamadım neyse...Belki de Doguxbey in kılıgına sevenlıgt arkdasımız gırmıştır hee gırmedıyse bıle demış bana bir yalnısını gormedım demış sana neden yalnışı olsun ki ? sen ona belkıde bir ınsanın kardeşıne yapmayacagı bır ıyılıgı yaptın ejder asanın yarısını uretmesın de katkı saglamışsın bu adam sana nıye yalnış yapsın ki ? Ben onun için deki fesatlıgı her zmn gördüm bazı insanlar vardır yalan soylemeyı beceremez için deki o fesatlıgı gostermemek ıcın ısrar etsede gösterir ben bunu sevenlıght a hep gormuştum.Geçen gün olan olayı bılıyordur sanırım vs yaptıgımızda defalarca onu yatırdıgımda sanki sevenlıght gitti karsıma kıskanç,itici,pislık bir ınsan geldı yapmadıgı hakaret kalmadı sanırım bu kıskanclıktan olsa gerek.Senin içindeki fesatlıgı her zmn gordum seven senin hırsız olugunada emınım sen daha 2 ay once 39 dun ben maden çekerken gorevler de ne eşyalar verir dıye sordun 100 m para gosterdıgımde agzın açık kaldı max 10m paran vardı gozunde gozluk yoktu o 2 ay da sen ne yaptın o ejderı urettın sen ne yaptında benım maraton gozlugumu satın alıcak parayı buldun ? ne maden cekebılıyordun ne ıtem dusuruyordun...Yeter bu kdr klavyemı sana eskitmıcem çunku o bıle senden daha degerlı İKİ YÜZLÜ !
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-