AsdnMaa Ayıp be . aLLah'ından Kork .!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

AsdnMaa Ayıp be . aLLah'ından Kork .!!

Mesaj gönderen Genius »

Asdnmaa ;

bugün yapacağını yine yapmıs buLunmakta.HrsızLık yaptı. Foto diyeceksiniz .Foto koymadım inanan inanır . aLman Şayak ayakkabı üretiroum dedi maLzemeLeri aLdı ve kaÇtı .Asdnmaa sana sötLüyorum. O maLzemeLeri topLamam 10 dK sürmez .aMa Ahirette aLLah'dan , ceHennem' den CEkeceğin Sana 1 dk biLe yeter .Sen bir köprüden qeçerken o köprüye sarayLar yaptırmak isteyenLrdensin .HaLbuki Köprü eLbet bir gün çökecektir .eLbet bu dünya 1 gün sona erecektir.Hiçbir zaman bu dünya için yaşama ahiretteki yaşamın için yaşa . TeKrardan söyLüyorum bu dünya qeçicidir . Ama ahirette yaptıkLarının hepsi teker teker sana soruLacaktır . Buda böLe biLinir .

aLLah'a eManet oLun !!

[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Re: AsdnMaa Ayıp be . aLLah'ından Kork .!!

Mesaj gönderen morukkelleci »

Vandervaart yazdı:Bumindir veya başkasıdır bunlar meranın yeni oyuncuları huzuru bozuor.Eskiden bölemiydi.Şimdi yeni yetmeler gerek forumda gerek oyunda kendini kral sanmaları gerçekten komik=)
Kullanıcı avatarı
babacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen babacan »

Genius yazdı:Asdnmaa ;

bugün yapacağını yine yapmıs buLunmakta.HrsızLık yaptı. Foto diyeceksiniz .Foto koymadım inanan inanır . aLman Şayak ayakkabı üretiroum dedi maLzemeLeri aLdı ve kaÇtı .Asdnmaa sana sötLüyorum. O maLzemeLeri topLamam 10 dK sürmez .aMa Ahirette aLLah'dan , ceHennem' den CEkeceğin Sana 1 dk biLe yeter .Sen bir köprüden qeçerken o köprüye sarayLar yaptırmak isteyenLrdensin .HaLbuki Köprü eLbet bir gün çökecektir .eLbet bu dünya 1 gün sona erecektir.Hiçbir zaman bu dünya için yaşama ahiretteki yaşamın için yaşa . TeKrardan söyLüyorum bu dünya qeçicidir . Ama ahirette yaptıkLarının hepsi teker teker sana soruLacaktır . Buda böLe biLinir .

aLLah'a eManet oLun !!

Evet Arkadaşlar.. Asdnma'nın hırszlığa meğili vardır fazla güvenmeseniz iyi olur...
OoOoOo---Kalpsizkurt--oOoOoO

30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!

Resim
********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

küçük çocukların aklını çeliyorlar :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön