EfeLerx Loncası...!!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
varran
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: EfeLerx Loncası...!!!!

Mesaj gönderen varran »

Efelerxreis yazdı:Gamsız loncayı toparlamanıza gerek yok ben oyuna dönmem bnsiz devam etmek isterseniz kabülümdür.Eğer devam etmekte kararlıysanız verdiğim isimleri tılsım sunucusundan selamımla çağırın.

Paşaxcrazytürkü
Akşemseddiin (Sosyetexfirari)
Thunderboy
Garipsavaşçı
Garipsavascı
Yankı
Xxenesxx
Acımasızxapoabi
Maxiimax
Pakitoreismy
Gondemonxmuğla
Jeft
Diyarbakırlıyımm
Dumanxyürekten
Dumanxfearlessx
Dumanxnikotin
Dossantos
Gazapçıxşifa

Bunlar size yeterli olacaktır.20 yaş üstünde ki Meyhaneci tayfasından kardeşlerimizdir.Sancak sunucusuna geldiklerinde haberim olsun gerekli item ve parayı karşılarım.

Yalnız bnm görüşüm lonca işini bırakmanız çnkü aklım sizde kalır iftiralara daha fazla maruz kalmanızı istemem.

Hadi Sağlıcakla...
Yakup hepsını tanıorum ama Su Dumanxfearlessx i neden cağiralım.....oyle bırıyle muhattap olmak ıstemıorum bu lonca kurulcaksa tekrar sadece o mustafa dangalağı gelmesın!!! o gelırse bn dönerım tekrar tılsıma :cry: bn olmam anlıcann (tahmın edıom muharremde benımle olur) !!!!
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ecoreis »

BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen serserixmustafa »

YILMAZ YAZIKLAR OLSUN BUNDAN SONRA MUHATABIM DEİLSİN BU EFELER LONCASINI KAPATMAYA ÇALIŞIRKEN SEN AÇIYORSUN YA O ÇARI BOŞALTIRSIN BU LONCAYIDA TOPLADIĞIN GİBİ DAĞITIRSIN YADA BANA SLM BİLE VERMEE.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

NOT. EFELERX LONCASIYLA BİR BAGIM YOKTUR :P
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen abdullatif82 »

bu efeler niye asıl çarlarını saklarlar anlamam neden ve kimden çekiniosunuz hani hep meydan okuyosunuz ya :) gerçi bi kaç kişiyi biliyorum forumdada iki hesabı var belli olmaması için :) işiniz gücünüz laf 8-)
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen serserixmustafa »

serserixmustafa yazdı:YILMAZ YAZIKLAR OLSUN BUNDAN SONRA MUHATABIM DEİLSİN BU EFELER LONCASINI KAPATMAYA ÇALIŞIRKEN SEN AÇIYORSUN YA O ÇARI BOŞALTIRSIN BU LONCAYIDA TOPLADIĞIN GİBİ DAĞITIRSIN YADA BANA SLM BİLE VERMEE.
benimde efelerle asla olmaz @@@@@@@@@@q :evil: :evil: :evil:
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

varran yazdı:
Efelerxreis yazdı:Gamsız loncayı toparlamanıza gerek yok ben oyuna dönmem bnsiz devam etmek isterseniz kabülümdür.Eğer devam etmekte kararlıysanız verdiğim isimleri tılsım sunucusundan selamımla çağırın.

Paşaxcrazytürkü
Akşemseddiin (Sosyetexfirari)
Thunderboy
Garipsavaşçı
Garipsavascı
Yankı
Xxenesxx
Acımasızxapoabi
Maxiimax
Pakitoreismy
Gondemonxmuğla
Jeft
Diyarbakırlıyımm
Dumanxyürekten
Dumanxfearlessx
Dumanxnikotin
Dossantos
Gazapçıxşifa

Bunlar size yeterli olacaktır.20 yaş üstünde ki Meyhaneci tayfasından kardeşlerimizdir.Sancak sunucusuna geldiklerinde haberim olsun gerekli item ve parayı karşılarım.

Yalnız bnm görüşüm lonca işini bırakmanız çnkü aklım sizde kalır iftiralara daha fazla maruz kalmanızı istemem.

Hadi Sağlıcakla...
Yakup hepsını tanıorum ama Su Dumanxfearlessx i neden cağiralım.....oyle bırıyle muhattap olmak ıstemıorum bu lonca kurulcaksa tekrar sadece o mustafa dangalağı gelmesın!!! o gelırse bn dönerım tekrar tılsıma :cry: bn olmam anlıcann (tahmın edıom muharremde benımle olur) !!!!

Merak etme kardeşim İsteyen döner isteyen gider o mustafa iti zaten geLemez.. Reis yoksa da biz varız davamızın sonuna kadar gideriz onLar forumda ötsünLer biz oyunumuza bakarız...

Efelerxgamsız
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!

Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur :))))...
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

ataxborabey yazdı:
ecoreis yazdı:BİRDAKİ FUARI COK COK CAN ATARAK BEKLİYORUM VE BU ATAX LONCASININ GERCEK YUZNU GORUCEM ORDA BAKALIM BURDAN YAZIALN TEHDİTLERİ BİDE YUZUME KARSI ETSİNLER .... NOT: ([ KARABAYIR MEKANSIZ TAYFASI OARDA) OLACAK
.....!

Bune yaw senin yaptıgını benim 7 yaşındaki oğlum yapmıyor nota bak çok korktum...Adam dediğin kendine güvenir ona göre konuşur senin gibilere nedenir sen düşün artık...Asıl tehdit budur :))))...
:D Bunlar hala cocukluk cagindan kurtulamamis Mesut abi tayfa olayinda kalmislar, mahalle kavgasina mi gidiyosun :) :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
varran
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen varran »

kupluce yazdı:
ataxborabey yazdı:
.....!

:D Bunlar hala cocukluk cagindan kurtulamamis Mesut abi tayfa olayinda kalmislar, mahalle kavgasina mi gidiyosun :) :)
Kardes Sen nerde Oturuyosun !!! kulucelı derken yerınımı yazdın nıckıne gercekten küplücede oturuosan kırazlı tepedede bnde notdenqe oturuo bı konusalım muhabbet edek......

“Genel Sohbet” sayfasına dön