*** ARKADAŞLAR HAKKINIZI HELAL EDİN KAÇ GÜNDÜR UĞRAŞIYORUM

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CrUeLHuSo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

*** ARKADAŞLAR HAKKINIZI HELAL EDİN KAÇ GÜNDÜR UĞRAŞIYORUM

Mesaj gönderen CrUeLHuSo »

Arkadaşlar hakkınızı helal edin 3 gündür uyumadan uğraşıyorum fakat cevap gelmedi Cruelhuso ben tanırsınız kimseye bir yanlışım olmamıştır ama arkadaşlar arası car satma muhabbeti ederken çekemeyenlerin şikayeti üzerine 3 sene bloklandım 3 sene sonrada carım çöp olur 3 senelik emeğim çöp olucak ama yönetim en iyisini bilir genede sözüm şu ki dikkat edin benim durumuma düşmeyin ve birbirinize destek olun sakın ola beni unutmayın )= hepiniz a.e.o bol itemler arkadaşlar
[color=#40FF00][/color]H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM![b][/b]
Kullanıcı avatarı
batuxxintikam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: *** ARKADAŞLAR HAKKINIZI HELAL EDİN KAÇ GÜNDÜR UĞRAŞIYORUM

Mesaj gönderen batuxxintikam »

üzldüm akrdesim insallah carına emeklerine kavusursun
Resim
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Hüsom dediğim gibi mail atmaya devam et ilgilenirler mutlaka ama su olay var muhabbet oldugunu iyi anlatmalısın ortada bir alım satım mevzusunun olmadığını yani.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GeNCFBxLiDeRR »

Durumuna üzülerek bir kaç şey söylemek istiyorum.

IKV'nin kuruluşundan itibaren bazı sıkı kuralları vardır.Bunların biride char alıp/satmaktır. Herhangi bir bölgeden böyle bir konuşma yaptıysanız, charınız anında ban yemez . Fakat bunu tekrarlar veya sizi uyardıkları halde bunu yazmaya devam ederseniz.Şikayet edildiginiz andan itibaren ban yersiniz.

Eğer bunu bir kere yaptım.Hiç bir şekilde tekrarlamadım veya uyarı almadım,diyorsan bilgi@istanbuloyun.com 'a mail yolla.Mailine cevap gelecektir.

Umarım charını geri alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Uranusxspeed
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Uranusxspeed »

Kendi adıma senin için üzüldüm.İnş carına tekrar kavuşursun
xXxExPaJLyyxXx => [ Ejder asa ] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

varsa hakkım helal olsun yoksa canın saolsun sende a.e.o reelde başarılar
GeNCFBxLiDeRR yazdı:Durumuna üzülerek bir kaç şey söylemek istiyorum.

IKV'nin kuruluşundan itibaren bazı sıkı kuralları vardır.Bunların biride char alıp/satmaktır. Herhangi bir bölgeden böyle bir konuşma yaptıysanız, charınız anında ban yemez . Fakat bunu tekrarlar veya sizi uyardıkları halde bunu yazmaya devam ederseniz.Şikayet edildiginiz andan itibaren ban yersiniz.

Eğer bunu bir kere yaptım.Hiç bir şekilde tekrarlamadım veya uyarı almadım,diyorsan bilgi@istanbuloyun.com 'a mail yolla.Mailine cevap gelecektir.

Umarım charını geri alabilirsin.
yapılması gereken tek şey bencede bunu uygularsan belki charını eline alabilirsin
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MYDoNoSeXBiZaNS »

CrUeLHuSo yazdı:Arkadaşlar hakkınızı helal edin 3 gündür uyumadan uğraşıyorum fakat cevap gelmedi Cruelhuso ben tanırsınız kimseye bir yanlışım olmamıştır ama arkadaşlar arası car satma muhabbeti ederken çekemeyenlerin şikayeti üzerine 3 sene bloklandım 3 sene sonrada carım çöp olur 3 senelik emeğim çöp olucak ama yönetim en iyisini bilir genede sözüm şu ki dikkat edin benim durumuma düşmeyin ve birbirinize destek olun sakın ola beni unutmayın )= hepiniz a.e.o bol itemler arkadaşlar
-Hüseyin aynı olay benim basımada geldi Telif hakları ihalali nedeyiyle 999(BAN)
-Telif hakkları ihalali nedeniyle ilgili blok aldıgın için maillerine cevap yazılımıyor bende yazıyorum cevap yok sordum ögrendim
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Senin değil onların uğraşması lazım ama göremiyoruz :)
Kullanıcı avatarı
CrUeLHuSo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CrUeLHuSo »

arkadaşlar uyarı falan gelmedi direk ban yedim car alıp satmak yok zaten muhabbet var sadece ben 3 sene ban veriyolar çar calana ise 3 gün ban veriyolar bu nasıl ştir anlama veremedim bende çok üzgünüm yapcak bişey yok snırım
[color=#40FF00][/color]H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM![b][/b]
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

Huso valla uzuldum ama suç sende deil bu yönetimde. Şimdi yıne sovmemek eldemi ulan hergün oyunda zar atılır.epin satılır.parasına ws atılır. yazıyorlar şikayet edıyoruz bu kısılere bırsey olmuyor yıne aynı tezgaha devam ediyorlar.Adam gruptan bir kaç acıklama yapmıs 3 yıl ban yemıs kardesım eger banlıyacaksan once uyarı yolla bu kısı ıkv acıldıgından berı emegını vermıs bu ıkv bır kalemde sılınır mı ? Pekı sevgılı yonetım sıze bu sorum... Boyle yapmaya devam edersenız ınankı bu ıkv da adam gıbı adam kalmaz hırsızların cirit attıgı mekan olur.. Hadı ıyı formlar...
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn

“Genel Sohbet” sayfasına dön