mynete fax çektim cevap ne zaman gelir.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: mynete fax çektim cevap ne zaman gelir.

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

1 Gün İçinde Arıyorlar Bende Çaldırmıştım Akşama Doğru Atmıştım Ertesi Gün Öğlen 2 Gibi Aramışlardı.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Kullgeretta yazdı:attıktan 24 saat sonra arıyorlar =) Aramazlarsa fax'ın gitmemiştir şayet başıma şöyle bir olay geldi ..

Arkadaşlarımın 2sinin hesapları çalındı tam teşekküllü bir fax gönderdim ve 1.5 ay boyunca aradık ! inanırmısınız tam 1.5 AY SONRA CEVAP VERDİLER TELEFONA ! Bayan bana dediki 1.5 aydır daha yenimi arıyorsunuz ?

Cevap açık ve net daha doğrusu halk arasında kısaca kapak =) ;

-Hayır, 1.5 Aydır düşürmeye çalışıyoruz ...

Umarım karakterini geri alırsın başarılar ..
kapak güzel olmuş ama :) fıkra gibi :D
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

fax ım ulaşmış şimdide dekont istiyorlar böyle saçmalık olurmu ya
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

SERDARBEY yazdı:fax ım ulaşmış şimdide dekont istiyorlar böyle saçmalık olurmu ya

elinde dekontun varmı veya kredi kartıyla aldıysan kart sahibinin adını soyadını söyle bu kişiye ait kredi kartıyla plus aldık de ;)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Kardeş yaklaşık 2 ay kadar önce benim mynet hesabım çalındı 8 fax çekmem ve nerden baksan bi 50 kez aramamdan sonra adresimi güç bela geri alabildim.Yazılanları okudumda yoq kredi kartı CVV numarası yoq dekont yoq bilmem ne vs.. bunlara hiç gerek yoq çektirdigin kimlik fotokopisinin üzerine kullanıcı adın bi altına numaran onun altınada Şifremi istiyorum yaz.diyeceksinki ben bunları yazdım gönderdim bende öyle diyodum ama genede cvp gelmiyordu birkez aradıgımda karşıdaki bayan bana okunabilecek kadar büyük yazın dedi peki dedim.Nufus cüzdanı fotokopisinin üzerine bilgilerimi o kadar büyük yazdımki Kör olsa okuyacak yani o derece :D o gün akşamı aradılar yaklaşık 1 ay sonra alabildim diyeceğim o kadar büyük yazki hem tek bi yerine yazma kullanıcı hesabını bi kaç yere büyük büyük yaz sonunda oluyor...
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

TheOkqn yazdı:Kardeş yaklaşık 2 ay kadar önce benim mynet hesabım çalındı 8 fax çekmem ve nerden baksan bi 50 kez aramamdan sonra adresimi güç bela geri alabildim.Yazılanları okudumda yoq kredi kartı CVV numarası yoq dekont yoq bilmem ne vs.. bunlara hiç gerek yoq çektirdigin kimlik fotokopisinin üzerine kullanıcı adın bi altına numaran onun altınada Şifremi istiyorum yaz.diyeceksinki ben bunları yazdım gönderdim bende öyle diyodum ama genede cvp gelmiyordu birkez aradıgımda karşıdaki bayan bana okunabilecek kadar büyük yazın dedi peki dedim.Nufus cüzdanı fotokopisinin üzerine bilgilerimi o kadar büyük yazdımki Kör olsa okuyacak yani o derece :D o gün akşamı aradılar yaklaşık 1 ay sonra alabildim diyeceğim o kadar büyük yazki hem tek bi yerine yazma kullanıcı hesabını bi kaç yere büyük büyük yaz sonunda oluyor...

Sunucudaş bende hemen arkadaşım için aramaya gideyim o zaman =) Bizde aylardır uğraşıyoruz tık yok Mynetin kuşu ötmüyor :mrgreen:
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Kullgeretta yazdı:
TheOkqn yazdı:Kardeş yaklaşık 2 ay kadar önce benim mynet hesabım çalındı 8 fax çekmem ve nerden baksan bi 50 kez aramamdan sonra adresimi güç bela geri alabildim.Yazılanları okudumda yoq kredi kartı CVV numarası yoq dekont yoq bilmem ne vs.. bunlara hiç gerek yoq çektirdigin kimlik fotokopisinin üzerine kullanıcı adın bi altına numaran onun altınada Şifremi istiyorum yaz.diyeceksinki ben bunları yazdım gönderdim bende öyle diyodum ama genede cvp gelmiyordu birkez aradıgımda karşıdaki bayan bana okunabilecek kadar büyük yazın dedi peki dedim.Nufus cüzdanı fotokopisinin üzerine bilgilerimi o kadar büyük yazdımki Kör olsa okuyacak yani o derece :D o gün akşamı aradılar yaklaşık 1 ay sonra alabildim diyeceğim o kadar büyük yazki hem tek bi yerine yazma kullanıcı hesabını bi kaç yere büyük büyük yaz sonunda oluyor...

Sunucudaş bende hemen arkadaşım için aramaya gideyim o zaman =) Bizde aylardır uğraşıyoruz tık yok Mynetin kuşu ötmüyor :mrgreen:
Vala aynen bu şekilde aldım arkadaş göbeciğim çatladı isyanlara girdim kavga dövüş aldım sonunda :D
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

:D :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön