Tayfa Loncasini ve Seraxs KaraLamaya caLisanLara sözüm!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tayfa Loncasini ve Seraxs KaraLamaya caLisanLara sözüm!

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

SAZOBALII yazdı:Ne olmuş şekerini mi almışlar?
Ah yazık kıyamam...İpini koparan foruma konu açıyor.Kendinizi kanıtlama çabaları içerisinden çıkın artık.
Demekki söylenilenlerde bir doğruluk payı var ki siz bunların ortaya çıkmasını istemiyorsunuz.

Sazan gene zıplamış bu adam popüler olmaya çalışıyor yalnız herkes biliyor ne kadar mal olduğunu ;) Serdara edlimiş laf direk olarak bana gelir Gangqstxurunly ilk önce kendine bakıcak neydi ne oldu bir anda o velette hırsız olan örgülüxhakandır bilginiz olsun ;)
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
GanqstaxUNRULY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GanqstaxUNRULY »

FianxLeewoht yazdı:
Ah yazık kıyamam...İpini koparan foruma konu açıyor.Kendinizi kanıtlama çabaları içerisinden çıkın artık.
Demekki söylenilenlerde bir doğruluk payı var ki siz bunların ortaya çıkmasını istemiyorsunuz.

Sazan gene zıplamış bu adam popüler olmaya çalışıyor yalnız herkes biliyor ne kadar mal olduğunu ;) Serdara edlimiş laf direk olarak bana gelir Gangqstxurunly ilk önce kendine bakıcak neydi ne oldu bir anda o velette hırsız olan örgülüxhakandır bilginiz olsun ;)
bak işte bunun şekerini ben almışım =P ondan gelmiş adımı yazmış =)) Örgülüxhakannn diyon uLa onu hırsız oldugunu ne yaptıgını ortaya çıkaran şahıslardan birisi ben olarak aynı anda da aynı kişi nasıl oluyorum anlamış deilim kendime öyle bakıyorumki neydi ne oldu sana dedirtmişim ya demekki dogru yöndeyim ;)
Resim

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GanqstaxUNRULY yazdı:
FianxLeewoht yazdı:

bak işte bunun şekerini ben almışım =P ondan gelmiş adımı yazmış =)) Örgülüxhakannn diyon uLa onu hırsız oldugunu ne yaptıgını ortaya çıkaran şahıslardan birisi ben olarak aynı anda da aynı kişi nasıl oluyorum anlamış deilim kendime öyle bakıyorumki neydi ne oldu sana dedirtmişim ya demekki dogru yöndeyim ;)

Bak doğru yolda oldugunu kendınde soyluyorsun demekki bunları kabulleniyosun benim orda o sözü söylemem senin hırsızlıkla bir yere geldiğindi anladın bunu en saf adam bile anlar demekki sen saftan daha saf daha cok cahilsin ;) Sarkık carı belkıde sana aittir veyaz size ee sonuçta cafede toplu oyun oynayanlar sizlersiniz her yol vardır ;)

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
xxxEmiRxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxxEmiRxxx »

FianxLeewoht yazdı:

Yaşar Abi bir kere alakasız yere Ganqsta(kazım) 'yı olaya karıştırmışsın. Ayrıca Örgülüxhakan Dediğin kanunxrevenge dir ve Kazım gil sağolsun bu arkadaş artık evinden dışarı bile çıkamıyor. Neye Dayanarak bunu Söylüyosun ben anlamış değilim .
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

Resim
Kullanıcı avatarı
GanqstaxUNRULY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GanqstaxUNRULY »

ah bea şimdide hırsız yaptı beni bir hakan bir hırsız anca sana gülerim ben boşver emirim sende adam sanıp cevap verende kabahat SAKIN AMA SAKIN SEN ADAMSAN BENIM NICKIMI BILE AGZINA ALMASSIN tamammı ;)
verimde şekerini zırlama fazla ;) bu son mesajım buraya amacım ne Tayfaları karalamaya yönelik yanlış anlamayın sakın beni adım geçti sadece ona cevap werdim kbyın iyi oyunlar
Resim

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GanqstaxUNRULY yazdı:ah bea şimdide hırsız yaptı beni bir hakan bir hırsız anca sana gülerim ben boşver emirim sende adam sanıp cevap verende kabahat SAKIN AMA SAKIN SEN ADAMSAN BENIM NICKIMI BILE AGZINA ALMASSIN tamammı ;)
verimde şekerini zırlama fazla ;) bu son mesajım buraya amacım ne Tayfaları karalamaya yönelik yanlış anlamayın sakın beni adım geçti sadece ona cevap werdim kbyın iyi oyunlar

Ezelden Hırsızsın evlat senin gereksiz nick ini agzıma saten almadım Örgülüxhakan ise adın tamam onuda söylemem bidaha ;) Bu köşkte 1 lewel sahte çar açan adınızı o çarlar ile temize çıkartmak isteyen kimler acaba şöyle bir düşünmek gerekir dimi ;) Neyse ne mal olduğu biliyor herkez .

Resim

FianxLeewoht
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Benbilmem »

Kendi açıklarınızı örtmek için başkalarının açıklarını ortaya çıkarmaya çalışmayın. Örgülüxhakannn la Ganqstaxunruly nin tek ortak yanı aynı mahallede oturmaları. Sadece burdan yola çıkarak ikisini nasıl aynı insan yapabiliyorsun anlamış değilim. Otur biraz düşün sonra yaz. Elinde hırsız olduğuna dair kanıt varsa gönderirsin ikv desteğe gerekeni yaparlar burda çamurdan çıkmaya çalışan fare gibi bağırmana gerek yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Benbilmem yazdı:Kendi açıklarınızı örtmek için başkalarının açıklarını ortaya çıkarmaya çalışmayın. Örgülüxhakannn la Ganqstaxunruly nin tek ortak yanı aynı mahallede oturmaları. Sadece burdan yola çıkarak ikisini nasıl aynı insan yapabiliyorsun anlamış değilim. Otur biraz düşün sonra yaz. Elinde hırsız olduğuna dair kanıt varsa gönderirsin ikv desteğe gerekeni yaparlar burda çamurdan çıkmaya çalışan fare gibi bağırmana gerek yok.

Hangi sıfatla yazıyorsun bilmem yalnız elinde benlik bir foto var ise sen koy kanıt görelim ne o yoksa abiniz bana forumda hırsız diyorlar git yorum yazınmı dedi yoksa ;) Ben sizin ne mal olduğunuzu biliyorum dert etmeyin .

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
xxxEmiRxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxxEmiRxxx »

FianxLeewoht yazdı:
Benbilmem yazdı:Kendi açıklarınızı örtmek için başkalarının açıklarını ortaya çıkarmaya çalışmayın. Örgülüxhakannn la Ganqstaxunruly nin tek ortak yanı aynı mahallede oturmaları. Sadece burdan yola çıkarak ikisini nasıl aynı insan yapabiliyorsun anlamış değilim. Otur biraz düşün sonra yaz. Elinde hırsız olduğuna dair kanıt varsa gönderirsin ikv desteğe gerekeni yaparlar burda çamurdan çıkmaya çalışan fare gibi bağırmana gerek yok.

Hangi sıfatla yazıyorsun bilmem yalnız elinde benlik bir foto var ise sen koy kanıt görelim ne o yoksa abiniz bana forumda hırsız diyorlar git yorum yazınmı dedi yoksa ;) Ben sizin ne mal olduğunuzu biliyorum dert etmeyin .

Ben istanbuldayım o Adanada . Ben Doğruyu söylüyorum ama Sen anlamak istemiyorsun. Devam et Ama sana yakışan bu değil. Elaleme iftiracı diyosunuz ama kendinize aynada bir bakmıyosunuz.
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

Resim
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Benbilmem »

Benim senle bir problemim yok sen kendi kendime bişeyler yapma çabası içerisindesin. Ben sana hırsız vb gibi suçlamalarda bulunmadığım için foto koyma gibi bir derdim yok. Millete hırsız diyen sensin bende fotoyu yolla gereken yapılsın dedim. Lafı iyice anlamadan yorum yapma ;)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön