foto leo ve ruby

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: foto leo ve ruby

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

neyi tartışıonuz be arkadaş .. Helal olsn işte Latif üretmiş hayırlı olsn diyin tmm .. ne kadar tartışmaya meilli adamlarsınız :)
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Leonidans »

Veledmi? ;) ;) ;) Koyda fotonu görelim kim veledmiş..
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Leonidans »

Biraz Kikimoko gibi olsanız iyi olur.. eyw sanada kikimoko.. ;)
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
jacob
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen jacob »

İşte bak adam gibi adamlarda var ama olmayanlarda (çok) var arkadaşımla foto çekildim bunuda beni tanıyan arkadaşlarımla paylaşmak amaçlı beni tanımıosan benimle muhattab olacak olgunlukta deilsen ve o üretilen sanal kavramlar yüzüne benimle polemiğe girerek kendine pay biçmeye çalışıyorsan seni sadece alkışlıyorum karakterinin adı leonar olan kişi
asla kimseyi kendimden büyük görmedim asla kimseden büyük olmadım son cvb ımdır iyi niyetli cevap yazanlardan allah razı olsun. Gazap seni anlıyorum ama o kadar çok boş konular varki bence bu konu onlar kadar boş değil en azından tartışma amaçlı açılmamıştı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı iyi niyetli olan herkesten özür diliyorum.
Arama bende art niyet kimseden büyük değilim. Besleme bana karşı art niyet senden küçük değilim.
Ruby \ Rubyxzirve \ Megy \ Jacob ...
Yakamozxruby
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

EnSoNxLeonar yazdı:anLamıorum forumda kendınızı nıye ovecek tıpde resımler atıorsunuz
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
jacob
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen jacob »

Sahxesad yazdı:
EnSoNxLeonar yazdı:anLamıorum forumda kendınızı nıye ovecek tıpde resımler atıorsunuz
?
Arama bende art niyet kimseden büyük değilim. Besleme bana karşı art niyet senden küçük değilim.
Yakamozxruby
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ŞaheseRin HayıRLI oLsun...!!!

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
jacob
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen jacob »

tşk ederim ama leonarın dediği gibi kendimi övmek amaçlı değildi sadece tanıdığım ve sevdiğim insanlarla paylaşmak istemiştim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Yakamozxruby
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yok Kardeşim Sen Beni Yanlış Anladın...O Alıntıyı Yanlışlıkla Aldım Kusura Bakmazsan SeviniRim...Seni Az da Olsa Tanıyorum...O yüzden Bi Hayırlı Olsun Diyeyim Dedim...

Kullanıcı avatarı
jacob
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen jacob »

Sahxesad yazdı:Yok Kardeşim Sen Beni Yanlış Anladın...O Alıntıyı Yanlışlıkla Aldım Kusura Bakmazsan SeviniRim...Seni Az da Olsa Tanıyorum...O yüzden Bi Hayırlı Olsun Diyeyim Dedim...
ö.d kusur görenindir zaten ben sadece amacımı belirtmek istedim asıl ben yanlış anlaşılmak istenmem :D
Yakamozxruby

“Genel Sohbet” sayfasına dön