EfeLerx Loncası...!!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: EfeLerx Loncası...!!!!

Mesaj gönderen kupluce »

varran yazdı:
kupluce yazdı:
ataxborabey yazdı:
ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!

Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur :))))...
:D Bunlar hala cocukluk cagindan kurtulamamis Mesut abi tayfa olayinda kalmislar, mahalle kavgasina mi gidiyosun :) :)
Kardes Sen nerde Oturuyosun !!! kulucelı derken yerınımı yazdın nıckıne gercekten küplücede oturuosan kırazlı tepedede bnde notdenqe oturuo bı konusalım muhabbet edek......

Oo tabiki seve seve ;) Ozel mesajla telefonunu yaz bana bu aksam goruselim
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

kupluce yazdı:
varran yazdı:
kupluce yazdı:
ataxborabey yazdı:
ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!

Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur :))))...
:D Bunlar hala cocukluk cagindan kurtulamamis Mesut abi tayfa olayinda kalmislar, mahalle kavgasina mi gidiyosun :) :)
Kardes Sen nerde Oturuyosun !!! kulucelı derken yerınımı yazdın nıckıne gercekten küplücede oturuosan kırazlı tepedede bnde notdenqe oturuo bı konusalım muhabbet edek......

Oo tabiki seve seve ;) Ozel mesajla telefonunu yaz bana bu aksam goruselim
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserixmustafa »

EfeLerxGaMsiZ yazdı:
varran yazdı:
Efelerxreis yazdı:Gamsız loncayı toparlamanıza gerek yok ben oyuna dönmem bnsiz devam etmek isterseniz kabülümdür.Eğer devam etmekte kararlıysanız verdiğim isimleri tılsım sunucusundan selamımla çağırın.

Paşaxcrazytürkü
Akşemseddiin (Sosyetexfirari)
Thunderboy
Garipsavaşçı
Garipsavascı
Yankı
Xxenesxx
Acımasızxapoabi
Maxiimax
Pakitoreismy
Gondemonxmuğla
Jeft
Diyarbakırlıyımm
Dumanxyürekten
Dumanxfearlessx
Dumanxnikotin
Dossantos
Gazapçıxşifa

Bunlar size yeterli olacaktır.20 yaş üstünde ki Meyhaneci tayfasından kardeşlerimizdir.Sancak sunucusuna geldiklerinde haberim olsun gerekli item ve parayı karşılarım.

Yalnız bnm görüşüm lonca işini bırakmanız çnkü aklım sizde kalır iftiralara daha fazla maruz kalmanızı istemem.

Hadi Sağlıcakla...
Yakup hepsını tanıorum ama Su Dumanxfearlessx i neden cağiralım.....oyle bırıyle muhattap olmak ıstemıorum bu lonca kurulcaksa tekrar sadece o mustafa dangalağı gelmesın!!! o gelırse bn dönerım tekrar tılsıma :cry: bn olmam anlıcann (tahmın edıom muharremde benımle olur) !!!!

Merak etme kardeşim İsteyen döner isteyen gider o MUSTAFA İTİ ZATEN GELMEZ.. Reis yoksa da biz varız davamızın sonuna kadar gideriz onLar forumda ötsünLer biz oyunumuza bakarız...

Efelerxgamsız
sen banamı it dedin
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BU LONCA KAPANACAK YILMAZ İTİRAZ İSTEMİYORUM BİR GÜN EVİNE GELİCEM YADA BU PAZAR SİZDEYİM HABERİN OLA SABAH 11DE
OXDİLYARASIOX
Kullanıcı avatarı
Efelerxolum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Efelerxolum »

serserixmustafa yazdı:BU LONCA KAPANACAK YILMAZ İTİRAZ İSTEMİYORUM BİR GÜN EVİNE GELİCEM YADA BU PAZAR SİZDEYİM HABERİN OLA SABAH 11DE
Bu loncayı Yılmaz açmadı o kapatamazda. hem sen kimsinki bu lonca kapanacak itiraz istemiyorum diyosun.
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

Mustafa sana demedim başka mustafa o :D :D zaten konuştuk bu konuyu pazar geLde bize seni bi dövim akıLLanırsın beLki :D
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Neymiş karabayır tayfası ordamı olacakmış :D:D.Bende kara ambar kamyoncuları çağıracam :D.Bu dün Polatı izlemiş abisi ondan öyle konuşuyor.Biraz heveslenmiş.Yazık.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

EfeLerxGaMsiZ yazdı:
Mustafa sana demedim başka mustafa o :D :D zaten konuştuk bu konuyu pazar geLde bize seni bi dövim akıLLanırsın beLki :D
haha dövüceksin kendine çok güvenme :D
OXDİLYARASIOX
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

serserixmustafa yazdı:
EfeLerxGaMsiZ yazdı:
oLum o kadar antreman yapıyorum bırakta dövim seni :D asLında diğer fuara bende mi gitsem bide orda ws atarım atalarla hem o zman hile de yapamazLar :D
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

EfeLerxGaMsiZ yazdı:
serserixmustafa yazdı:
EfeLerxGaMsiZ yazdı:
oLum o kadar antreman yapıyorum bırakta dövim seni :D asLında diğer fuara bende mi gitsem bide orda ws atarım atalarla hem o zman hile de yapamazLar :D

:) Karsina cocuk mu cikicak saniyosun sen :)
Gordugun zaman coguna abi diyeceksin bunu biliyosun dimi :) Cunku cogu yas olarak 30 un uzerinde yani senin su dunya da gordugun gun sayisinin 2 katini gormusler bilmem anlatabildimmi :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön