Yakup hepsını tanıorum ama Su Dumanxfearlessx i neden cağiralım.....oyle bırıyle muhattap olmak ıstemıorum bu lonca kurulcaksa tekrar sadece o mustafa dangalağı gelmesın!!! o gelırse bn dönerım tekrar tılsımaEfelerxreis yazdı:Gamsız loncayı toparlamanıza gerek yok ben oyuna dönmem bnsiz devam etmek isterseniz kabülümdür.Eğer devam etmekte kararlıysanız verdiğim isimleri tılsım sunucusundan selamımla çağırın.
Paşaxcrazytürkü
Akşemseddiin (Sosyetexfirari)
Thunderboy
Garipsavaşçı
Garipsavascı
Yankı
Xxenesxx
Acımasızxapoabi
Maxiimax
Pakitoreismy
Gondemonxmuğla
Jeft
Diyarbakırlıyımm
Dumanxyürekten
Dumanxfearlessx
Dumanxnikotin
Dossantos
Gazapçıxşifa
Bunlar size yeterli olacaktır.20 yaş üstünde ki Meyhaneci tayfasından kardeşlerimizdir.Sancak sunucusuna geldiklerinde haberim olsun gerekli item ve parayı karşılarım.
Yalnız bnm görüşüm lonca işini bırakmanız çnkü aklım sizde kalır iftiralara daha fazla maruz kalmanızı istemem.
Hadi Sağlıcakla...
EfeLerx Loncası...!!!!
Re: EfeLerx Loncası...!!!!
BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!
.....!
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
YILMAZ YAZIKLAR OLSUN BUNDAN SONRA MUHATABIM DEİLSİN BU EFELER LONCASINI KAPATMAYA ÇALIŞIRKEN SEN AÇIYORSUN YA O ÇARI BOŞALTIRSIN BU LONCAYIDA TOPLADIĞIN GİBİ DAĞITIRSIN YADA BANA SLM BİLE VERMEE.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
NOT. EFELERX LONCASIYLA BİR BAGIM YOKTUR 
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bu efeler niye asıl çarlarını saklarlar anlamam neden ve kimden çekiniosunuz hani hep meydan okuyosunuz ya
gerçi bi kaç kişiyi biliyorum forumdada iki hesabı var belli olmaması için
işiniz gücünüz laf 
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
benimde efelerle asla olmaz @@@@@@@@@@q :evil: :evil: :evil:serserixmustafa yazdı:YILMAZ YAZIKLAR OLSUN BUNDAN SONRA MUHATABIM DEİLSİN BU EFELER LONCASINI KAPATMAYA ÇALIŞIRKEN SEN AÇIYORSUN YA O ÇARI BOŞALTIRSIN BU LONCAYIDA TOPLADIĞIN GİBİ DAĞITIRSIN YADA BANA SLM BİLE VERMEE.
OXDİLYARASIOX
- EfeLerxGaMsiZ
- İri Fare Avcısı
varran yazdı:Yakup hepsını tanıorum ama Su Dumanxfearlessx i neden cağiralım.....oyle bırıyle muhattap olmak ıstemıorum bu lonca kurulcaksa tekrar sadece o mustafa dangalağı gelmesın!!! o gelırse bn dönerım tekrar tılsımaEfelerxreis yazdı:Gamsız loncayı toparlamanıza gerek yok ben oyuna dönmem bnsiz devam etmek isterseniz kabülümdür.Eğer devam etmekte kararlıysanız verdiğim isimleri tılsım sunucusundan selamımla çağırın.
Paşaxcrazytürkü
Akşemseddiin (Sosyetexfirari)
Thunderboy
Garipsavaşçı
Garipsavascı
Yankı
Xxenesxx
Acımasızxapoabi
Maxiimax
Pakitoreismy
Gondemonxmuğla
Jeft
Diyarbakırlıyımm
Dumanxyürekten
Dumanxfearlessx
Dumanxnikotin
Dossantos
Gazapçıxşifa
Bunlar size yeterli olacaktır.20 yaş üstünde ki Meyhaneci tayfasından kardeşlerimizdir.Sancak sunucusuna geldiklerinde haberim olsun gerekli item ve parayı karşılarım.
Yalnız bnm görüşüm lonca işini bırakmanız çnkü aklım sizde kalır iftiralara daha fazla maruz kalmanızı istemem.
Hadi Sağlıcakla...bn olmam anlıcann (tahmın edıom muharremde benımle olur) !!!!
Merak etme kardeşim İsteyen döner isteyen gider o mustafa iti zaten geLemez.. Reis yoksa da biz varız davamızın sonuna kadar gideriz onLar forumda ötsünLer biz oyunumuza bakarız...
Efelerxgamsız
Efelerxgamsız
Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!
Melanqolik
Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!
Melanqolik
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!
Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur
ataxborabey yazdı:ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!
Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur)))...
AteşSalih -- TERBİYECİ

Kardes Sen nerde Oturuyosun !!! kulucelı derken yerınımı yazdın nıckıne gercekten küplücede oturuosan kırazlı tepedede bnde notdenqe oturuo bı konusalım muhabbet edek......kupluce yazdı:ataxborabey yazdı:ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!
Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur)))...
Bunlar hala cocukluk cagindan kurtulamamis Mesut abi tayfa olayinda kalmislar, mahalle kavgasina mi gidiyosun
![]()
![]()