Eminönü Haritası (Gelişmiş)
- Korkusuzzxsifa
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eminönü Haritası (Gelişmiş)
Övgüler Syn.Başar ÜNSAL 'a çalışmayı ben yapmadım.Sadece önceden bildiğim bir flashdı.Ve aklıma bunu forumda paylaşmak geldi.İnşallah devamınıda yapar Müzisyen kardeşimiz Başar Ünsal .
- Korkusuzzxsifa
- Cin Avcısı

İkv Sözlük , 1-49 Görev Listesi ve daha birçok ikv hakkında paylaşım için bknz. www.ikvportal.com
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
Güzel olmuş ancak birşey dikkatimi çekti
Mısır arkasında Akçaagaç odunu ile ametist madenini yanyana yapmışsın akçaağaç sanırım biraz daha çöl tarafında
Mısır arkasında Akçaagaç odunu ile ametist madenini yanyana yapmışsın akçaağaç sanırım biraz daha çöl tarafında
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
Gerçekten çok ama çok güzel olmuş.Eline ve emeğine sağlık keşke daha önceden çıkarsaydın. :mrgreen:
Yeni bölgeler içinde bekleriz. (Meteor, ada ve yeraltı,
Yeni bölgeler içinde bekleriz. (Meteor, ada ve yeraltı,
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Güncel :idea:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Arkadaşlar bir emege aferin demeden önce onu bir araştırın bunu paylaşan arkadaşımız degil başkası yapmıştır.

- Korkusuzzxsifa
- Cin Avcısı

Korkusuzzxsifa yazdı:Övgüler Syn.Başar ÜNSAL 'a çalışmayı ben yapmadım.Sadece önceden bildiğim bir flashdı.Ve aklıma bunu forumda paylaşmak geldi.İnşallah devamınıda yapar Müzisyen kardeşimiz Başar Ünsal .
Sanırım yorumu yapanlarda bundan haberdarerasde yazdı:Arkadaşlar bir emege aferin demeden önce onu bir araştırın bunu paylaşan arkadaşımız degil başkası yapmıştır.
Korkusuzzxsifa yazdı:Korkusuzzxsifa yazdı:Övgüler Syn.Başar ÜNSAL 'a çalışmayı ben yapmadım.Sadece önceden bildiğim bir flashdı.Ve aklıma bunu forumda paylaşmak geldi.İnşallah devamınıda yapar Müzisyen kardeşimiz Başar Ünsal .Sanırım yorumu yapanlarda bundan haberdarerasde yazdı:Arkadaşlar bir emege aferin demeden önce onu bir araştırın bunu paylaşan arkadaşımız degil başkası yapmıştır.
Haberdar olsalar Sayın barış ünsala teşekkür ederiz gibi yorumlar olur sana teşekkür ediyorlar senin yaptıgını sanıyorlar x)

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
tebrikler çok başarılı bir çalışma.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem