İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: İNFAZ LONCASI BİLGİLENDİRME SAYFASI YENİ !!!

Mesaj gönderen samedsedir06 »

bariareos yazdı:
Bozkurt yazdı:
bariareos yazdı:Kardeşim ben düzgünce söyledim toplantınız yaptınız ve ne bir yardım eden avrdı ne de oyunda sürekli aktif kalan kimse yoktu Esadullah yani M.ali bana dediki sudeys serdar bey bizi locnasına davet etti bizde kabul ettik kendisi benımde eskı arkadaşım Betadan Buraya kadar gelmesini istemezdim ama samedsedir benle muhattap olma koçum Eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine aynı eşşek seni kırmak istemiyorum ama #@!? mavşak ne oluyorsa artık Kuyruk acın var herhalde ve infazxloncasi sitesini kapattırıyorum

Helal OLsun Hakan abicim boşver senin kalbinden ne geçtiğini ben çok iyi biliyorum Fatih misin nesin çarının çalındığı zaman hakan abimize demişsin alalım benım Çarları fax çekecekmiş o zaman hakan abi sen o günden sonra çarları nasıl oluyorda geri alıyorsun çalınan çarları ve hiçbir itemi çalınmadan adam insafa geliyor ve geri veriyor çarı çok düşündürücü bence seninde ne mal olduğun ortada bence insanları ön yargılı bir kaç konu için böyle aşağılayamazsın Senin ben ne olduğunu biliyorum sen kafanı yorma fazla istersen Çarını geri iade eden kişinin adını da açıkla burda eğer öyle birşey varsa ismini açıkla bizzat görüşeceğim adamla senin tezgahındır kesın bu dümenler çarım çalındı ayaklarına yatma istersen gerçekleri bir bir ortaya çıkarırım başkalrını lekelemeye hele hel hakan abimize laf atmanıza izin vermem... Samed isimli şahısıda zaten bilen biliyor oyunda ne olduğunu yaşına veriyorum onunda bu kadar ağzı bozuk birinin koskoca birine y.vş.k demesi çok kötü bence, Hakan abimiz Biz plus alamıyoruz diye meranda yemin ediyorum en az 3 kişiye plu aldı vallahide billahide çok önemli birini kaybettiniz Herşeyin Hayırlısı OLsun tabii ki kime niyet kime kısmet Herşey olacağına varırmış ve vardıda Y.v.şk dediğin kişi 21 yaşında Dikkatinizi çekerim.Gerçi insan olan küfür etmez sen bu lonca için bugüne kadar ne yaptın Samed Sedir açıkla ozaman Hakan abimiz ne kdr materyali varsa verdi Loncasına Sen ne yaptın açıkla...milletin arkasından atıp tutupla olmuyor.Dün Labirentte İnfazxnefer e (Hakan ) abiye yalvarmışın BANA PLUS ÜYELİK AL DİYE NE ÇABUK UNUTTUN RESİMLERİ BURAYA KOYARIM VALLAHİ ALIP oyunu yeri geldimi cafede oynuyor bizde izliyoruz o oynarken senin o gün ki dediğin banada plus paket al dediğin kişiye şimdi y.v.ş.k demen biraz can sıkıntısı haline geldi çok ön yargılısınız gerçekten ADAM infazx lonca başkanına söylemiş ayrılıyorum diye hala neyin konusunu tartışıyorsunuz...Adam paranızımı aldıda vermedi len sizden çok loncasını düşündü len İsteseydi hiç sormadan istediği LONCA ÜYESİNE PLUS PAKET ALAN BİR İNSAN O gariban yoksulların her zaman yanındadır.Parası olmayan alamıyor diyi kendisi plus paket alıyor başkalarına ama neyse Kronicx Loncasına yarıyacak bunda sonra Bende burdayım :evil:

Atilla sen karışma işime kardeşim boşwer söyleye narkamdan ne söylerse söylesin pişman değilim ben düzgünce söyledim fatihe biz ayrılıyoruz diye fakat konuyu hala ne diye büyütüyorsunuz anlamıyorum hele samed seni hiç tanıyamamışım plus paket için peşimden kosturan resimleride koycam merak etme
Sana gelınce ben senden plus almanı ıstedım dogruu hatta ılk sordum plus mynete nasıl alınıyor dıye sende bısıler dedın demı..
Sonra başkana fılan sormak gerek fılan dedın ben al dedım sen dedın bendde ogrencıyım dedım bende oke tamam kardes demedımmı .
Allah askına su fotoları bı koyda herkez gorsunnn ama tum konustuklarımızı koy tamamı herkez kımın ne oldugu gorsunnn
Oyunda ben bır plusluk adamı deyım senın gıbı 2 dk da adam satmam gulum Baktık sıkıldın loncdan hemen baska loncaya gıdecek hıc adam degılım
Bendekı azım bu oyunda oynayan kımsede yoktur bunuda unutmaa kafama bısıy takarsam aska benıı kımse vaz gectıremezz...

Bundan sonra herkez haddini biLecek bilmeyenlere bildirilecektir...

SAMEDSEDİR
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

Bozkurt yazdı:
bariareos yazdı:Kardeşim ben düzgünce söyledim toplantınız yaptınız ve ne bir yardım eden avrdı ne de oyunda sürekli aktif kalan kimse yoktu Esadullah yani M.ali bana dediki sudeys serdar bey bizi locnasına davet etti bizde kabul ettik kendisi benımde eskı arkadaşım Betadan Buraya kadar gelmesini istemezdim ama samedsedir benle muhattap olma koçum Eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine aynı eşşek seni kırmak istemiyorum ama #@!? mavşak ne oluyorsa artık Kuyruk acın var herhalde ve infazxloncasi sitesini kapattırıyorum

Helal OLsun Hakan abicim boşver senin kalbinden ne geçtiğini ben çok iyi biliyorum Fatih misin nesin çarının çalındığı zaman hakan abimize demişsin alalım benım Çarları fax çekecekmiş o zaman hakan abi sen o günden sonra çarları nasıl oluyorda geri alıyorsun çalınan çarları ve hiçbir itemi çalınmadan adam insafa geliyor ve geri veriyor çarı çok düşündürücü bence seninde ne mal olduğun ortada bence insanları ön yargılı bir kaç konu için böyle aşağılayamazsın Senin ben ne olduğunu biliyorum sen kafanı yorma fazla istersen Çarını geri iade eden kişinin adını da açıkla burda eğer öyle birşey varsa ismini açıkla bizzat görüşeceğim adamla senin tezgahındır kesın bu dümenler çarım çalındı ayaklarına yatma istersen gerçekleri bir bir ortaya çıkarırım başkalrını lekelemeye hele hel hakan abimize laf atmanıza izin vermem... Samed isimli şahısıda zaten bilen biliyor oyunda ne olduğunu yaşına veriyorum onunda bu kadar ağzı bozuk birinin koskoca birine y.vş.k demesi çok kötü bence, Hakan abimiz Biz plus alamıyoruz diye meranda yemin ediyorum en az 3 kişiye plu aldı vallahide billahide çok önemli birini kaybettiniz Herşeyin Hayırlısı OLsun tabii ki kime niyet kime kısmet Herşey olacağına varırmış ve vardıda Y.v.şk dediğin kişi 21 yaşında Dikkatinizi çekerim.Gerçi insan olan küfür etmez sen bu lonca için bugüne kadar ne yaptın Samed Sedir açıkla ozaman Hakan abimiz ne kdr materyali varsa verdi Loncasına Sen ne yaptın açıkla...milletin arkasından atıp tutupla olmuyor.Dün Labirentte İnfazxnefer e (Hakan ) abiye yalvarmışın BANA PLUS ÜYELİK AL DİYE NE ÇABUK UNUTTUN RESİMLERİ BURAYA KOYARIM VALLAHİ ALIP oyunu yeri geldimi cafede oynuyor bizde izliyoruz o oynarken senin o gün ki dediğin banada plus paket al dediğin kişiye şimdi y.v.ş.k demen biraz can sıkıntısı haline geldi çok ön yargılısınız gerçekten ADAM infazx lonca başkanına söylemiş ayrılıyorum diye hala neyin konusunu tartışıyorsunuz...Adam paranızımı aldıda vermedi len sizden çok loncasını düşündü len İsteseydi hiç sormadan istediği LONCA ÜYESİNE PLUS PAKET ALAN BİR İNSAN O gariban yoksulların her zaman yanındadır.Parası olmayan alamıyor diyi kendisi plus paket alıyor başkalarına ama neyse Kronicx Loncasına yarıyacak bunda sonra Bende burdayım :evil:
1.cisi;
Haddini Bil ve Sakın Bir Daha Ne Sayfamıza Gir Ne De Yorum Yap..!

bariareos yazdı:
samedsedir06 yazdı:
bariareos yazdı:Kronicxsanctuary

Kronicxesadullah

Not: İnfaz x Lonca Başkanı İle bizzat görüşüp ayrılma kararımızı bildirdik ve ayrıldık.Herşeyin Hayırlısı Olsun İnşALLAH

Kronicxsanctuary
Diğer Çarları : ( İnfazcıxbüyücü - İnfazxnefer
( İnfazx lerle hiçbir bağımız kalmamıştır...) )

Kronicxesadullah
Diğer Çarları : İnfazxesadullah

Sudeys Serdar Kardeşimize Teşekkür Ederim Tekrar Bizi Bu Güzel Saygıdeğer Loncasına Layık Görüp Aldığı İçin Tekrar Teşekkür Ediyorum Kendi Adıma
Bu neyse sımdı gerzek ggerzekk konusuyolarr olum ıstemıyosan ılk bastan neden gırıyosun adamı sınır edmek ıcınmı dunyaya adımını attın..

İnffaz lonca bundan sonra adamına gore haraket edılecektırrrr....
3 kurusluk adama
5kurusluk deger verırsen
gun gelır bızı beleşe satar ıste bu yawsakların yaptıgı gıbı..

Nic£ d£LikanLıLar gördük kolunda Kız ceßind£ £man£t arkasında sürü.. Raconu kaHpeLik yürüyüşü sahtelik , kaLßi var yüreği yok..

Samedsedir

Edebinle konus len #@!? yavsak senın babandır kahpe
Sakın Bir Daha Ne Bizimle Muhattap Ol Nede Yorum Yap..!
Samedlede Adam Akıllı Konuş..!
Sudeysle Konuşacam..!
Bugün Bizi Satan Yarın Seni Satar Diyecem..!
Loncamıza Girme Amacını Belli Ettin..!(İTEM VE PARA)
bİZ Senin Nasıl Bir İnsan Olduğu Tanıdık..!

Sana Real Hayatında Başarılarda Dilemiyorum..!
Sizin Gibilerin Real Hayatlarıda Hep Çıkar Amaçlıdır Heralde..!

Bunlar Bizim İçin Ufak Boy İnsanlar..!
Gün Gelecek Bana Yalvaracaksınız..!
Adama Bak Görevimi Yapmadınız Para,İtem vs Hiçbirşey Vermediniz Diyo Sen Bizi Çok Kastın Sanki..!

Neyse Samed Bunlarla Muhattap Olmaya Değmez..!

Tek Kelime Daha Yazarsanız Sizi Şikayet Etcem..!
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Bozkurt »

RoneY yazdı:
Bozkurt yazdı:

1.cisi;
Haddini Bil ve Sakın Bir Daha Ne Sayfamıza Gir Ne De Yorum Yap..!

bariareos yazdı:
samedsedir06 yazdı:
bariareos yazdı:Kronicxsanctuary

Kronicxesadullah

Not: İnfaz x Lonca Başkanı İle bizzat görüşüp ayrılma kararımızı bildirdik ve ayrıldık.Herşeyin Hayırlısı Olsun İnşALLAH

Kronicxsanctuary
Diğer Çarları : ( İnfazcıxbüyücü - İnfazxnefer
( İnfazx lerle hiçbir bağımız kalmamıştır...) )

Kronicxesadullah
Diğer Çarları : İnfazxesadullah

Sudeys Serdar Kardeşimize Teşekkür Ederim Tekrar Bizi Bu Güzel Saygıdeğer Loncasına Layık Görüp Aldığı İçin Tekrar Teşekkür Ediyorum Kendi Adıma
Bu neyse sımdı gerzek ggerzekk konusuyolarr olum ıstemıyosan ılk bastan neden gırıyosun adamı sınır edmek ıcınmı dunyaya adımını attın..

İnffaz lonca bundan sonra adamına gore haraket edılecektırrrr....
3 kurusluk adama
5kurusluk deger verırsen
gun gelır bızı beleşe satar ıste bu yawsakların yaptıgı gıbı..

Nic£ d£LikanLıLar gördük kolunda Kız ceßind£ £man£t arkasında sürü.. Raconu kaHpeLik yürüyüşü sahtelik , kaLßi var yüreği yok..

Samedsedir

Edebinle konus len #@!? yavsak senın babandır kahpe
Sakın Bir Daha Ne Bizimle Muhattap Ol Nede Yorum Yap..!
Samedlede Adam Akıllı Konuş..!
Sudeysle Konuşacam..!
Bugün Bizi Satan Yarın Seni Satar Diyecem..!
Loncamıza Girme Amacını Belli Ettin..!(İTEM VE PARA)
bİZ Senin Nasıl Bir İnsan Olduğu Tanıdık..!

Sana Real Hayatında Başarılarda Dilemiyorum..!
Sizin Gibilerin Real Hayatlarıda Hep Çıkar Amaçlıdır Heralde..!

Bunlar Bizim İçin Ufak Boy İnsanlar..!
Gün Gelecek Bana Yalvaracaksınız..!
Adama Bak Görevimi Yapmadınız Para,İtem vs Hiçbirşey Vermediniz Diyo Sen Bizi Çok Kastın Sanki..!

Neyse Samed Bunlarla Muhattap Olmaya Değmez..!

Tek Kelime Daha Yazarsanız Sizi Şikayet Etcem..!

İstediğinle Konuş len ben sana ufak boyu göstercem velet daha 14 yasındasın sesımı cıkarmıcam senın gıbı bebelere Senin gibi şerefsizlere yalvarmayız koçum.Salakmısın nesin sen cocuk adama dediniz mi lan bi kere olsun gel bızı kas diye
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

Ya Hala Konuşuyor ..!
Lonca İçi Mesela Dışarıdan Burnunu Sokma..!
Uza Git Yaf..!
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Bozkurt »

YÖNETİCİ BU BİLGİLENDİRME SAYFASINA KİLİT LÜTFEN DERHAL SİLİNSİN BU İLETİŞİM SAYFASI KONU DIŞINDA SÖZLER SARF EDİLİYOR ERDOĞAN BEY KONUYA KİLİT
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Bozkurt »

RoneY yazdı:
Ya Hala Konuşuyor ..!
Uza Git Yaf..!

Len konuşma len İt ürür kervan yürür Adam yok diye idip kakamazsınız len şerolar o yoksa ben varım sen sus asıl ufaklık zaten İletişim sayfasına kilit vurduruyorum
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

Bozkurt yazdı:YÖNETİCİ BU BİLGİLENDİRME SAYFASINA KİLİT LÜTFEN DERHAL SİLİNSİN BU İLETİŞİM SAYFASI KONU DIŞINDA SÖZLER SARF EDİLİYOR ERDOĞAN BEY KONUYA KİLİT
Ya Sayfamıza Girme..!

Git Ya Git ..!
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

Bozkurt yazdı:
RoneY yazdı:
Ya Hala Konuşuyor ..!
Uza Git Yaf..!

Len konuşma len İt ürür kervan yürür Adam yok diye idip kakamazsınız len şerolar o yoksa ben varım sen sus asıl ufaklık zaten İletişim sayfasına kilit vurduruyorum
Sana Acıyorum..!
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bozkurt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Bozkurt »

Acıma Koçum acınacak hale düşersiniz siz
www.loncabeta.org
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

Bozkurt yazdı:Acıma Koçum acınacak hale düşersiniz siz
Ya Abazamısın SeN Nesin..!

Sus..!
Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön