ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!
Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur )))...
Bunlar hala cocukluk cagindan kurtulamamis Mesut abi tayfa olayinda kalmislar, mahalle kavgasina mi gidiyosun
ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!
Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur )))...
Bunlar hala cocukluk cagindan kurtulamamis Mesut abi tayfa olayinda kalmislar, mahalle kavgasina mi gidiyosun
Efelerxreis yazdı:Gamsız loncayı toparlamanıza gerek yok ben oyuna dönmem bnsiz devam etmek isterseniz kabülümdür.Eğer devam etmekte kararlıysanız verdiğim isimleri tılsım sunucusundan selamımla çağırın.
Bunlar size yeterli olacaktır.20 yaş üstünde ki Meyhaneci tayfasından kardeşlerimizdir.Sancak sunucusuna geldiklerinde haberim olsun gerekli item ve parayı karşılarım.
Yalnız bnm görüşüm lonca işini bırakmanız çnkü aklım sizde kalır iftiralara daha fazla maruz kalmanızı istemem.
Hadi Sağlıcakla...
Yakup hepsını tanıorum ama Su Dumanxfearlessx i neden cağiralım.....oyle bırıyle muhattap olmak ıstemıorum bu lonca kurulcaksa tekrar sadece o mustafa dangalağı gelmesın!!! o gelırse bn dönerım tekrar tılsıma bn olmam anlıcann (tahmın edıom muharremde benımle olur) !!!!
Merak etme kardeşim İsteyen döner isteyen gider o MUSTAFA İTİ ZATEN GELMEZ.. Reis yoksa da biz varız davamızın sonuna kadar gideriz onLar forumda ötsünLer biz oyunumuza bakarız...
Neymiş karabayır tayfası ordamı olacakmış :D.Bende kara ambar kamyoncuları çağıracam .Bu dün Polatı izlemiş abisi ondan öyle konuşuyor.Biraz heveslenmiş.Yazık.
EfeLerxGaMsiZ yazdı:
Mustafa sana demedim başka mustafa o zaten konuştuk bu konuyu pazar geLde bize seni bi dövim akıLLanırsın beLki
haha dövüceksin kendine çok güvenme
oLum o kadar antreman yapıyorum bırakta dövim seni asLında diğer fuara bende mi gitsem bide orda ws atarım atalarla hem o zman hile de yapamazLar
Karsina cocuk mu cikicak saniyosun sen
Gordugun zaman coguna abi diyeceksin bunu biliyosun dimi Cunku cogu yas olarak 30 un uzerinde yani senin su dunya da gordugun gun sayisinin 2 katini gormusler bilmem anlatabildimmi