Lodoskatili hırsız dedim kimse inanmadı girin içeri bakın
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Lodoskatili hırsız dedim kimse inanmadı girin içeri bakın
herkez bana Lodoskatili yapmaz dedi alın buda fotoları edepsizliğinin son dorunlarındaki terbiyesizlikleri anlarsınız inşllah sizde nasıl bir hırsız olduğunu
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lodoskatili hırsız dedim kimse inanmadı girin içeri bakın
Kardeşim O Foto Öyle Koyulmaz ki Yanlış Yapmışsın...www.imageshack.us Adresinden Fotoğrafı URL Haline Çevirip Öyle Yapabilirsin...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
ileti sayıma bak DSahxesad yazdı:Kardeşim O Foto Öyle Koyulmaz ki Yanlış Yapmışsın...www.imageshack.us Adresinden Fotoğrafı URL Haline Çevirip Öyle Yapabilirsin...
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
henryxx2012 yazdı:ileti sayıma bak DSahxesad yazdı:Kardeşim O Foto Öyle Koyulmaz ki Yanlış Yapmışsın...www.imageshack.us Adresinden Fotoğrafı URL Haline Çevirip Öyle Yapabilirsin...
3 Kağıtçı Ben Boş Beleş Yazmıyorum Ama
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)