[/quote]StoryLine yazdı:Üye Kadromuz
√ Godfreyxkorsanx,Godfreyxkorsan,Godfreyxxkorsan[Emre]
√ Godfreyxeminxx,Godfreyxxemin[Emin]
√ Godfreyxenesxx ,Godfreyxxenesx,Godfreyxxenes[Enes]
√ Godfreyxköstebek[Emre]
√ Godfreyxboys,Godfreyxxboys[Hüseyin]
√ Godfreyxdufyx[Ahmet]
√ Godfreyxcellad,Godfreyxcelladxx[Nazım]
√ Godfreyxxayanxx[Göker]
√ Godfreyxspyder,Godfreyxspider,Godfreyxspiderfr[Sercan]
√ Godfreyxmanly[Emre]
√ Godfreyxsensizim [Sümeyra]
√ Godfreyxfınısh[Bilal]
√ Godfreyxsaian,Godfreyxsaianx[Umut]
√ Godfreyxbyhomne[Nuri]
√ Godfreyxkornistx[Selcen]
√ Godfreyxalp[Alp]
√ Godfreyxrehavet[Mustafa]
√ Godfreyxonefrom[Sinan]
√ Godfreyxrubı[Rümeysa]
√ Godfreyxfree[Deniz]
√ Godfreyxsecret[Özgür]
҉ Loncamızda belirli bir başkan yoktur kararlar ortak alınır.
Güncellenmiştir..
Eski bir oyuncu olan Kornist(Selcen) arkadaşımız aramıza katılmıştır.Hayırlı Olsun..
Godfreyxsedat,Godfreyxvedat,Godfreyxbucalı ve Godfreyxemre'nin bizimle alakası yoktur.
Kula bela gelmez hak yazmayınca hak bela yazmaz kul azmayınca...
The Godfrey
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: The Godfrey
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
merhabalar..
Loncaya yaklaşık 2 3 hafta önce katıldım. Saygıdeğer bir arkadaşımın vasıtasıyla loncayı pek iyi tanıyamadım 1 2 gn tılsımda oynadıktan sonra oyundan koptum . sağlık sorunları sebebiyle allah nasib ederde herşey yoluna girerse tılsımda Godfrey adı altında devam edicem.. loncadan şimdilik özür diliyorum en kısa zamanda geri gelmeye çalışıcam
Başarılar..
Loncaya yaklaşık 2 3 hafta önce katıldım. Saygıdeğer bir arkadaşımın vasıtasıyla loncayı pek iyi tanıyamadım 1 2 gn tılsımda oynadıktan sonra oyundan koptum . sağlık sorunları sebebiyle allah nasib ederde herşey yoluna girerse tılsımda Godfrey adı altında devam edicem.. loncadan şimdilik özür diliyorum en kısa zamanda geri gelmeye çalışıcam
Başarılar..
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
Ne demek özgür ilk önce sağlık ve okul oyun kaçmaz takıl senmaxxperfect yazdı:merhabalar..
Başarılar..
GodfreyxkorsaN

GodFreyxKorsaNx
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
maxxperfect yazdı:merhabalar..
Başarılar..
Allah acil şifalar versin..İnşAllah yakında aramızda olursun.Emrenin de dediği gibi oyun kaçmaz önce sağlık ve eğitim...
Selam,
Loncanız gayet güzel ve başarılı, oyun içerisinde gördüğüm tüm üyelerinizi sevdim.Kalıcı olarak devam etmesini dilerim.
Her türlü yardımlarda bulunurum!
İyi günler,
• M.Ali
Loncanız gayet güzel ve başarılı, oyun içerisinde gördüğüm tüm üyelerinizi sevdim.Kalıcı olarak devam etmesini dilerim.
İyi günler,
• M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Teşekkürler sağol Muhammed,bizde elimizden geleni yaparız.Henüz ben sana pek faydalı olamadım ama,olacağım inşAllah.Esadullah yazdı:Selam,
İyi günler,
• M.Ali
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
bariareos yazdı:Bu Lonca Meran Sunucusunda Değilmiydi
Tılsımın ilk haftasından beri üyelerimiz aralıklarla da olsa Tılsım sunucusundadır.Meran sunucusunda Godfrey Loncası var mı yok mu bir bilgim bulunmamakta.
Selam,GodfreyxSpider07 yazdı:Teşekkürler sağol Muhammed,bizde elimizden geleni yaparız.Henüz ben sana pek faydalı olamadım ama,olacağım inşAllah.Esadullah yazdı:Selam,
İyi günler,
• M.Ali
İşte bende (senden) bunu beklerdim, sadece söylemen yeterliydi.Artık yardımda bulunmuş gibi oldun
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN