Tayfa Loncasini ve Seraxs KaraLamaya caLisanLara sözüm!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tayfa Loncasini ve Seraxs KaraLamaya caLisanLara sözüm!

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

xxxEmiRxxx yazdı:
FianxLeewoht yazdı:
Benbilmem yazdı:Kendi açıklarınızı örtmek için başkalarının açıklarını ortaya çıkarmaya çalışmayın. Örgülüxhakannn la Ganqstaxunruly nin tek ortak yanı aynı mahallede oturmaları. Sadece burdan yola çıkarak ikisini nasıl aynı insan yapabiliyorsun anlamış değilim. Otur biraz düşün sonra yaz. Elinde hırsız olduğuna dair kanıt varsa gönderirsin ikv desteğe gerekeni yaparlar burda çamurdan çıkmaya çalışan fare gibi bağırmana gerek yok.

Hangi sıfatla yazıyorsun bilmem yalnız elinde benlik bir foto var ise sen koy kanıt görelim ne o yoksa abiniz bana forumda hırsız diyorlar git yorum yazınmı dedi yoksa ;) Ben sizin ne mal olduğunuzu biliyorum dert etmeyin .

Ben istanbuldayım o Adanada . Ben Doğruyu söylüyorum ama Sen anlamak istemiyorsun. Devam et Ama sana yakışan bu değil. Elaleme iftiracı diyosunuz ama kendinize aynada bir bakmıyosunuz.

Hişttt Emir sana cevap bile yazmadım dikkati çekersen çünkü muhattabım sen değil onlar gerekli seyler bende mevcut bu adamlar Sahte Fianx çarı acıp bıze kufur ederler sahte nıcklerde ısım acıp bu benım malımı çaldı derler sonrada kendılerını temıze cıkartmaya calısırlar bunların ne mal olduklarını ben bılıyorum . Daha fazla üstelerseniz fotoları koyarım izlersiniz ;) .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

Benbilmem yazdı:Benim senle bir problemim yok sen kendi kendime bişeyler yapma çabası içerisindesin. Ben sana hırsız vb gibi suçlamalarda bulunmadığım için foto koyma gibi bir derdim yok. Millete hırsız diyen sensin bende fotoyu yolla gereken yapılsın dedim. Lafı iyice anlamadan yorum yapma ;)

Lafını anlamadığımı nerden biliyorsun da sen anlamadığın yerden niye yazıyorsun ? Ozaman problem yoksa çekgitde bildiklerimizi anlatalım millet uyanık olsun .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
xxxEmiRxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxxEmiRxxx »

tamam ben karışmıyorum. Ama o ikisi aynı kişi değil aklında olsun.
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

Resim
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Benbilmem »

FianxLeewoht yazdı:
Benbilmem yazdı:Benim senle bir problemim yok sen kendi kendime bişeyler yapma çabası içerisindesin. Ben sana hırsız vb gibi suçlamalarda bulunmadığım için foto koyma gibi bir derdim yok. Millete hırsız diyen sensin bende fotoyu yolla gereken yapılsın dedim. Lafı iyice anlamadan yorum yapma ;)

Lafını anlamadığımı nerden biliyorsun da sen anlamadığın yerden niye yazıyorsun ? Ozaman problem yoksa çekgitde bildiklerimizi anlatalım millet uyanık olsun .

Anlatmayla olmaz kanıtın varsa koyacaksın görecek millet ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Kimmiş benim tayfalarımı lekeleyen ...! Bu dünyada tayfa ailesi kadar saygın iyi insanlar bulamazsınız ayağınızı denk alıpta konuşun ;)

Eski : Tayfaxmustafa
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Aslında kafaya takılacak bir şey yok Mustafa'm :D

Maksat Kelb ürüsün, ürüsünki bilelim kim olduğunu :)
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.

“Genel Sohbet” sayfasına dön