EfeLerx Loncası...!!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: EfeLerx Loncası...!!!!

Mesaj gönderen kupluce »

varran yazdı:
kupluce yazdı:
ataxborabey yazdı:
ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!

Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur :))))...
:D Bunlar hala cocukluk cagindan kurtulamamis Mesut abi tayfa olayinda kalmislar, mahalle kavgasina mi gidiyosun :) :)
Kardes Sen nerde Oturuyosun !!! kulucelı derken yerınımı yazdın nıckıne gercekten küplücede oturuosan kırazlı tepedede bnde notdenqe oturuo bı konusalım muhabbet edek......
Bu hafta bitmeden bana ulas, bi laf attin kayboldun gorelim seni bi :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
benben
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen benben »

kupluce yazdı:
EfeLerxGaMsiZ yazdı:
serserixmustafa yazdı:
EfeLerxGaMsiZ yazdı:
Mustafa sana demedim başka mustafa o :D :D zaten konuştuk bu konuyu pazar geLde bize seni bi dövim akıLLanırsın beLki :D
haha dövüceksin kendine çok güvenme :D
oLum o kadar antreman yapıyorum bırakta dövim seni :D asLında diğer fuara bende mi gitsem bide orda ws atarım atalarla hem o zman hile de yapamazLar :D

:) Karsina cocuk mu cikicak saniyosun sen :)
Gordugun zaman coguna abi diyeceksin bunu biliyosun dimi :) Cunku cogu yas olarak 30 un uzerinde yani senin su dunya da gordugun gun sayisinin 2 katini gormusler bilmem anlatabildimmi :D

:DDDD
Asxbuyucu(B)-&-Asxkılıçhan(S)

Resim
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

lan velet kar abarcıalr senide recep ivedigide top yapr kara koyde satrım sero sen kımsın lan

ata 7 yasındaysam 1 bardak bosltama s endenden cockuk yapam benim gazımı bazdurma it herif okadar kenişdne guvendiyorsan gel abimime solım 7 yasında kım senmi omu gor ben acık adres verdim kardesim hadii bekleriz

burdan otmekle olumuyor bu işler .... ERKGİM BEN DİYOSAN SENİ BEKLERİZ GEL ... GEL Bİ DAYAMIZI YE KAFANI KIRALIM Bİ BUKADAR VELETİN İNTİKAMINI SENDEN ALIM BARI d:
:twisted:
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

ADAMLAR YALAKALI ELDEN BIRAKMIYOR ABİ ABİ HERYERDE SONRA BURDA KONSUYONUZ SİZN GUCUNUZ ANCAK BENİM KARDESİME YETER ... ELİNİZİN AGZINIZIN CALISTIGI KADAR KAFANIZ CALISA OKUR ADAM OLURSUNZU SABAH AKSAM OYUN BASINDA MİLLETLE LAF YARISTIRMAYIN

SUÇ BENDEKİ HAL PC DE BU OYUNU TUYOM SİLŞİM GİTSİN ABGRI KAF RAHATLASIN BU NE BEE :arrow:
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Sağa sola güvenme koçum.Çar çakalla uğraşacak vaktim yok.Sorunun varsa buyur gel mekan 01ADANA biz hep burdayık senide beklerik.Seni otogarda karşılarık ÖLÜMÜNE ADANALIYIK!!!!
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

kupluce yazdı:
EfeLerxGaMsiZ yazdı:
serserixmustafa yazdı:
EfeLerxGaMsiZ yazdı:
Mustafa sana demedim başka mustafa o :D :D zaten konuştuk bu konuyu pazar geLde bize seni bi dövim akıLLanırsın beLki :D
oLum o kadar antreman yapıyorum bırakta dövim seni :D asLında diğer fuara bende mi gitsem bide orda ws atarım atalarla hem o zman hile de yapamazLar :D

Gordugun zaman coguna abi diyeceksin bunu biliyosun dimi :) Cunku cogu yas olarak 30 un uzerinde yani senin su dunya da gordugun gun sayisinin 2 katini gormusler bilmem anlatabildimmi :D

Lan oLum siz Tüm atax ler geLin hepinizin aranıza daLar hepiniz komaya sokar öyLe çıkarım aranızdan... OnLar benden daha çok gün görmüş oLabiLirler ama emin oLun hepinizden daha çok şey gördüm ben emin oLun...;)

Efelerxgamsız
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
TraNncE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TraNncE »

EfeLerxGaMsiZ yazdı:
kupluce yazdı:
EfeLerxGaMsiZ yazdı:
serserixmustafa yazdı:
EfeLerxGaMsiZ yazdı:

Lan oLum siz Tüm atax ler geLin hepinizin aranıza daLar hepiniz komaya sokar öyLe çıkarım aranızdan... OnLar benden daha çok gün görmüş oLabiLirler ama emin oLun hepinizden daha çok şey gördüm ben emin oLun...;)

Efelerxgamsız
Bak koçum benim agzımı actırma bana özelden adres sorupta adresi verdigimde , soyadımıda istedin onuda verdim daha sonra verdigim adrese gelmemek için soyadın senin o deil diye inanmıyorum diye bi bahane bularak geciştirdin.. Sok beni komayada göreim seni...Fazla oyuna kaptırma alamazlar bida senin oyunda en fazla yiyecegin #@!? kesersiniz oda tek deil:D zaten had naş.. :twisted: Ne sanıyor Salih bu kendini :D
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH
Resim
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

GAMSIZ ne ugrasın bu car hırsızlarıyla adamalrı bırakta bıraz gidip ders calısınlar okulda kalıcaz cogu :mrgreen:

emrah...!
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Salih size kaç defa söyleyecem bırakın çoluk çocukla uğraşmayın ağlatırsınız işin yoksa birde avutmakla uğraş... :lol:
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

:) Yine asip kesmissiniz masallah :)
Madem bu kadar erkekliginiz var sizin saydiriyosunuz , benim adresim Serhat ta var , kendisi bilir burayi geleni her turlu karsilariz gelen kisi abi ayagina yatacagi icin 2 kulagini ceker muhabbetimizi eder yollariz ;)

Size bizi tanimanizda yardimci olayim, Efelerxnotdenqe ( Serhat ) arkadasiniz bizim mahallede oturuyormus gidin sorun elemana Vahitcik dediginiz kisi kimdir karsiniza ciksa ne yaparsiniz :D

Bunlar zannediyorki Onur bizim yas olaylari yalan milleti kandiriyoruz :) Bide uzak yerdeler ya gozunu seveyim nasil konusnuyolar :) Serhat a soyledigim kisileri ve yaslarini duyunca anladi ne oldugunu ama bunlar hala oyun havasindan kurtulamamis :D

AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön