Ben MegaxReaL yani saLih MegaxReaL charım bozmuş buLunmaktayım.Şimdi daha
sağLam bir BüyücümLe MegaxStreTcher'La yoLa devam ediceğim.ReaL'i siLmeyeceğim.
reaL'in itemLerini bekLiyorum ejder İçin kendi Kadim görevim dışında ;
1 kadim 5 menekşe 17 mavi topaz ve 80 civarı mL kaLdı .Sizden sadece Kadim desteği bekLiyorum.
Neyse Uzattım değerLi dostLarım MegaxTeam . ( taLh yardım et Lan )
Hopppp Salihim Ne Bu Heyecan Böylee . . Bi yolda Kararını Verdiysen Bize de Destek Vermek Düşer Dostların Olarak . . Gerekeni Yaparız Biz Hiç Kafanı Yorma Şu Sıkışık Dönemler Geçsin Oyuna Dönelim Herşey Daha İyi Olur Umarım Ejderine Kawuşacaksın Sende Talhanın Kendine Hayrı Yok Onu Boşwer Sen
Oncelikle Forumda Belırtemeyecegım Bazı Nedenlerden dolayı Loncanızdan ayrılmaKararı Aldım...
Loncada Bana emegı gecen Oncelıkle Aygun,Meryem,Baris Sızlere cok tesekkur Ederm.
Sonunda Gunlerce Maden Topladım Ve Ashab-ı Kehf Uretıcem...
Lonca Dısından Arkadaşlarım Yardımcı Oldu Saolsunlar.
Helper Le Artık Oyunda Devam Edecegım.
Lonca Baskanı Tarafından Dıslanmak Acıkcası Bana Cok Koydu. Kendınıze Iyı Bakın Hakkınızı Helal Edın......
Slyrapxottoman yazdı:Oncelikle Forumda Belırtemeyecegım Bazı Nedenlerden dolayı Loncanızdan ayrılmaKararı Aldım...
Loncada Bana emegı gecen Oncelıkle Aygun,Meryem,Baris Sızlere cok tesekkur Ederm.
Sonunda Gunlerce Maden Topladım Ve Ashab-ı Kehf Uretıcem...
Lonca Dısından Arkadaşlarım Yardımcı Oldu Saolsunlar.
Helper Le Artık Oyunda Devam Edecegım.
Lonca Baskanı Tarafından Dıslanmak Acıkcası Bana Cok Koydu. Kendınıze Iyı Bakın Hakkınızı Helal Edın......
SağoL kardsm sende kendıne ıyı bak hakkım helal olsun..ALLAHA EMANET OL
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.