Fatih kardeşim bu oyun için beni sileceksen başımın üstüne hayatımda degiştirmem gereken şeyleri değiştiriyorum ilk deediğim gibi kimsede slmım kalmaz arada gelir selamımı verır çeker giderim. bu kadar zorlamayın konu açtım forum kirliliği oldu zaten
BarbarxTetik'ten Veda
Re: BarbarxTetik'ten Veda
Dostlarr saolun ama dönüş yok.
Fatih kardeşim bu oyun için beni sileceksen başımın üstüne hayatımda degiştirmem gereken şeyleri değiştiriyorum ilk deediğim gibi kimsede slmım kalmaz arada gelir selamımı verır çeker giderim. bu kadar zorlamayın konu açtım forum kirliliği oldu zaten
açtığoma pişman etmeyin beni.
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
La nere gidiyon @
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
gezmeyeeayhilal yazdı:La nere gidiyon @
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- Kurtpence
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Alem kardeşimiz yeni bir işe girdi arkadaşlar. Allah devamını getirsin. İşindede baya başarılı.
Alemim zaten senle görüşüyoruz hergün telefonla. Ayrıldık diyemeceğim yai 
Şimdi güzel bir soruda ben sorayım. Biz neredeyiz ve neden oradayız? Ne zaman geri döneceğiz?
Şimdi güzel bir soruda ben sorayım. Biz neredeyiz ve neden oradayız? Ne zaman geri döneceğiz?
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kompedan - Xecutioner - Pusu