Gm salonunda [GM]Legendanın giydği sıra dışı zırh

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Gm salonunda [GM]Legendanın giydği sıra dışı zırh

Mesaj gönderen complex »

Bab-ı Ali'de kasamla ilgilenirken bana da dalıyor, Ögeday'ın dediği gibi Yeraltı'na kaçıyor.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Ccabbbxgao
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ccabbbxgao »

Vahit yazdı:
Efelerxbeyzade yazdı:Şu seviyesiz ezme Vahitçik böyle yorumlar yapıyor ya deli oluyom.Ulan qq kazması seni; gerizekalımısın nesin adam efelerxşifha arkdasımın çarı yazmış kocaman oraya kör ayrıca bizim loncada kimin ne hırsızlığını gördün lan moron.Ulan nerde seviyesiz ezmeler var hepsini bi loncaya toplamışlar.Adamlar bi artist bi artist neymiş sancakta çatılmaması gereken en büyük loncaya çatmışız.Kazma seni şurda 5*6 aylık loncayız o kadar kesmişiz ki adam bütün gününü bize iftira atmakla geçiriyor.Nyse reis bıraktı ama biz yine sizin ensenizdeyiz.Ama ne yalan söyliyeyim sizde haklısınz bnde bi serverda 39 levellerden beri oynasam yeni bi lonca gelse bütün gün bizi orda burda kesse bnde onları serverdan silmek için elimden geleni yapardım ama Sizin gibi çirkin iftiralar atarak bunu yapmazdım adam gibi keserdim biterdi siz kesemeyince çıldırıyorsunuz son çare olarak da sunlara hırsız pkk fln diyelim de Lodoslar bizim yapamadığımızı su efelere yapsın diyosunuz.Nyse siz bizi forumda kesmeye devam edin biz de sizi her zamanki gibi oyunda keselim bakalım hangisi daha zevkli :twisted:
(G)amsız senin çirkinkrall ile çevirdiğin dolapların hepsi ve efelerden ayrılıp benim dibimde abi diye yalvaranların hepsinin itiraflarını yakında burda görürsün ve nasıl bir insan olduğunuzu özellikle olduğunu sende anlarsın.

Gelelim Ccabbbxgao topişi sana :)
Ula erkek diye konuşursun ama bayan gibi kıvırırsın :)
Metorda gördüğün lodosa dalarsın,kesileceğini anlayınca yeraltına topuklarsın :)
Ws teklif edersin kesilirsin ws de kaleden kalkıp gelmezsin lodoslar bırakmıyor dersin :)
Tabi sen bunları bilmezsin :) malum (ağda,pedikür medikür ev işi koca bekleme gibi sorunların olduğundan pek takip edemiyorsun oyunu dimi Topiş :)
ws atmak her babayiğidin harcı değildir hele babalide kasada işlem yapan bir erkeğin kucağına gidip oturmaya benzemez bu işler :)
Yok neymiş karakteri çalınmışda bütün itemleri gitmiş 2 bayan itemi varmış o yüzden bayan char açmış :)
Erkek sevdiğini itiraf et topiş :)
(oyunda bayan olarak arkadaşım olan tanımış olduğum arkadaşlarım senden daha delikanlıdır !)

Vesselam
senın gıbı avanak ınsanlarla konusmakla asıl salaklıgı ben yapıyorum bıgun apcaga senı bn tnımıyorum bıle sen ne gotunden uyduruyon arkadasn olabılır ama sallamalan barı
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Efendi efendi konuş, hatta "Gaoxonur'ı kestin o yüzden dalıyorum, herkesten intikam alacam." Türü laflar yazdın demek ki kuyruk acın var ki nikimi aklında tutmuşsun ve senin gibi birine foto almamaya tenezzül etmiyoruz diye böyle zibidilik yapmana gerek yok. Efendi konuş, yüzyüze söyleyemeyeceğin lafları da klavyeyinin arkasına saklanarak yazma.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Apçağa sen bu topişden iyimi bilcen :)
O yapmadım dediyse yapmamıştır delikanlıdır bu topiş :)
Gao topişi işlemiş olduğun suçlar eminönünden başlar kadim e kadar köprü olur akıllı oyna aklını alırlar dikkat et gerçi sende akılda yokki olsa kız olmazdın :) topiş

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Efelerxbeyzade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxbeyzade »

Neymiş ata loncasındaki elemanları yasları genelde 30 dan fazlaymış qq yaptıgınız yorumlardan herşey belli oluyor kasmayın kendinizi siz anca bazı veletleri kandırısınız böyle :twisted:
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Söylediginiz yalanlara öyle bir inanmışsınız ki yalan makinesinden bile geçersiniz.. ;)
asikar27
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen asikar27 »

:xxxx
Kullanıcı avatarı
Albayxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Albayxx »

salona nrdn giriolo
Resim
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Albayxx yazdı:salona nrdn giriolo
Öğrenirsin Yaşın Küçük Sen Zaten Büyüyle Vs Atarken Zihin Yok Diyen Değil Misin Puha Ezme Daha Oyunu Bilmiyorsun Bana Posta Koyuyon Oyunda..
Resim
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

eLeSsaR yazdı:
Albayxx yazdı:salona nrdn giriolo
Öğrenirsin Yaşın Küçük Sen Zaten Büyüyle Vs Atarken Zihin Yok Diyen Değil Misin Puha Ezme Daha Oyunu Bilmiyorsun Bana Posta Koyuyon Oyunda..
Hiç birimiz 49 seviye olarak başlamadık. Hiç birimize bu bilgiler vahiy olarak inmedi, direk öğrenmedik. Bazı şeyleri herkes bilmeyebilir doğaldır.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

“Genel Sohbet” sayfasına dön