Slyrapxottoman yazdı:Oncelikle Forumda Belırtemeyecegım Bazı Nedenlerden dolayı Loncanızdan ayrılmaKararı Aldım...
Loncada Bana emegı gecen Oncelıkle Aygun,Meryem,Baris Sızlere cok tesekkur Ederm.
Sonunda Gunlerce Maden Topladım Ve Ashab-ı Kehf Uretıcem...
Lonca Dısından Arkadaşlarım Yardımcı Oldu Saolsunlar.
Helper Le Artık Oyunda Devam Edecegım.
Lonca Baskanı Tarafından Dıslanmak Acıkcası Bana Cok Koydu. Kendınıze Iyı Bakın Hakkınızı Helal Edın......
MeGa Ailesi Olarak Kararına Saygı Duymak Düşer Fakat Belirttiğin Gerekçe Üzerine Konusup Konuyu Kapatmak İstiyorum ,
Birincisi Ben Hiçbir Arkadaşıma Şu Ana Kadar En Ufak Bir AyrımcıLık vb. Birsey Yapmadım ki Bizler Hep Bir Olup Bu Günlere Kadar Gelebildik , Daimi Olarak Birlik İçinde Varlığımızı Koruyacağız da . . .
İkincisi Ben Sizden Beni Lonca Başkanı Olarak DeğiL de Daha Çok Bir Dostunuz , Yeri Geldiğinde Kardeşiniz Olarak Görmenizi İstemiştim . Sizleri de Öyle Görüyorum Çünkü . . . Sizden Bunları İstiyorsam Senin DediğinLe Hiç bir Alakam oLmaz Benim, OLamaz da Zaten Beni Lonca İçindeki Dostlarım Bilir . . .
Son Olarak ta Şimdiden Üreteceğin Şaheserin HayırLı oLmasını Dilerim . Umarım Hakkında En İyisi Olur Kardesim.Bizden Yana Hakkın HeLaLdir...
Bu Haberi Forumdan Vermen BiLe Yeter Bana Barış.Bize Verdiğin Değeri Şimdi AnLamış BuLunmaktayım ( Yazık ).Koray ve Benim Seni DışLadığımızı Yazmışsın.Biz AyrımcıLık Yapmış OLsak sence Bugün Meran Sunucusunda MegaxTeam Diye Bu Kadar Güçlü Bir Lonca OLabiLirmiydi ? Bi Düşün Derim.Neyse Üreteceğin Ashab-ı Keyf'inin HayırLı OLmasını DiLerim.
MegaxTeam gerek kurucuları gerek üyeleriyle takdir ettiğim bir lonca.Ancak gözüme batan tek hataları lonca siteleri bir zamanlar bizim loncamızın sıtesının (loncakorkusuz.tr.gg ) konularıyla aynı.İkv hakkında olan her sey rengi rengine boyutu boyuna harfi harfine o siteden copy paste lenmıs.özenti olunmaması dileklerimle güzel bir loncasınız..
Korkusuzzxsifa yazdı:MegaxTeam gerek kurucuları gerek üyeleriyle takdir ettiğim bir lonca.Ancak gözüme batan tek hataları lonca siteleri bir zamanlar bizim loncamızın sıtesının (loncakorkusuz.tr.gg ) konularıyla aynı.İkv hakkında olan her sey rengi rengine boyutu boyuna harfi harfine o siteden copy paste lenmıs.özenti olunmaması dileklerimle güzel bir loncasınız..