Roa ' mı Daha Güçlü Yoksa T.L.O.O ' mu ?
- mimocan123
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Roa ' mı Daha Güçlü Yoksa T.L.O.O ' mu ?
ArkadaşLaR Oyunda DolaşıyoRdum ve Roa loncasının BiR üyesi qelip durduk yere sorun çıkardı ... 40 lw şifacı 33 lw charımı kesince bnde 47lw charımLa qeLdim , Ve kestim .BöLgEden bir taraflarını yırtasıya kdr Konustu yaLan Ynlış şeyLeR Söyledi ... Burda bekle roayı cagıracağım dedi Tmm çağır dedim.. snra benimLe dalqa qeçti... Dediği Şey Şu ''Sen kimi çağıracaksın ezik '' dedi . yine bişi demedim . ama kendisi kaşındı bende zİyayı cağırcam dedim ve sonra bLgeden yine dalqa qeçti ... Şu charı silinen ezik ziyamı dedi ... Bende evt ama TLOO yu toplarsa Roa İle Karşılaştırır biLmiş oL dedim ... snRa Bişi demedi bende bu konuyu Roa ve Tloo daki arkadaşlara syLüyorum . Ve bana dediği şu '' Roa Loncası Sizin 3-5 Kişi yi çağracağınız Tlooyu ezir qecer dedi sonuc sizce nedir + a ' dan Z ' ye kdr svdü ... bende sinirlenince kendimi tutamadım bnde Sadece 1 şey syLedim Hayatta kimseye sylemediğim bir seyi syledim belkide Kldıramamıstır byle bir sey dediğim için de özzür diliyorum... ve kimsenin kendisini üstün grmesini istemiorum .
Re: Roa ' mı Daha Güçlü Yoksa T.L.O.O ' mu ?
Konu başlığı ve içeriği tamamen farklı ,
Başlıktaki soruna cevap vermek bile gereksizdir, İKV içerisinde her Oluşum bizlerce önemli ve değerlidir. Her Lonca'ya savgı ve sevgi duyarız klan gözetmeksizin. Bahsi geçen iki Lonca'da saygın ve güzel insanlardan oluşmuş iki değerli yapıdır. Her iki oluşumda güçlerini ispat etmiş, kuklacı sunucusu içerisinde bulunması ve oluşumlarını devam ettirmesi gereken değerlerdir. Bu şekilde başlıklar açarak konuyu başka yerlere saptırmanın gereksiz olduğunu düşünüyor.
Mesajın içeriğindeki bahsettiğiniz olayla ilgili çözüm bulacağınız yer forum değildir. Olayla ilgili elinizde varsa eğer küfür, hakaret vb. ile ilgili resim size önerim İkv Destek Ekibi'ne göndermenizdir.
Başlıktaki soruna cevap vermek bile gereksizdir, İKV içerisinde her Oluşum bizlerce önemli ve değerlidir. Her Lonca'ya savgı ve sevgi duyarız klan gözetmeksizin. Bahsi geçen iki Lonca'da saygın ve güzel insanlardan oluşmuş iki değerli yapıdır. Her iki oluşumda güçlerini ispat etmiş, kuklacı sunucusu içerisinde bulunması ve oluşumlarını devam ettirmesi gereken değerlerdir. Bu şekilde başlıklar açarak konuyu başka yerlere saptırmanın gereksiz olduğunu düşünüyor.
Mesajın içeriğindeki bahsettiğiniz olayla ilgili çözüm bulacağınız yer forum değildir. Olayla ilgili elinizde varsa eğer küfür, hakaret vb. ile ilgili resim size önerim İkv Destek Ekibi'ne göndermenizdir.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
Yazicak birşey kalmadi HeRoTuRkk yazmiş gereken cevabi.Son olarak bu konuyu açan arkadaşa allah akil fikir versin.HeRoTuRkk yazdı:Konu başlığı ve içeriği tamamen farklı ,
Ayrica TLOO çagiririm da ne demek oluyor siz kimsinizki Kavga ettiniz zaman TLOO loncasini zikr ediorsunuz.
Iyi Forumlar
Sinekvalesi-Erolçigdem
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
- Eskitoprak
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dört Yapraklı Lonca
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
mimocan123 yazdı:ArkadaşLaR Oyunda DolaşıyoRdum ve Roa loncasının BiR üyesi qelip durduk yere sorun çıkardı ... 40 lw şifacı 33 lw charımı kesince bnde 47lw charımLa qeLdim , Ve kestim .BöLgEden bir taraflarını yırtasıya kdr Konustu yaLan Ynlış şeyLeR Söyledi ... Burda bekle roayı cagıracağım dedi Tmm çağır dedim.. snra benimLe dalqa qeçti... Dediği Şey Şu ''Sen kimi çağıracaksın ezik '' dedi . yine bişi demedim . ama kendisi kaşındı bende zİyayı cağırcam dedim ve sonra bLgeden yine dalqa qeçti ... Şu charı silinen ezik ziyamı dedi ... Bende evt ama TLOO yu toplarsa Roa İle Karşılaştırır biLmiş oL dedim ... snRa Bişi demedi bende bu konuyu Roa ve Tloo daki arkadaşlara syLüyorum . Ve bana dediği şu '' Roa Loncası Sizin 3-5 Kişi yi çağracağınız Tlooyu ezir qecer dedi sonuc sizce nedir + a ' dan Z ' ye kdr svdü ... bende sinirlenince kendimi tutamadım bnde Sadece 1 şey syLedim Hayatta kimseye sylemediğim bir seyi syledim belkide Kldıramamıstır byle bir sey dediğim için de özzür diliyorum... ve kimsenin kendisini üstün grmesini istemiorum .
hasan bırak su isleri ufak bir konu icin yok Tloo yok Roa gibi büyük loncaları böle tartısma icine sokmayın ben o kisile konusup sorunu hallederim ufak bir sorun icin değil loncaları karıstırmayı forumda konu acmak bile gerekmiyor sen yanıma gel reel de ben o kisile konusup sorunu cözerim .... ufak konularla loncaları karıstırmayın isin isine benim haberim iznim olmadan tloo cagırırım felan böle bise oldumu oyunda cözülür meydan savasımı yapacanız güldürmeyin beni konuyu kapatın.. iyi forumlar...
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
HeRoTuRkk yazdı:Konu başlığı ve içeriği tamamen farklı ,
HeRo ya KatıLıyorum...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Şakamısın Birader sen

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
kardeşım saçma sapan konuLara gereK yoq. herkesın kaLitesi ortada saten 

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- freze61
- Teşkilat Neferi
arkadaş Çok merak ediyorum böyle saçma konuları açınca ne geçiyor elinize ya
şu forumu gerçekten adam gibi işler için kullanın bakın ne güzel imakn etkileşim için
Revengeofage - Revengeofagee - Wildrevenge
Revengeofage - Revengeofagee - Wildrevenge
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)