ÖNCELİKLE MERHABA UMARIM YAZIMI SONUNA KADAR OKUMAYA ÇALIŞIRSINIZ ÇÜNKÜ 1 SATIRINDA BILE SIKINTI HISSETMEYECEKSINIZ...
Sevenlıght la 1.5 aya yakın ufak bır dostlugumuz oldu.Geçen gün ettıgımız bır kavga sonucu bu ufak dostlugumuz sona erdi.Bu 1.5 ay boyunca onun herşeyını tanıdım ben bir insanla 5 dk konuşsam onun için de en ufak bir fesatlık varsa görebılırım.Evet hıkayemız şöyle başladı.Ben maden çektıgımde bu daha 39 seviyede 1 ay sonra 49 oldu ve ejder asa uretmek için ugrasıyordu.Kadım gorevını felan yapmış pençeleri bulmuş ama işin tuhaf yanı ben bu kıza 100m para gosterdıgımde agzı açık kaldı şaşırdı nasıl yaptın bu kadar parayı ve ejderı dedı.Eee bunu dıyen adamın çantasında 10m den fazla paramı olur ? zaten sordugumda 10m felan var dedi.Neyse işte ejderı uretırken bılıyorsunuz 18 mavi topaz lazım ve o zaman da mavi topazın tanesi 5m den aşşagı degıl dı ve bu kız maden çekmeyı bılmıyor hepsını satın aldı satın aldıysa 90m parayı nereden buldu abicim bu ? sordum da bırıkmıslıgım var dedi aradan 3 gün sonra ejderı üretti halbukı ejder daha akik menekşe istiyor nereden baksan bi 120m para harcadı nereden buldun abicim sen bu 120 m i sen daha bnm gosterdıgım 100 m e agzın açık kaldı ardından 5 gun sonra bnm maraton gozlugumu satın aldı artık herşeyi çakmıştım bu kız hırsız dedim evet bu kız kesınlıkle hırsız dedım.
Sevenlight Hırsızlığının Kanıtı. (Fotolu)
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sevenlight Hırsızlığının Kanıtı. (Fotolu)
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
aldatmaz2012 yazdı:ÖNCELİKLE MERHABA UMARIM YAZIMI SONUNA KADAR OKUMAYA ÇALIŞIRSINIZ ÇÜNKÜ 1 SATIRINDA BILE SIKINTI HISSETMEYECEKSINIZ...
Sevenlıght la 1.5 aya yakın ufak bır dostlugumuz oldu.Geçen gün ettıgımız bır kavga sonucu bu ufak dostlugumuz sona erdi.Bu 1.5 ay boyunca onun herşeyını tanıdım ben bir insanla 5 dk konuşsam onun için de en ufak bir fesatlık varsa görebılırım.Evet hıkayemız şöyle başladı.Ben maden çektıgımde bu daha 39 seviyede 1 ay sonra 49 oldu ve ejder asa uretmek için ugrasıyordu.Kadım gorevını felan yapmış pençeleri bulmuş ama işin tuhaf yanı ben bu kıza 100m para gosterdıgımde agzı açık kaldı şaşırdı nasıl yaptın bu kadar parayı ve ejderı dedı.Eee bunu dıyen adamın çantasında 10m den fazla paramı olur ? zaten sordugumda 10m felan var dedi.Neyse işte ejderı uretırken bılıyorsunuz 18 mavi topaz lazım ve o zaman da mavi topazın tanesi 5m den aşşagı degıl dı ve bu kız maden çekmeyı bılmıyor hepsını satın aldı satın aldıysa 90m parayı nereden buldu abicim bu ? sordum da bırıkmıslıgım var dedi aradan 3 gün sonra ejderı üretti halbukı ejder daha akik menekşe istiyor nereden baksan bi 120m para harcadı nereden buldun abicim sen bu 120 m i sen daha bnm gosterdıgım 100 m e agzın açık kaldı ardından 5 gun sonra bnm maraton gozlugumu satın aldı artık herşeyi çakmıştım bu kız hırsız dedim evet bu kız kesınlıkle hırsız dedım.
Hikaye anlatır gibi anlattın valla agzım açık kaldı /alkış
ama bi kaç günde insanın eline ne paralar geçiyo bkz: ben xD

- Fearles
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben latif üretcektim İridleri benden aldı #@!?.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
- Fearles
- Demirci Çırağı
BEYLER BANA İNANMAYANLAR NOLDU
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Burasıqistanbul bu cevabım sadece sana kimseye degil
Okursan eger inşallah
O aralar 39 level degildim ve 49 leveldim.. Ve sana dedimki Mavi topazlar hariç herşey tamam dedim Eger burda yanlıs birşey yoksa diger konuya geçeyim..
Menekşe ve Akikleri kendi paramla aldım cokda fazla pahalı degildiler 2m'du.
GELELİM 3'üncü konuya 18 mavi topaz nerden geldii ve bu insan bu ejder asayı nasıl üretti..
Oyunda cok eski bir arkadasım olan" Destumi" Suanki kullancıgı ise "Doğubeyx" "Doğuxtreji" Bu çarlara ulaşarak o mavi topazları nasıl buldugumu anlayabilirler.. ( bana tam olarak 55m verdi bunu kendiside söyledi klandan )
2 mavi topaz görkemjmol (acihat ) verdi.. ve tanesini 4'm dan aldm hesaplarsanız 90m bile etmior hesabınıza yazık
bazı topazları 3.5 m 'dan aldım satanlar halada var
Burasıqistanbul maden cekmeyi bilmeyebilirim.. ws yapmayı bilmeyebilirim ama hırsızlık yapmayıda bilmiorm bunu herkes bilir !!!
FEARLES benim dikkatimi bile cekmior !!! CÜnkü Onu tanımıorm bile parazitlik yapmaya calışan bir insan !!
EVET 18 topazıı Ümitt 'ten aLdım ve her şekilde bana yardımcı oldu!!
İFTİRA ATACAGINIZ KİŞİYİ YANLIŞ SEÇTİNİZZ!!
Okursan eger inşallah
O aralar 39 level degildim ve 49 leveldim.. Ve sana dedimki Mavi topazlar hariç herşey tamam dedim Eger burda yanlıs birşey yoksa diger konuya geçeyim..
Menekşe ve Akikleri kendi paramla aldım cokda fazla pahalı degildiler 2m'du.
GELELİM 3'üncü konuya 18 mavi topaz nerden geldii ve bu insan bu ejder asayı nasıl üretti..
Oyunda cok eski bir arkadasım olan" Destumi" Suanki kullancıgı ise "Doğubeyx" "Doğuxtreji" Bu çarlara ulaşarak o mavi topazları nasıl buldugumu anlayabilirler.. ( bana tam olarak 55m verdi bunu kendiside söyledi klandan )
2 mavi topaz görkemjmol (acihat ) verdi.. ve tanesini 4'm dan aldm hesaplarsanız 90m bile etmior hesabınıza yazık
bazı topazları 3.5 m 'dan aldım satanlar halada var
Burasıqistanbul maden cekmeyi bilmeyebilirim.. ws yapmayı bilmeyebilirim ama hırsızlık yapmayıda bilmiorm bunu herkes bilir !!!
FEARLES benim dikkatimi bile cekmior !!! CÜnkü Onu tanımıorm bile parazitlik yapmaya calışan bir insan !!
EVET 18 topazıı Ümitt 'ten aLdım ve her şekilde bana yardımcı oldu!!
İFTİRA ATACAGINIZ KİŞİYİ YANLIŞ SEÇTİNİZZ!!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Yapma seven 1 dedigin 1 dedıgını tutmuyor bana o gun bırıkmıslıgım var dedın ve ınsan kardeşıne bıle 55 m para vermez dıyelım verdı neden bana o gun sana sordugumda bırıkmıslıgım var dedin polemıge gırmek mı ıstemedın merak edıyorum çunku benle polemıge gırenler her zmn kaybeder de
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Fearles
- Demirci Çırağı
SON DKLAR 3 - 1 YENİYORUZ.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
TMFear
TMFearles
Kacanlar
- Fearles
- Demirci Çırağı
SAOL YARDIMIN İÇİNDEaldatmaz2012 yazdı:Yapma seven 1 dedigin 1 dedıgını tutmuyor bana o gun bırıkmıslıgım var dedın ve ınsan kardeşıne bıle 55 m para vermez dıyelım verdı neden bana o gun sana sordugumda bırıkmıslıgım var dedin polemıge gırmek mı ıstemedın merak edıyorum çunku benle polemıge gırenler her zmn kaybeder de
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Fearles yazdı:SAOL YARDIMIN İÇİNDEaldatmaz2012 yazdı:Yapma seven 1 dedigin 1 dedıgını tutmuyor bana o gun bırıkmıslıgım var dedın ve ınsan kardeşıne bıle 55 m para vermez dıyelım verdı neden bana o gun sana sordugumda bırıkmıslıgım var dedin polemıge gırmek mı ıstemedın merak edıyorum çunku benle polemıge gırenler her zmn kaybeder de
ben başka birşey yazmayacagım oke*
Doğubeyx her aksam oyunda oluyor gider sorarsın alırsın cevabını oke
Fearles yazdı:SON DKLAR 3 - 1 YENİYORUZ.
sen ne saçmalıyosunki
sana cevap veren yok