En güzeli GÖZLEMCİ YÖNETİCİ DÖNEMİ...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

En güzeli GÖZLEMCİ YÖNETİCİ DÖNEMİ...

Mesaj gönderen Geceninyargicii »

Artık şikayet et sistemı de yetmıyor adamlar artık kendını aşmıs hem yönetıcı sıstemı hemde şikayet et sıstemı aynı anda devrede olsun eskı yönetici gözlemci sistemı gerı gelsın ...
Aramızda 31 yasında olupta bazı sunucularda gözlemcılık yaptım dıyerek bölgeden söven ıtler harıc .... başka yöneticiler gelsın...
Biz eskıden bölgeden deıl kufur etmek buyuk harflerle yazı yazamıyorduk uyarı alıyoduk tekrarlasakta susturuluyodum artık mıllet ıstedıgını yapıyo bölgeden ...
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Kullanıcı avatarı
thiefss
İskele Babası
İskele Babası

Re: En güzeli GÖZLEMCİ YÖNETİCİ DÖNEMİ...

Mesaj gönderen thiefss »

Katılıyorum zaten böyle ne oldugu belli olmayan varlıklarında artısı fazla oldu. Oyuna 29 seviyedeki gibi düzgün güclü ve sözü gecen kisilerin yönetici seçilmelerini istiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Evet bu oyunu gercekten zevk ıcın oynayanlarda var ve daha guzel IKV istiyolar ben 3 yıldır bu oyunu oynuyorum ve gercekten saglam dostluklar kurdum halada bu arkadaslarımla görüşmekteyım ..
Ama bazı terbıye yoksunları kısılıksız ınsanlar eskı IKV yı bıtırdı artık yerıne hergun kufur kavga itişme didişme olan bı oyun geldı İKV herşeyiyle cok değişti...
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Sonuna kadar destekliyorum kardeş haklısın...
Kullanıcı avatarı
Ataxumut
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ataxumut »

Geceninyargicii yazdı:Evet bu oyunu gercekten zevk ıcın oynayanlarda var ve daha guzel IKV istiyolar ben 3 yıldır bu oyunu oynuyorum ve gercekten saglam dostluklar kurdum halada bu arkadaslarımla görüşmekteyım ..
Ama bazı terbıye yoksunları kısılıksız ınsanlar eskı IKV yı bıtırdı artık yerıne hergun kufur kavga itişme didişme olan bı oyun geldı İKV herşeyiyle cok değişti...
Katılıyorum Haklısın kardeş .
----CyBeRxAvcı--CyBeRxswaqeR--AtaxumuT----

Resim

Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur.
M.Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Eskı sıstem ile YENİ ikv ... En güzeli DEsteklerinizi beklıyorum Artık gözlemcıler gerı gelsın .
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

İçerik silinmiştir.

Şunu bilmenizi isterim ki foruma bu ve bunun gibi ekran resimleri koyarak aynı küfürlü içeriği sizde paylaşmış ve bu olaya ortak olmuş oluyorsunuz.
Şu an bu gibi durumlarda yapmanız gereken tek şey sohbet ekranından şikayet et butonu ile şikayet etmeniz ve bu gibi durumları bizlere göndermeniz.
İyi oyunlar...

[GM]Leggenda

şu rezalete bakarmısınız... bunlar ve bunlar gıbı bıkaç karaktersız insan yuzunden oyunun tadı kaçıyor en guzelı Gözlemcılık gönemı atık şikayet hakkımız bıtıyo ama adamlar banlanmıyo çalışmıyomu şikayet et sistemı ?
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

Geceninyargicii yazdı:
şu rezalete bakarmısınız... bunlar ve bunlar gıbı bıkaç karaktersız insan yuzunden oyunun tadı kaçıyor en guzelı Gözlemcılık gönemı atık şikayet hakkımız bıtıyo ama adamlar banlanmıyo çalışmıyomu şikayet et sistemı ?

Kardeş Dediğiniz Gibi Yönetici Sistemi ve Şikayet Sistemi Birleşirse Zaten Artık oyunda kayboLon disipLin geri GeLir ve Oyun Daha oLgun İnsanLar Tarafından Oynanmaya BaşLar... Bu Fotoğrafa Bakınca Reel hayattan tamamen kopmuş 2 abazanın Bölgeden artis artis konuşmaya çaLışırken Sadece KendiLerini ReziL etmekte oLdukLarını görüyorum ve sadece ÜzüLüyorum...KendiLerini ReziL etikleri için üzüLmüyorum ne yaparlarsa yapsınLar Ben sadece Türkiyenin Geleceği Bu oLduğu için üzüLüyorum... :(

Efelerxgamsız
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
amasia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen amasia »

bencede gözlemci yönetici cok iyi olur adam edeceği küfürü yazamsada her türlü ima ediyo her serverde 4 tane gözlemci yönetici olsa cok iyi olur biraz daha küfür hakaret yavaşlar

XBYHIZIRX amasia gırmızıxbiber
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Geceninyargicii yazdı:İçerik silinmiştir.

Şunu bilmenizi isterim ki foruma bu ve bunun gibi ekran resimleri koyarak aynı küfürlü içeriği sizde paylaşmış ve bu olaya ortak olmuş oluyorsunuz.
Şu an bu gibi durumlarda yapmanız gereken tek şey sohbet ekranından şikayet et butonu ile şikayet etmeniz ve bu gibi durumları bizlere göndermeniz.
İyi oyunlar...

[GM]Leggenda

Leggenda oyunda benden fazla onlıne oluyomusun bilmiyorum ama 10 tane ıle sınırlandırdıgınız şikayet hakkımıın bıttıgını bölgeye yazdıımız zaman özelımızı merak ettınmı hıc ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön